angie123 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Niesamowity psiak z tego Hectora :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 GoniaP pilotuje sprawe z niemcami i chyba musiałabyś ja zapytać - myśle że powinna się pojawić lada chwila na wątku Hektorka bo zagląda tu - i napisze na jkaim etapie jest tamten domek!!!! Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No cóż... Hectorek ma na razie zagwarantowane miejsce w rodzinie zastępczej i może jechać do Niemiec w październiku... Domku stałego nie ma, ale szukają. Quote
P A U L A Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ok:) czyli czekamy za wieściami od GoniP:) Quote
P A U L A Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 OOOOO! w tym samym czasie się pojawiłyśmy:P Gonia a czy ten wyjazd do Niemiec jest przez Ize B?? Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 piaskol napisał(a):OOOOO! w tym samym czasie się pojawiłyśmy:P Gonia a czy ten wyjazd do Niemiec jest przez Ize B?? nie....................... Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 mały off, barykada i szczeniaczki w DT u donvitow Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zdjęcie super, teraz, żeby je ktos wypatrzył... Quote
P A U L A Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ludzie prosimy o pomoc w znalezieniu kochających ludzi którzy dadzą Hektorowi tyle ciepła na ile zasluguje... Wczoraj byłam zmuszona zawieź Hektora do Darka... niestety moja babcia mieszka w bloku, a Hektorek załatwia się na dywan:( dostał legowisko u Donvitow-a i jest mu tam dobrze... niestety wczoraj przerwał niewiem w jaki sposób szewki, krewka mu leci-jestem poprostu załamana...:( w obecnej chwili Hektorek jest u mnie, zawioze go dopiero dzisiaj wieczorkiem do Darasa- na całe szczęście Aga jutro wraca i Hektor od samego rana jest umówiony na wizyte u weta... Prosimy o pomoc w znalezieniu domku;) Quote
P A U L A Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wydaje mi się,że mały ma chorobe lokomocyjną... Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 piaskol napisał(a):Wydaje mi się,że mały ma chorobe lokomocyjną... A może się po prostu źle czuje.... Dobrze, że jutro wet. To nie może czekać... Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 o boże!!!!!! to wyglada strasznie! To czekamy z niecierpliwościa co jutro powie wet Quote
P A U L A Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hektorku-razem jakoś to przeżyjemy! wszystkie cioteczki trzymają kciuki za TWOJE zdrówko! Będzie dobrze!! Quote
Martinee Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 strasznie to wygląda ciekawe jak to zrobił Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Oczko wygląda nieciekawie, oby nie wdarło się żadne zakażenie Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Słuchajcie... Te zdjęcia są straszne!!! Tak nie powinna w żadnym razie wyglądać rana pooperacyjna!!! Jutro wet koniecznie!! Gdzie jedziecie?? Przyjadę!! Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Helga_psiaki napisał(a):pękły szwy Hektorkowi To znaczy, że szwy były do d.............. Mam nadzieję, że się nie wykrwawi :-( Quote
GoniaP Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dostałam smsa od Doktora: "Przemyć i zostawić". Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 to tak wyglada bo sie brzydko saczy z ranki - własnie przemujcie to - Hektorek zostaje na noc u pauliny rano Filip zaiezie go do eta na miejscu - w śremie Quote
P A U L A Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oczko wygląda coraz lepiej-- Hektorek jest szczęśliwy:) on kocha ludzi i uwielbia być wśród nich... jak jutro wrócimy od weta dam znać Quote
Recommended Posts