karusiap Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 nie to raczej nie wchodzi w gre,3 osoby i pies,poza Pani,ktora jedzie ze mna pracuje...myslimy czy jechac do Pani dr czy umawiac sie na inny dzien z doktorem Quote
weszka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja też byłam u dr Buczek. Uważam że jest dobra. Jeśli nie ma wcześniej w miarę szybko terminu to myślę żeby jechać - nie ma na co czekać w niepewności :roll: Quote
AniaB Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 też myśle zeby jechać..Poza tym podróz w nocy trwa sporo krócej, bo nie ma takiego starsznego ruchu.. Zeby tylko nie lało, bo wtedy droga nie jest juz taka fajna.. Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 dzis Ramzes solidnie wymeczyl cioteczke weszke... bylismy an spacerku i kurcze...on sie dziwnie zachowuej...tzn ejst taki naprawde nieskoordynowany,skacze tak dziwie...ale jest bosssssski:loveu: Quote
Klementynkaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 karusia, dostałam dwie miski metalowe, dopakować do śpiworka Ramzesowego? przydadzą się? Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 cioteczko w hotelu Ramzesik ma miseczki w "wyposazeniu";)tak wiec dziekujemy serdecznie,ale w zwiazku z tym nie bedziemy innej bidzie odbierac.:loveu: Quote
weszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Był spacerek niestety w strugach deszczu. Niestety też dla mojej odzieży - wszystko mokre i w błocie bo Ramzio skacze jak oszalały :diabloti: Rzeczywiście te jego zachowania są trochę nietypowe, nie wiem z czego to wynika, czy z tego że nie słyszy, czy że nie widzi i potrzebuje kontaktu czy o co chodzi. To nie jest takie szaleńcze szczenięce skakanie :roll: Tak czy siak jest piękny i kochany i tak by mu się przydał własny człowiek. A teraz fotecki kawalera :loveu: Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 pychole kochane:loveu: a czy cioteczki zauwazyly gustowny rozowy kocyk:cool3: Quote
weszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 W sumie powinien mieć kocyś niebieski, różowy może jest dziewczyński ;) Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 no w sumie byl pod spodem a na wierzchu granatowy, ale trzeba bylo wymienic:diabloti: Quote
Jagienka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 weszka napisał(a):W sumie powinien mieć kocyś niebieski, różowy może jest dziewczyński ;) Nie dość, że mu wstydu przy dorosłych robi, u lekarza, całując jak jakieś dziecko, to jeszcze różowe kocyki daje... Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 bo to malenstwo urocze...i wcale sie nie wstydzi przy ludziach:diabloti: Quote
Klementynkaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 trochę zmieniłam banerek i butonika :) Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6755171#post6755171 Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 karusiap napisał(a):pychole kochane:loveu: a czy cioteczki zauwazyly gustowny rozowy kocyk:cool3: może on przez ten kocyk taki nieskoordynowany ;) Quote
karusiap Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 ja Ci dam ciotka:mad::evil_lol: zmiana planow,jedziemy na badania 20.09 na godz 17:20 udalo sie umowic do dr Garncarza wiec te pare dni mysle,ze warto poczekac Quote
Jagienka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 karusiap napisał(a): zmiana planow,jedziemy na badania 20.09 na godz 17:20 udalo sie umowic do dr Garncarza wiec te pare dni mysle,ze warto poczekac bomba... jakby co to jestem w gotowości, tylko nie wiem czy się zmieszczę ;) Quote
weszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No to fajnie. Kilka dni już nie zbawi, a zobaczy Ramzia najlepszy spec. Quote
fox_india Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a moge zabrac Ivunie i podjechac 20 do Garncarza? zapoznamy sie z mordziakiem i ciociami :p Quote
karusiap Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 fox_india napisał(a):a moge zabrac Ivunie i podjechac 20 do Garncarza? zapoznamy sie z mordziakiem i ciociami :p z najwieksza przyjemnoscia:loveu: Quote
Hund Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 małe spotkanko się szykuje ;) prosimy o recenzję .... Quote
karusiap Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dzis Ramzesik szalal na spacerku,skakal i zachecal do zabawy:)uczymy sie nie skakac po ciotkach:cool1:pote dostal kosteczke i grzecznie wcinal na poslanku:loveu: i bardzo prosimy o dalsza pomoc w kocykach itp...czyscioszkiem maly nie jest;) Quote
Recommended Posts