P A U L A Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Gosiapk napisał(a):A Hektorek został wykastrowany? tak już 3 tygodnie temu.... Quote
P A U L A Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jutro odwiedzinki u Hekcia... jestem cholernie stęskniona! :) Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 piaskol napisał(a):Jutro odwiedzinki u Hekcia... jestem cholernie stęskniona! :) Wycałuj słodki pychol od nas :) Quote
Gosiapk Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 piaskol napisał(a):Jutro odwiedzinki u Hekcia... jestem cholernie stęskniona! :) I oba uszka też wycałuj od cioci Gosi ok? :) Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 GoniaP napisał(a):Wycałuj słodki pychol od nas :) Wycałowałem. Byliśmy na długim spacerku. To się w pale nie mieści/ mojej/ jaki ten piesek kochany. Tego sie nie da opowiedzieć , napisać, narysować. A był do Uśpienia.Na spacerku radzi sobie doskonale. Nie zwiewa, reaguje na każde zawołanie Jest go zdecydowanie dwa razy więcej. A jaki puchaty. Koxchany !!!!!. Quote
P A U L A Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 czysta prawda:) zgadzam się;P KOCHANA mordka! Quote
Martinee Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ochywiście zapomnieliście dodac Ślicznaaaaa :) Quote
Donvitow Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No i oczywiście nie je już puszek psich tylko babcine smakołyki. A miesiąc temu miska z czymkolwiek latała w powietrzu aż nie została wylizana. Quote
P A U L A Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Donvitow napisał(a):No i oczywiście nie je już puszek psich tylko babcine smakołyki. A miesiąc temu miska z czymkolwiek latała w powietrzu aż nie została wylizana. Oj!oj! ta babcia;P :):):):):):):) Quote
solito Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 evanescence napisał(a):oj oj babcia rozpieszcza dobrze, że jest z taką babcią...!:loveu: Quote
Selenne Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A co mu się stało? Taki się urodził? Czy wypadek? Quote
P A U L A Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Selenne napisał(a):A co mu się stało? Taki się urodził? Czy wypadek? W 100% sami nie wiemy.... Hektor błąkał się długi czas po wiosce- Beatka tak ma naimie dziewczyna która przywiozła go do Gaju opowiadała, że nie ma warunków aby Hektor mógł z nia zamieszkać dlatego podjeła decyzję o przywiezieniu SZKRABA do schroniska...może i lepiej.... tzn lepiej:) prawdopodobnie Hektorek miał wypadek samochodowy...Był biedny, wychudzony, zaniedbany...ale ma to szczęście,że jest złodziejem serduszek!:P:P:P Wszyscy GO kochają!!!! Quote
Donvitow Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wczoraj zawiozłem mu kropelki na jaskrę ale nie mogłem wyść na spacerek bo pędziłem do Poznania na łańcuchy. Hektorek był strasznie zawiedziony. Po powitaniu natychmiast stał z noskiem w drzwiach. jutro spacerek powinien wypalić.:lol: Quote
xxxx52 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa Quote
Donvitow Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='xxxx52']towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa[/quote] A znasz termin. Wyjeżdzam jutro na dwa tygodnie. Wracam17.10.07. Hektorek jeszcze nie ma Czipa. Quote
xxxx52 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ja jeszcze tez jestem przed wakacjami .Wierz mi zdazysz sie pozegnac z tym kawalerem. Quote
P A U L A Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='xxxx52']towarzyszem podrozy Hektorka bedzie Nico-niewidzacy piesek ,od urodzenia uratowany przed uspieniem.pojedziemy wszyscy razem,prawie wszystkie pieski,to kawalerowie;)Musze poszkac troszke i babskiego towarzastwa[/quote] Bardzo się cieszę..:) Quote
*zaba* Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
xxxx52 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 zaba-co ma do tego sprawa adopcji Hektorka z" pajunia" czy jak jej tam? Quote
P A U L A Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jeżeli chodzi o PAJUNIE miałam z nią kontakt, nawet telefoniczny wydawała sie bardzo konkretną, otwarta osobą... zabrała z naszego schroniska suczke Efi... mialam ją 2 tygodnie u siebie tzn babcia miała...kontakt z tą osobą był bardzo dobry, napisala 2 maile dotyczące Efitki w nowym domku i niestety kontakt się urwał dobijam się do tej kobietki a ona milczy... przykre to takie, bo z Efi byłyśmy bardzo przywiązane--Helga coś wie na ten temat;P Quote
Recommended Posts