Dea Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Co cudownie patrzeć, jak te dwa psy są razem szczęsliwe. Na tym filniku Nemezis wygląda, jakby też cieszyła się z towarzystwa:loveu: No i zziajane nieźle, kondycje będą miały:lol: Quote
Gemini666 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 hehe - nie było niespodzianki na schodach - rano wyszedł na trzy stopnie (z 14) i zaczął piszczeć co mnie obudziło i go wypuściłam na zewnątrz :) zobaczymy jak będzie dzisiaj :) narazie gonitwa w mroku - nie zagonie diabłów do domu :) Quote
karusiap Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jaki kochany...alarmuje jak chce wyjsc:loveu: Sylwia a jak on wlasnie o zmroku sobie radzi?nie wpada na nic? Quote
Gemini666 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 wędrowałam z nim właśnie przed chwilą - o dziwo wszystko omija - pewnie już poznał teren :) ale i tak na niego uważam Quote
Gemini666 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dzisiaj było małe czyszczenie uszek - dobrze, że przyjechał mój dziadek to było mi łatwiej - mały brudasek teraz jest zadbany :) w nocy spokojnie, nawet przyszedł i skoczył na łóżko :) są już po obiedzie i gonią teraz w moim dziadkiem po ogrodzie :) Quote
Gemini666 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 seria - czyje to łóżko i duża maskotka :) Quote
Hund Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :loveu::loveu::loveu: uwielbiam takie historie :multi: Quote
karusiap Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 ale sie ciesze,ze Nemezis daje maluszkowi dopchac sie do pieszczot:loveu:zeby on jej tez dawal;) Quote
Dea Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ale fajny dziadek - biega z psiakami:loveu: Quote
Gemini666 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dzisiaj przyszło nowe łóżko Ramzesa :) chyba mu się podoba - fotki później :) Quote
karusiap Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 ale sie Ramziowi powodzi..:loveu:nie moge sie doczekac fotek uszatka:evil_lol: Quote
Gemini666 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 łóżko ma takie ale woli to dzisiaj mały podkop z Nemezis zrobili w ogródku (mama będzie lekko zła) :) ale ślady zbrodni zostały zatarte :) Quote
karusiap Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 łózko pierwsza klasa,bedzie malutki mial wygodnie:loveu: ufff Sylwia dobrze,ze kryjesz psiaki,nie chcemy denerwowac Twojej mamy;) Quote
mar.gajko Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tak sobie patrzę i patrzę i patrzę. I tylko jedna myśl mi do głowy przychodzi. Ramzes do hotelu!!!!! Ja tam do adopcji chcęęęęęęęęęęęę!!!!!!! Quote
Gemini666 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 eeee ... nie wiem czy jesteś taka milutka i aksamitna jak moje psinki :) Quote
karusiap Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 hahahhahaha ja myslalam,ze ciotka sie za malym stesknila a tutaj po prostu podsiasc jego miejsce ktos chce:mad::evil_lol: Sylwia macie jeszcze jedno miejsce?gwarantuje,ze ciotka mar.gajko jest spokojniejsza od Ramzesika:cool3: Quote
mar.gajko Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Stęskniła? Za tym wulkankiem???? (no odrobinkę może) Aksamitna nie jestem, ale to pachnie rasizmem. Ale dołów nie kopię. Quote
Gemini666 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 mój mały wulkan naturalnie o 6 rano przypomniał sobie, że na górze nocują domownicy - przyleciał do mnie, wkradł się pod kołderkę i tylko kuper mu wystawał - Nemezis z drugiej strony (dobrze, że łóżko duże) a teraz leży w domu, Nemezis na zewnątrz :) parę fotek z serii "jestem na swoim... a co?! :)" Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ramzesik lubi chyba niebieski kolor;) Bardzo serdecznie dziekuje Pitty za 100 zl dla szkraba:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oczywiscie sa w jego kopercie,jesli tylko beda potrzebne.Jesli nie,to wspomoga kuzynow malego Maxa i Paco,ktorzy sa w hotelu i juz od pol roku szukamy im domow:-(:-( (gdyz Pitty powiedziala,ze jesli Ramzio nie bedzie potrzebowal,mam zadecydowac kto potrzebuje:loveu::loveu::loveu:) Quote
Gemini666 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 przeznacz na inne pieski lepiej - one bardziej potrzebują pieniędzy niż Ramzes ... mały złośliwiec siurnął mi dwa razy: dywanik i płytki :diabloti::diabloti: leniowi nie chciało się iść na pole po spaniu ze mną po obiadku .. ehhh teraz pokornie śpi na legowisku :evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 oj nie ladnie,nie ladnie Ramzesiku...na polko nie masz daleko,nie badz leniem:mad::evil_lol: dziekuje Sylwia:loveu:w imieniu naszych hotelowych bid:) Quote
BeataJ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Az sie chce skakac do gory!!!!! Ramzes szczesciarzu badz grzeczny ;) Beata Quote
Gemini666 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ramzes zaczyna robić coraz większe podchody - już nie o 6, ale wcześniej przychodzi na górę i kładzie się do łóżka :) Cwaniak z niego - gonią z Nemezis jak szalone, aż się wystraszyłam bo ma niewielkie zadrapanie :placz: Ale odkażone i nic mu nie będzie :) Quote
karusiap Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 oj musi uwazac maluszek bo pewnie na razie zdarza mu sie jeszcze w cos wpasc... nie chce Cie martwic Sylwia,ale niedlugo zanim Ty wejdziesz na gore Ramzio bedzie juz czekal w lozku:evil_lol: Quote
Recommended Posts