GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 piaskol napisał(a):Czy znajdzie się domek dla tej śliczności??---prosimy.... Domek będzie, nic się nie martw... Czekamy na wieści co do transportu ;) Quote
xxxx52 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hektorek jest cierpliwy,juz tyle czasu czeka ,to jeszcze troszke poczeka:lol: Quote
GoniaP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To znaczy, że.....? Oj Agusia, no czytaj ze zrozumieniem. W październiku Hectorek stanie sie obywatelem niemieckim... Quote
GoniaP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kopiuję fragment dzisiejszego maila w sprawie Hectorka: " [FONT="]Prosze o informacje, czy Hectorek zgadza sie z innymi pieskami, z dziecmi, jak wyglada jego stosunek do kotow (chodzi o tekst na strone internetowa – psy, ktore sie zgadzaja z kotami maja wieksze szanse na szybka adopcje) i czy zostaje sam w domu (na 2-3 godziny: ludzie, ktorzy caly dzien pracuja nie dostana ode mnie psa) . Czy znana jest jego historia – gdzie go znaleziono itd? [/FONT] [FONT="]Informacja, ktora jest bardzo wazna: psiak musi miec czipa, miedzynarodowa ksiazeczke szczepien oraz szczepienia, ktore musza miec w dniu wyjazdu co najmniej 21 dni ale nie moga byc starsze niz 1 rok. Dzien przed wyjazdem weterynarz wystawia zaswiadczenie, ze pies jest zdrowy i nadaje sie do transportu – takie sa przepisy Unii Europejskiej. "[/FONT] Proszę zatem o pilne info... Quote
Sabina02 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oto watek starowinki Misi, ktorej grozi eutanazja...:placz: HELP! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79266 Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy Hektorek pojedzie do Pajuni? Czy Tundry? Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gosiapk napisał(a):Czy Hektorek pojedzie do Pajuni? Czy Tundry? Ani do Pajuni, ani do Tundry... Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GoniaP napisał(a):Ani do Pajuni, ani do Tundry... CZyli nie będzie miał domku? Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gosiapk napisał(a):CZyli nie będzie miał domku? No pewnie, że będzie miał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mailik do Gosi wysłany z info o Heltorku - co co mi wczoraj napisała Paulinka, ale jezeli macie jeszcze jakieś ciekawe info np o jego charakterze piszczcie szybciutko, żeby jak najlepiej Hektorek nasz trafił :cool3: Quote
xxxx52 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 prosimy o odpowiedz na pytania z e-maila:oops: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GoniaP napisał(a):No pewnie, że będzie miał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ja już nic nie rozumiem. To gdzie on ma jechać? :roll: ale jestem skołowana :shake: Quote
xxxx52 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gosiapk-Hectorek ma jechac do Niemiec,bylo na watku napisane:p Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gosiapk napisał(a):To ja już nic nie rozumiem. To gdzie on ma jechać? :roll: ale jestem skołowana :shake: No Gosia!!!!!!!!!!! Czy Pajunia i Tundra to jedyne reprezentantki Niemiec na Polskę?????????? Wyluzuj Dziewczyno i ciesz się razem z nami!! Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GoniaP napisał(a):No Gosia!!!!!!!!!!! Czy Pajunia i Tundra to jedyne reprezentantki Niemiec na Polskę?????????? Wyluzuj Dziewczyno i ciesz się razem z nami!! Ale ja się jeszcze boję cieszyć, żeby nie zapeszyć (ale się rymneło :lol:) Czyli to tajemnica do kogo pojedzie? Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 "[FONT="]Hektorek zgadza się z innymi pieskami, obecnie przebywa w domku tymczasowym gdzie mieszka z sunia i nie ma żadnych problemow, czy konfliktow pomiędzy nimi, a na spacerkach, na spacerkach nie warczy na żadne psy. POdczas spacerku Hektorek razem z suczką z DT biegł za kotem, natomiast nie jest to sprawdzone w warunkach domowych, byc może byłby w stanie mieszkać z kotem. w końcu czasem psy ktore maja w domu kota gonia obce na spacerze. Hektor moze jak najbardziej zostac sam w domku na 2-3 godzinki. Piesek zanim tafił do schroniska włoczył sie sam - slepiutki po mieście... cudne nie wpadł pod zaden samochód ;( W shcronisku były straszne warunki i pewnie by tam został do końca zycia gdyby go wolontariusze nie zabrali do domu tymczasowego i nie rozpoczeli leczenia. " [/FONT] Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 teraz dopiero widze literówki :oops: Quote
*zaba* Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Moj Kamus nauczyl sie dunskiego,to Hectorek nie bedzie gorszy i szczekac bedzie po niemiecku,hehe. Slicznotek moj kochany! Quote
Donvitow Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hektor lubi się bawić. Bardzo ładnie zachowuje sie na spacerkach. Omija przeszkody i grzecznie przybiega na wołanie. Kocice domowe omija z daleka. Nie ma mowy o napadaniu na nie. Te 10% widzenia wystarcza mu do sprawnego poruszania sie. Bawi się ładnie z kazdym psiakiem. Kropka nie zostawiała go ani na chwilkę gdy mocniej go przydusiła odszczekiwał się. Bezproblemowy psiak i bardzo sympatyczny. szystkie wymogi ma spełnine. Pozostało czipowanie i zaświadczenie ale to nie problem.:lol: Quote
xxxx52 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to wspaniale,ze jest tak wspanialym pieskiem:lol:Moze w pazdzierniku pakowac swoje walizy;) Quote
*zaba* Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Moj przystojniak kochany!! Szkoda,ze to nie ja bede sie Nim cieszyc.Najwazniejsze,zeby Hectorek byl szczesliwy!! Quote
P A U L A Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a):a co słychac u naszego Hektorka? u Hekcia wszystko ok:) szewki zdjęte;P oczko zaczyna ślicznie wyglądać:) nie ma już takiej tragedii jak na poprzednich zdjęciach:) Mały jest szczęśliwy- a to najważniejsze:) Quote
Recommended Posts