Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też byłam u dr Buczek. Uważam że jest dobra. Jeśli nie ma wcześniej w miarę szybko terminu to myślę żeby jechać - nie ma na co czekać w niepewności :roll:

Posted

też myśle zeby jechać..Poza tym podróz w nocy trwa sporo krócej, bo nie ma takiego starsznego ruchu..
Zeby tylko nie lało, bo wtedy droga nie jest juz taka fajna..

Posted

dzis Ramzes solidnie wymeczyl cioteczke weszke...
bylismy an spacerku i kurcze...on sie dziwnie zachowuej...tzn ejst taki naprawde nieskoordynowany,skacze tak dziwie...ale jest bosssssski:loveu:

Posted

Był spacerek niestety w strugach deszczu. Niestety też dla mojej odzieży - wszystko mokre i w błocie bo Ramzio skacze jak oszalały :diabloti: Rzeczywiście te jego zachowania są trochę nietypowe, nie wiem z czego to wynika, czy z tego że nie słyszy, czy że nie widzi i potrzebuje kontaktu czy o co chodzi. To nie jest takie szaleńcze szczenięce skakanie :roll:
Tak czy siak jest piękny i kochany i tak by mu się przydał własny człowiek.

A teraz fotecki kawalera :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
W sumie powinien mieć kocyś niebieski, różowy może jest dziewczyński ;)

Nie dość, że mu wstydu przy dorosłych robi, u lekarza, całując jak jakieś dziecko, to jeszcze różowe kocyki daje...

Posted

karusiap napisał(a):

zmiana planow,jedziemy na badania 20.09 na godz 17:20
udalo sie umowic do dr Garncarza wiec te pare dni mysle,ze warto poczekac

bomba... jakby co to jestem w gotowości, tylko nie wiem czy się zmieszczę ;)

Posted

dzis Ramzesik szalal na spacerku,skakal i zachecal do zabawy:)uczymy sie nie skakac po ciotkach:cool1:pote dostal kosteczke i grzecznie wcinal na poslanku:loveu:
i bardzo prosimy o dalsza pomoc w kocykach itp...czyscioszkiem maly nie jest;)