Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fanta bardzo pogodna - jeszcze nie wiedziała w sobotę że jedzie do domu bo było przed wizytą PA jak ostatnio u niej byłyśmy ale dała się grzecznie wyprowadzić na spacerek, bardzo ładnie chodzi na smyczy, załatwiła się też na spacerku więc może z zachowaniem czystości też nie będzie problemu - oby :-)

dda21e9f255eff4dmed.jpg

31ffbc9196dc77afmed.jpg

8abc2afebca61b2dmed.jpg

Posted

Mam nadzieję, że się spisze dziewczyna i wstydu nam nie narobi :)

Jeszcze kilka dni i fruuuu!

A ja mam nadzieję że Państwo jednak zdejmą biały dywan :D
Posted

A ja mam nadzieję że Państwo jednak zdejmą biały dywan :D

Też mam taką nadzieję...upominałyśmy kilka razy, może się dostosują :P

Bo mam przeczucie, że Fanta to niezła rozrabiara jest, ma coś w oczach hehe :D

Posted

Jolu to ja  :) bardzo dziękuję za rzeczy juz przekazane - są u moich rodziców dzisiaj odbiorę - my z Ziutką dzisiaj wieczorem będziemy miały niespodziankę dla Was na wątku

Posted

UlaFeta no coś Ty narazie stopujemy bo musimy pospłacać długi :) Fanta od dzisiaj już w DS - oczywiście pierwsze kroki co ? SIOOO NA BIAŁY DYWAN!!! za chwilę kooo na środku salonu i znowu sioo..... potem dostała jedzonko - w trakcie odeszła - siknęła i dalej konsumowała :) Więc wejście miała niezłe... Dlatego zmiana szybka decyzji bo Państwo D wybierają się na weekend na Mazury jeśli oczywiście jutro Fanta będzie się dobrze sprawować to pojadą:) Państwu bardzo się podobała, synek też zadowolony - jutro wybierają się na zakupy po posłanie, obrożę itp A my w stresie bo raz od soboty w sprawie Lusi nie odpuścił a doszły dwa powody do nowego - DS Fanty no i Pepsi u mnie... 2cde5743f8b6e3f1med.jpg 7d6feeb59eed9ce4med.jpg

• Upvote 1
Posted

Czy ta niespodzianka to jakas nowa psica:)?

Bardzo byśmy chciały, ale obiecałyśmy sobie, że jedna druga stopuje przy jakiejkolwiek myśli o kolejnym psie.

Mamy gruuubo ponad 1000 zł długów, musimy to spłacić i dopiero pomyślimy o kolejnym.

Oczywiście jesteśmy nienormalne, bo zawsze mając długi bierzemy kolejne psy, co za tym idzie siedzenie po nocach, ogłaszania z bazarków, focenie fantów itd, ale tym razem STOP - choćby się waliło i paliło, nie ma takiej opcji nawet zebysmy wzieły kolejną bidę.

Posted

No cóż, uprzedzałyście, żeby zwinąć biały dywan ;)

A tak, dziewczyna zaznaczyła gdzie jej terytorium i nie ma co do niej mieć pretensji :)

A co do kolejnych psiaków, to faktycznie - czasem jednak serce musi iść w parze z rozumem...