_bubu_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No co tam? Ramzesik wyspany? :loveu: Quote
Dea Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oj przeczuwam, że jak malec został na noc u tych pań właśnie, o których pisała karusiap to..., hmmmm, albo dobra, nie przeczuwam bo nie ma co zapeszać;) Quote
_bubu_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dea napisał(a):Oj przeczuwam, że jak malec został na noc u tych pań właśnie, o których pisała karusiap to..., hmmmm, albo dobra, nie przeczuwam bo nie ma co zapeszać;) jakoś tak mam podobne przeczucia.. ale ciii ;) Quote
Gemini666 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Został, został - właśnie szczeka na moją Nemezis bo mu ciastka nie chce dać. W nocy spał w swoim koszyku nawet grzecznie - w razie problemów z gryzieniem miał kaczorka ... pobudka była o 6:20, ale wolałam z nim iść o tej godzinie niż, aby zostawił jakąś niespodziankę w domu. Z moją Nemezis dogadują się, ale wiadomo jest zazdrość, gdyż mała wychuchana jedynaczka nagle ma jakąś konkurencję - szkoli go i te jego zapędy stąd nie ma demolki w domu. Wieczorem szczekał do wszystkich swoim odbić w lustrze, piecyku, kominku i szybie, ale dzisiaj już zobaczył, że to on. Karolina ma być u mnie kolo południa. Quote
Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :) dobrze że sunia go ustawia może Ramzesik się przy niej wyszaleje a potem wyciszy :) Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 a wiec cioteczki...jakby to ujac;)bylysmy odwiedzic Ramzesika i...maly panoszy sie po SWOIM ogrodzie i SWOIM domku!!!!!!!! Ramzesik ma wsanialy dom i sliczna kolezanke:loveu:tak nam sie wlasnie marzylo,by zamieszkal w domu z ogrodem z drugim psiakiem:) Sylwia dziekuje Tobie i Mamie za wszytsko.!!! Dostalysmy takze 50 zl na ine nasze bidy:loveu::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hoho ale sie porobiło:) bardzo sie ciesze z takiego zakonczenia:loveu: Quote
Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gratuluję!!!! Ramzesiku bądź grzeczny!!!!!! Quote
Jagienka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hihihi pierwszy raz widziałam Ramzesa w miare spokojnego... szok!!! Nemezis bardziej niz nim była zainteresowana mikrusem Aga-ty :cool3: Ale to prawda co pisze karusiap, właśnie taki dom sobie dla niego wymarzyłyśmy, teraz bedziemy marzyć o domu dla Paco i Maxa może coś wymarzymy ;) Quote
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aaaaaaaaaale supcio :smilecol:Nie mogłam się doczekac aż będe mogła tu zajrzeć!!! I takie świetne wieści. Gemini to dla Was :iloveyou:Ramzio z pewnościa będzie najszczęśliwszy mając za wzór dorosłą i ułożoną koleżankę i wspaniałych ludzi obok siebie - wiem to po swoim stadku. No i jeszcze ogródek :p Ogromnie się cieszę :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Jagienka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nooo a ogródek jest taki, ze jak Nemezis szczekała na końcu ogrodu to byłam pewna ze to dwa domu dalej coś szczeka :-o Quote
Gemini666 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 trochę fotek (obecnie Ramzes śpi na podusi - padł zmęczony bo harcach z Nemezis - same bawią się spokojnie :) ) - tylko gorsza jakość bo muszę dorwać cyfrówkę i filmiki - ogólny i wspólny posiłek (obydwa są wszystkożerne) :) :) http://pl.youtube.com/watch?v=GThxGashQX4 http://pl.youtube.com/watch?v=kGaybM9iz2U Quote
Jagienka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jaka zgoda przy miskach :-o:loveu: Gotowane o wiele bardziej mu smakuje niż suche, nic z miski nie wypada... :cool3: Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 piekne:loveu::loveu: to ja tez: wczorajsza podroz do Warszawy nudzi mi sie juz... chyba cos o mnie mowia.. pewnie,ze jestem piekny:loveu: Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 to ja i moja nowa siostrzyczka biegneeee o ktos idzie do domku?my tez:cool3: tu jest furtka,wynocha juz ciotki:evil_lol: Quote
Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 świetny reportaż , ten znudzony jest kochański ;) Quote
aisaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 BRAWO!!!!Dziewczyny! Super wiadomość... Quote
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Taki domek śnił się cioteczkom :) i Ramziowi. Dla niego to super że ma ogród i drugiego psa na wzór. Quote
Dea Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :cunao::cunao::cunao:wiedziałam!!! Przecież jego nie można nie pokochać od pierwszego wejrzenia, a co dopiero cała noc:cool3:Będzie się miał wspaniale, a co ja mówię, już ma:laola: a filmik ze wspólnym jedzeniem mnie rozbroił normalnie:Cool!::Cool!:Dziękujemy wspaniałemu domkowi za pokochanie Ramzesika:loveu: Quote
Gemini666 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 mała relacja - w nocy przyszedł spać na łóżko, potem wrócił do siebie rano szczypawica mała dała znak, że czas coś zjeść i wyjść na spacer potem brykanie z Nemezis a teraz jedno śpi na górze, drugie na dole (nadal Ramzes boi się wyjść po schodach, więc zrezygnowany położył się na kanapie) potem będą fotki Quote
Recommended Posts