Dea Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no i nareszcie dojechaliśmy:p z samochodu za bardzo nie chciał wysiadać, więc trzeba było zastosować lekką perswazję;) i już pycholek uśmiechnięty na ziemi stoi:lol: Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='Dea']jeszcze w starym domu:p dzieciak ukochany:loveu: :loveu: :loveu: u Dea sie wyspal a nam na trzeciego do przodu wchodzil:evil_lol: spal spal a jak sie popatrzylo d tylu co tak cicho to juz wpadal miedzy siedzenia "wolal mnie ktos??":evil_lol: Quote
dzodzo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no fotki z miskiem sa odlotowe i ta minka niewiniątka:evil_lol: oj ja nigdy tych ludzi nie zrozumiem:angryy: ...(dzisiaj u mnie na wsi ktos wywalil z auta mixa-collie, psisko biegalo jak szalone po ulicach i piszczalo) karusia dawaj konto krakowskich dobków i juz-z afn nigdy nie wiadomo-a tak bedzie pewne Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 tylko,ze konto krakowskich dobkow rowniez jest na AFN:oops: :evil_lol: a ja juz wiem,myslalyscie ze jest jakies prywatne..nie,nie to po prostu skarpeta "Dobermany krk",dlatego chodzilo mi o to,ze jesli wolicie moze byc osobna skarpeta np "Gluchy Ramzes" czy "Ramzes-gluchy dobek" zreszta tytul nie wazny...to jak robimy ?? Quote
dzodzo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nieeeee-ja wiedzialam ze jest na AFN-ale nie bylo mieszane z wplatami na konto ND nigdy i dlatego jest pewniejsze.Ja mysle ze tak najprosciej placimy na krk dobki z adnotacja ze to dla Ramzesa?mozna tak?połapiesz się o co biega? Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 tak mysle,ze tak;)mam nadzieje:evil_lol: dla pewnosci jesli to ktos z dgm bedzie wplacal to prosze piszcie ze poszlo tyle i tyle dla Ramzeska;) Quote
Jagienka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tylko cioteczki najlepiej napisać "Dobermany krk" a na wątku kto ile wpłacił na Ramzesa, żeby już Green nie utrudniać życia... Jutro poznam przystojniaka :loveu: Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Taaak:multi: :multi: jutro jedziemy do Maxia i Ramzesiatka:loveu: :loveu: Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Dzwonilam do p.Tomka, u malego wszytsko bardzo dobrze..Nie za bardzo chce tylko po spacerze wracac do boksu,ale tak to duzo spi:loveu: Quote
dzodzo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ale macie fajnie!!!!!ciekawa jestem jak go przywolywali jesli nie slyszy?czy w ogole czegos nauczyli małego? Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 nie sadze by go czegos nauczyli...on podobno nawet na spacery chodzil w "nagrode" ( z tego co Kasia mowila),bo po co mu spacery jak mial ogrod...:shake: Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 wlasnie dostalam wiadomosc od p.Marioli, ze Ramzes szczeka...ale nie chodzi wogole na smyczy i nie zalatwil sie na spacerze (nie wie po co mu to pewnie)....Trzeba kupic szelki,zrobie to nawet jutro jak zdaze przed hotelem,tylko boje sie zebym rozmiar dobry wziela:oops: Quote
_bubu_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ciesze sie ze Ramzes juz bezpieczny, dobra robota dziewczyny ! :) jest przesliczny. Quote
Dea Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dodałam parę fotek:p karusiap napisz może dla pewności w pierwszym poście konto i jaki dawać dopisek, żeby było jasne:cool3: Quote
haker11 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Co z tego że Ramzes nie słyszy? Czy ludzie nie mają wyobraźni? Jak mogli go oddć do schronu tylko dlatego że nie słyszy? BOże świat już zupełnie stoi na głowie! Ja żyłam przez 13 lat z głuch owczarczycą niemiecką i był to jak do tej pory mój najwspanialszy pies! Jakoś nam nie przeszkadzało że ona nie słyszy, przecież normalnie funkcjonowała! Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 no wlasnie haker,my myslimy chyba inaczej niz tacy %$^&...moze lepiej,ze go oddali skoro uwazaja,ze gluchy oznacza gorszy:shake: Quote
Dea Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ale niestety niektórzy najwywaźniej muszą mieć psa na pokaz, do pochwalenia się, a nie do kochania. Ciekawe, czy dziecko też by oddali, bo nie słyszy.... Quote
Klementynkaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ok, baner z linkiem do pierwszej strony wątku gotowy :) Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 piekny:loveu: tylko niech mi ktos teraz powie czy ja moge miec taki duzy podpis??:oops: Quote
Dea Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja tam w ogóle nie potrafię banerków wstawiać:oops: Raz przypadkiem mi się udało, to mnie zaraz mod ustawił do pionu i już nie ryzykuję:shake: Quote
Jagienka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 karusiap napisał(a):piekny:loveu: tylko niech mi ktos teraz powie czy ja moge miec taki duzy podpis??:oops: nie karusiap, nie możesz, albo górne psiaki albo Ramzes... Quote
karusiap Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Klementynkaa mozesz zmniejszyc banerek,zebym sobie jakos obok jeszcze mogla wxisnac?? Quote
karusiap Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 cioteczki bardzo potrzebujemy kocy,kolderek itp...ja wynioslam z domu wszytsko co mialam ,a Ramzesik wczoraj juz posikal koldre...trzeba mu to koniecznie zmienic,zeby nie lezal na mokrym i bedziemy mu dawac podklady dopoki nie pojmie po co sa spacerki;) (dziekuje Faro:loveu: ) Quote
Recommended Posts