Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Wycałuj słodki pychol od nas :)

Wycałowałem. Byliśmy na długim spacerku. To się w pale nie mieści/ mojej/ jaki ten piesek kochany. Tego sie nie da opowiedzieć , napisać, narysować. A był do Uśpienia.Na spacerku radzi sobie doskonale. Nie zwiewa, reaguje na każde zawołanie Jest go zdecydowanie dwa razy więcej. A jaki puchaty. Koxchany !!!!!.

Posted

Donvitow napisał(a):
No i oczywiście nie je już puszek psich tylko babcine smakołyki. A miesiąc temu miska z czymkolwiek latała w powietrzu aż nie została wylizana.

Oj!oj! ta babcia;P :):):):):):):)

Posted

Selenne napisał(a):
A co mu się stało?
Taki się urodził? Czy wypadek?

W 100% sami nie wiemy.... Hektor błąkał się długi czas po wiosce- Beatka tak ma naimie dziewczyna która przywiozła go do Gaju opowiadała, że nie ma warunków aby Hektor mógł z nia zamieszkać dlatego podjeła decyzję o przywiezieniu SZKRABA do schroniska...może i lepiej.... tzn lepiej:) prawdopodobnie Hektorek miał wypadek samochodowy...Był biedny, wychudzony, zaniedbany...ale ma to szczęście,że jest złodziejem serduszek!:P:P:P Wszyscy GO kochają!!!!

Posted

Wczoraj zawiozłem mu kropelki na jaskrę ale nie mogłem wyść na spacerek bo pędziłem do Poznania na łańcuchy. Hektorek był strasznie zawiedziony. Po powitaniu natychmiast stał z noskiem w drzwiach. jutro spacerek powinien wypalić.:lol:

Posted

towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa

Posted

[quote name='xxxx52']towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa[/quote]

A znasz termin. Wyjeżdzam jutro na dwa tygodnie. Wracam17.10.07. Hektorek jeszcze nie ma Czipa.

Posted

[quote name='xxxx52']towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa[/quote]
Bardzo się cieszę..:)

Posted

Jeżeli chodzi o PAJUNIE miałam z nią kontakt, nawet telefoniczny wydawała sie bardzo konkretną, otwarta osobą... zabrała z naszego schroniska suczke Efi... mialam ją 2 tygodnie u siebie tzn babcia miała...kontakt z tą osobą był bardzo dobry, napisala 2 maile dotyczące Efitki w nowym domku i niestety kontakt się urwał dobijam się do tej kobietki a ona milczy... przykre to takie, bo z Efi byłyśmy bardzo przywiązane--Helga coś wie na ten temat;P