Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i nareszcie dojechaliśmy:p

z samochodu za bardzo nie chciał wysiadać, więc trzeba było zastosować lekką perswazję;) i już pycholek uśmiechnięty na ziemi stoi:lol:

Posted

[quote name='Dea']jeszcze w starym domu:p

dzieciak ukochany:loveu: :loveu: :loveu:
u Dea sie wyspal a nam na trzeciego do przodu wchodzil:evil_lol: spal spal a jak sie popatrzylo d tylu co tak cicho to juz wpadal miedzy siedzenia "wolal mnie ktos??":evil_lol:

Posted

no fotki z miskiem sa odlotowe i ta minka niewiniątka:evil_lol:
oj ja nigdy tych ludzi nie zrozumiem:angryy: ...(dzisiaj u mnie na wsi ktos wywalil z auta mixa-collie, psisko biegalo jak szalone po ulicach i piszczalo)
karusia dawaj konto krakowskich dobków i juz-z afn nigdy nie wiadomo-a tak bedzie pewne

Posted

tylko,ze konto krakowskich dobkow rowniez jest na AFN:oops: :evil_lol: a ja juz wiem,myslalyscie ze jest jakies prywatne..nie,nie to po prostu skarpeta "Dobermany krk",dlatego chodzilo mi o to,ze jesli wolicie moze byc osobna skarpeta np "Gluchy Ramzes" czy "Ramzes-gluchy dobek" zreszta tytul nie wazny...to jak robimy ??

Posted

nieeeee-ja wiedzialam ze jest na AFN-ale nie bylo mieszane z wplatami na konto ND nigdy i dlatego jest pewniejsze.Ja mysle ze tak najprosciej placimy na krk dobki z adnotacja ze to dla Ramzesa?mozna tak?połapiesz się o co biega?

Posted

wlasnie dostalam wiadomosc od p.Marioli, ze Ramzes szczeka...ale nie chodzi wogole na smyczy i nie zalatwil sie na spacerze (nie wie po co mu to pewnie)....Trzeba kupic szelki,zrobie to nawet jutro jak zdaze przed hotelem,tylko boje sie zebym rozmiar dobry wziela:oops:

Posted

Co z tego że Ramzes nie słyszy? Czy ludzie nie mają wyobraźni? Jak mogli go oddć do schronu tylko dlatego że nie słyszy? BOże świat już zupełnie stoi na głowie!
Ja żyłam przez 13 lat z głuch owczarczycą niemiecką i był to jak do tej pory mój najwspanialszy pies! Jakoś nam nie przeszkadzało że ona nie słyszy, przecież normalnie funkcjonowała!

Posted

Ale niestety niektórzy najwywaźniej muszą mieć psa na pokaz, do pochwalenia się, a nie do kochania. Ciekawe, czy dziecko też by oddali, bo nie słyszy....

Posted

Ja tam w ogóle nie potrafię banerków wstawiać:oops: Raz przypadkiem mi się udało, to mnie zaraz mod ustawił do pionu i już nie ryzykuję:shake:

Posted

cioteczki bardzo potrzebujemy kocy,kolderek itp...ja wynioslam z domu wszytsko co mialam ,a Ramzesik wczoraj juz posikal koldre...trzeba mu to koniecznie zmienic,zeby nie lezal na mokrym i bedziemy mu dawac podklady dopoki nie pojmie po co sa spacerki;)
(dziekuje Faro:loveu: )