Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 No, z normalnością u Was na bakier ;) Quote
konfirm31 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Dzięki takim "nienormalnym", Świat staje się lepszy :) 1 Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Najważniejsze że się dogadujemy hehe z Ziutosem i jakoś ciągniem ten wózek :D Quote
Maryna Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Śliczne są ja na razie całkiem pod kreską.Koty dochodzące mnie wyssały;),ale może w przyszłym miesiącu.. Quote
jola_li Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Na razie tylko na chwilke wpadam - zasieg albo jest albo nie, a im wiecej zdjec tym trudniej mi sie otwiera ;) - jak wroce do domu, postaram sie pomoc. Quote
Xibalba Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Zaglądam i ja do suni. Chwilowo nie mam jak wspomóc groszem :( ale zapiszę sobie z nadzieją na powrót Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Pierwsze dwa zdjęcia jakie zrobiłyśmy po przyjeździe i wypuszczeniu malutkich - są w takim boksie troszeczkę oddalonym - jakby kwarantannowym jak Lusia na początku - dopóki nie zrobimy szczepień nie będą miały kontaktu z innymi pieskami jakie w chwili obecnej u Oli przebywają. Wszystkie boksy są chyba takie same albo bardzo podobne do siebie - porządnie wykonane, zabezpieczone siatką dla mniejszych psów, dla tych większych nie widzialam tej przeciągniętej siateczki - tylko zastanawia mnie taka panelowa podłoga - jak pies ma rewolucje żołądkowe to chyba ciężko z takich paneli sprzątnąć to i tamto. Taki awaryjny kojec fajna rzecz - gdyby tylko mój Dziadek się zgodził to byśmy z Ziutką taki kupiły ale niestety ma 13 letnią owczarkę która nie " przepuści " żadnemu psu :( a że Dziadek swoje lata ma - boi się że mógłby nie dopilnować i np. idąc karmić psiaka w kojcu wyleciałby między nogami i nieszczęście gotowe :( u Oli boksów jest w sumie 6 i wszystkie zapsione po kokardki - ubłagałyśmy ją aby wzięła Fanciocha i Pepsiocha Quote
Ziutka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Bo Ola to złoty człowiek, mimo, że ma zapchane - to chyba jesteśmy jedyne, którym ulega hi :D Quote
asiuniab Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 dziękuję za zaproszenie, przeczytam w pierwszym wolnym momencie Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 witam, to ja też poproszę o numer konta- coś dla drobinek przeleję :) otrzymałam wpłatę 50zł - czy to do Ciebie?bo nie ma nicka w przelewie i nie wiem od kogo :D Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Bo takim dwóm jak Wy, nie ulec się nie da! ;) Że nie wspomnę o suniach dwóch :D Fanta jest prześliczna! Quote
Ziutka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 zapraszamy na bazarek dla Fanty http://www.dogomania.com/forum/topic/148586-nowe-kosmetyki-nowe-zestawy-bi%C5%BCuzabawki-dla-psa-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-inne-dla-fanty-i-pepsi-do-1209/ Quote
Euro Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 otrzymałam wpłatę 50zł - czy to do Ciebie?bo nie ma nicka w przelewie i nie wiem od kogo :D Tak, zapomniałam dodać nicka w tytule wpłaty :) Quote
Kejciu Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Tak, zapomniałam dodać nicka w tytule wpłaty :) bardzo dziękujemy :* Quote
Ziutka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Tak, zapomniałam dodać nicka w tytule wpłaty :) Bardzo bardzo dziękujemy :) Quote
Mattilu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 zaglądam do Was i Waszych dziewczynek, chciałabym wspomóc, ale na razie nie mam jak :( Quote
Kejciu Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Bardzo dziękujemy za wpłatę 44,50zł od Teresaa118 :* Quote
Ziutka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 zapraszamy na bazarek dla Fanty http://www.dogomania.com/forum/topic/148618-og%C5%82oszenia-30-portali-za-250-dla-psiaka-a-dla-kociak%C3%B3w-20-portali-za-2z%C5%82-do-3102015/ Quote
Recommended Posts