Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierwsze dwa zdjęcia jakie zrobiłyśmy po przyjeździe i wypuszczeniu malutkich - są w takim boksie troszeczkę oddalonym - jakby kwarantannowym jak Lusia na początku - dopóki nie zrobimy szczepień nie będą miały kontaktu z innymi pieskami jakie w chwili obecnej u Oli przebywają. Wszystkie boksy są chyba takie same albo bardzo podobne do siebie - porządnie wykonane, zabezpieczone siatką dla mniejszych psów, dla tych większych nie widzialam tej przeciągniętej siateczki - tylko zastanawia mnie taka panelowa podłoga - jak pies ma rewolucje żołądkowe to chyba ciężko z takich paneli sprzątnąć to i tamto. Taki awaryjny kojec fajna rzecz - gdyby tylko mój Dziadek się zgodził to byśmy z Ziutką taki kupiły ale niestety ma 13 letnią owczarkę która nie " przepuści " żadnemu psu :( a że Dziadek swoje lata ma - boi się że mógłby nie dopilnować i np. idąc karmić psiaka w kojcu wyleciałby między nogami i nieszczęście gotowe :( u Oli boksów jest w sumie 6 i wszystkie zapsione po kokardki - ubłagałyśmy ją aby wzięła Fanciocha i Pepsiocha 73b9112361982991med.jpg f861939538d0bf95med.jpg

Posted

witam,
to ja też poproszę o numer konta- coś dla drobinek przeleję :)

otrzymałam wpłatę 50zł - czy to do Ciebie?bo nie ma nicka w przelewie i nie wiem od kogo :D
Posted

otrzymałam wpłatę 50zł - czy to do Ciebie?bo nie ma nicka w przelewie i nie wiem od kogo :D

Tak, zapomniałam dodać nicka w tytule wpłaty :)