Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopiuję fragment dzisiejszego maila w sprawie Hectorka:
" [FONT=&quot]Prosze o informacje, czy Hectorek zgadza sie z innymi pieskami, z dziecmi, jak wyglada jego stosunek do kotow (chodzi o tekst na strone internetowa – psy, ktore sie zgadzaja z kotami maja wieksze szanse na szybka adopcje) i czy zostaje sam w domu (na 2-3 godziny: ludzie, ktorzy caly dzien pracuja nie dostana ode mnie psa) . Czy znana jest jego historia – gdzie go znaleziono itd? [/FONT]

[FONT=&quot]Informacja, ktora jest bardzo wazna: psiak musi miec czipa, miedzynarodowa ksiazeczke szczepien oraz szczepienia, ktore musza miec w dniu wyjazdu co najmniej 21 dni ale nie moga byc starsze niz 1 rok. Dzien przed wyjazdem weterynarz wystawia zaswiadczenie, ze pies jest zdrowy i nadaje sie do transportu – takie sa przepisy Unii Europejskiej. "[/FONT]

Proszę zatem o pilne info...

Posted

Mailik do Gosi wysłany z info o Heltorku - co co mi wczoraj napisała Paulinka, ale jezeli macie jeszcze jakieś ciekawe info np o jego charakterze piszczcie szybciutko, żeby jak najlepiej Hektorek nasz trafił :cool3:

Posted

Gosiapk napisał(a):
To ja już nic nie rozumiem. To gdzie on ma jechać? :roll: ale jestem skołowana :shake:
No Gosia!!!!!!!!!!! Czy Pajunia i Tundra to jedyne reprezentantki Niemiec na Polskę?????????? Wyluzuj Dziewczyno i ciesz się razem z nami!!

Posted

GoniaP napisał(a):
No Gosia!!!!!!!!!!! Czy Pajunia i Tundra to jedyne reprezentantki Niemiec na Polskę?????????? Wyluzuj Dziewczyno i ciesz się razem z nami!!

Ale ja się jeszcze boję cieszyć, żeby nie zapeszyć (ale się rymneło :lol:)

Czyli to tajemnica do kogo pojedzie?

Posted

"[FONT=&quot]Hektorek zgadza się z innymi pieskami, obecnie przebywa w domku tymczasowym gdzie mieszka z sunia i nie ma żadnych problemow, czy konfliktow pomiędzy nimi, a na spacerkach, na spacerkach nie warczy na żadne psy.

POdczas spacerku Hektorek razem z suczką z DT biegł za kotem, natomiast nie jest to sprawdzone w warunkach domowych, byc może byłby w stanie mieszkać z kotem. w końcu czasem psy ktore maja w domu kota gonia obce na spacerze.

Hektor moze jak najbardziej zostac sam w domku na 2-3 godzinki.

Piesek zanim tafił do schroniska włoczył sie sam - slepiutki po mieście... cudne nie wpadł pod zaden samochód ;(
W shcronisku były straszne warunki i pewnie by tam został do końca zycia gdyby go wolontariusze nie zabrali do domu tymczasowego i nie rozpoczeli leczenia. "

[/FONT]

Posted

Hektor lubi się bawić. Bardzo ładnie zachowuje sie na spacerkach. Omija przeszkody i grzecznie przybiega na wołanie. Kocice domowe omija z daleka. Nie ma mowy o napadaniu na nie. Te 10% widzenia wystarcza mu do sprawnego poruszania sie. Bawi się ładnie z kazdym psiakiem. Kropka nie zostawiała go ani na chwilkę gdy mocniej go przydusiła odszczekiwał się. Bezproblemowy psiak i bardzo sympatyczny. szystkie wymogi ma spełnine. Pozostało czipowanie i zaświadczenie ale to nie problem.:lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
a co słychac u naszego Hektorka?

u Hekcia wszystko ok:) szewki zdjęte;P oczko zaczyna ślicznie wyglądać:) nie ma już takiej tragedii jak na poprzednich zdjęciach:) Mały jest szczęśliwy- a to najważniejsze:)