P A U L A Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 tak wyjechaliśmy o 14, a wróciliśmy po 22... Hektor zadowolony z przejażdżki- u weta dostał "jasia" mial zmieniony opatrunek, dołożoną 1 szewke wet stwierdził,że oczko wygląda od środka coraz lepiej-zaczyna się goić, a to że wycieka mu krewka jest normalne on specialnie zostawia mu "otworek" aby to co jest nie potrzebne wylecialo na zewnątrz...- fakt jak zobaczył na dzień dobry jego oczko powiedził "oj Hektor ale sobie dopracowałeś tego ślepka":):) w poniedziałek zdjęcie szewków i tylko czekać aż się będzie wszystko pieknie goić;P Mały został wczoraj na noc w Manieczkach u babci.... wszystkie 3 szczeniorki po drodze wydane 2 mieszkaja w Poznaniu- jeden Chłop w Złotnikach za Poznaniem:) udany dzień! Quote
Gosiapk Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 piaskol napisał(a):tak wyjechaliśmy o 14, a wróciliśmy po 22... (...) ??? !!! Rany! :-o Quote
P A U L A Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Gosiapk napisał(a):??? !!! Rany! :-o No tak-tak;) Hektor po podróży zadowolony;P Quote
P A U L A Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hektorek wraca do zdrowia! "fruwał" dzisiaj 2 godziny po łączce! Cieszy się życiem na maksa!!!:) Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 rewelacja!!!! "odwaliliście" kawał dobrej roboty - Hektorek ma pewnie sączek tak sie robi przy większych rankach :cool3: Quote
Gosiapk Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Brawo! Hektor ma dobry humor :) A słychać coś o domku? Quote
P A U L A Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 z Hektora robi się mały rozrabiaka!-wczoraj 1 raz zaszczekał- nie spodobał mu się pies który mieszka nad nim:) uwierzcie mi z dnia na dzien jest coraz szczęśliwszy- pozwalam mu spacerować bez kołnierza (w kolnierzu obijal sie o wszystko nawet o droge po której "drepta") jeżeli chodzi o spacerki to bez różnicy czy jest 2 czy 5 godzin do domu nie chce wrócić zapiera się jak byczek przed drzwiami:) Jest kochany nie sprawia żadnych problemów! :) Quote
Helga&Ares Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 hektor coraz dzielniejszy chłopak się robi :) Quote
caroolcia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 i z tego co słyszałam jak juz jest w domku to rości sobie prawo i wyłaczności kanapy :eviltong: Quote
karina1002 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 piaskol napisał(a):z Hektora robi się mały rozrabiaka!-wczoraj 1 raz zaszczekał- nie spodobał mu się pies który mieszka nad nim:) uwierzcie mi z dnia na dzien jest coraz szczęśliwszy- pozwalam mu spacerować bez kołnierza (w kolnierzu obijal sie o wszystko nawet o droge po której "drepta") jeżeli chodzi o spacerki to bez różnicy czy jest 2 czy 5 godzin do domu nie chce wrócić zapiera się jak byczek przed drzwiami:) Jest kochany nie sprawia żadnych problemów! :) Jeżeli nie drapie i łapami nie trze, to faktycznie nie potrzebny kołnierz. Ale jeżeli drapie, to może trochę obetnij kołnierz. Ja u swojego ślepaka obcięłam, tak, żeby czubek nosa mu wychodził poza kołnierz. Wtedy może nosem szukac drogi. Trochę się tez obijał, otwierał lodówkę kołnierzem, trochę ja wgiął, ale jakos sobie radził. Quote
Gosiapk Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 caroolcia napisał(a):i z tego co słyszałam jak juz jest w domku to rości sobie prawo i wyłaczności kanapy :eviltong: A to kanapa nie jest Hektorka własnością? ;):diabloti: Quote
*zaba* Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Moj psiut kochany!! Musi sie wszystko pieknie goic,innej opcji nie ma!! Quote
P A U L A Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Prosimy o ciepły, kochający domek:) jak ktoś zdecyduje otworzyć przed Hekciem swoje serduszko sami przyjedziemy--mamy autko;P Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Hektorku dlaczego nikt po Ciebie się nie zgłasza? Przecież Ty taki koffany i śliczny... Quote
Gosiapk Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Widzę,że Hektorek szczególnie upodobał sobie dywanik w kuchni :) Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 heh Hektorek lubi być tam gdzie są ludzie Quote
P A U L A Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hekcio śliczny, kochany maluszek-CZEKA:) Quote
P A U L A Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Czy znajdzie się domek dla tej śliczności??---prosimy.... Quote
Recommended Posts