Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcialam bardzo serdecznie podziekowac Pani Magdzie za 120 zl dla Ramzesika oraz koce,kolderki,polary,reczniki itp, dzieki ktorym naszym hotelowiczom bedzie cieplutko:loveu::loveu::loveu:
Pani Magda nie dosc,ze stworzyla raj na ziemi dla "naszego" bialego misia Boryska to nadal nas wspiera-DZEKUJE!!!!

Posted

karusiap napisał(a):
ma ktos ochote wybrac sie ze mna jutro rano po malego??musimy byc wstepnie ok 10 pod KFC na przeciwko Makro,z tamtad ruszamy do warszawy

zero odzewu... karusiap sobie sama w końcu musiała dać radę, bo inaczej badania Ramzesika nie doszłyby do skutku... jest już w drodze do hotelu...

Posted

mar.gajko napisał(a):
Autobusami?????
Cholera, konieczność pracy jest straszelna; ale było coś wczoraj mówić, że nikogo nie ma. Jak ona sobei poradzi?

nie, nie autobusami... nie wyobrażam sobie Ramzesa w autobusie... właśnie sobie wyobraziłam:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
karusiap ma takiego pewnego cichego anioła obok siebie... :loveu:

Posted

no ja tez sobie nie wyobrazam jakos ramzesika w autobusie..:lol:
szczególnie, ze ostatnio poszłam z nim na łączke..hmmm...
Dzielna karusia:loveu: i dzielny anioł stróz z samochodem...:loveu::lol:

Posted

dziewczyny i chłopak sa juź po badaniach... karusiap będzie późno, ale zaznaczam, ze warto czekać, może nie ze względu na wyniki wizyty, bo z oczkami faktycznie jest cos nie tak... sprawy neurologiczne, ale... no, ale same zobaczycie... :cool3:

Posted

cioteczki szczerze mowiac ledwo zyje i srednio moge cos madrego napisac,w kazdym razie Ramzesik ma zacme mlodziencza w oku prawym,del.maloocze wrodzone,za male brodawki nerwow wzrokowych,siatkowki bez uchwytnych zmian
dostalismy kropelki,
droga okulistyczna nic tu do roboty,maly moze przestac widziec ale to kwestia lat a nie miesiecy...
chodzi o to,ze jego oczy dobrze odbieraja obraz ale uszkodzony nerw wzrokowy nie dobrze przekazuje go do mozgu...rozumiecie nie?;)
no i wizyta u neurologa wskazana,bo prawdopodobnie on powinien znalesc cosik...
Podroz byla bardzo mila i udana.
Bardzo dziekuje Sylwi i jej Mamie,gdyby nie one nie wiadomo ile maly czekal by na wyjazd.Dziekuje tez za dzisiejszy nocleg dla Ramzesa
i....trzymajcie kciuki by nie tylko dzisiejszy:loveu:jutro pojade zobaczyc jak dogadal sie z rezydentka i czy jest maluch grzeczny...
A moim Aniolkiem z samochodem jest moj Tatus:)
Trzymajcie kciuki