Nutusia Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Fajnie, fajnie, fajnie! :D I z Pepsiaka bardzo się cieszę ;) Kaś, jutro albo w czwartek się wybieram do lecznicy - możemy zrobić bazarkowe "machniom" :) Quote
Kejciu Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Poszła skromna dyszka, a fanty dla Fanty przekazałam Nutusi. Mentalne kciuki mocno trzymam :)! Bardzo dziękujemy - już na moim koncie :* Quote
Kejciu Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Fanta bardzo pogodna - jeszcze nie wiedziała w sobotę że jedzie do domu bo było przed wizytą PA jak ostatnio u niej byłyśmy ale dała się grzecznie wyprowadzić na spacerek, bardzo ładnie chodzi na smyczy, załatwiła się też na spacerku więc może z zachowaniem czystości też nie będzie problemu - oby :-) Quote
Ziutka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Mam nadzieję, że się spisze dziewczyna i wstydu nam nie narobi :) Jeszcze kilka dni i fruuuu! Quote
Kejciu Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Mam nadzieję, że się spisze dziewczyna i wstydu nam nie narobi :) Jeszcze kilka dni i fruuuu! A ja mam nadzieję że Państwo jednak zdejmą biały dywan :D Quote
Ziutka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 A ja mam nadzieję że Państwo jednak zdejmą biały dywan :D Też mam taką nadzieję...upominałyśmy kilka razy, może się dostosują :P Bo mam przeczucie, że Fanta to niezła rozrabiara jest, ma coś w oczach hehe :D Quote
jola_li Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Trzymam kciuki za Fantę, coby się dopasowała do dywanu dowolnego koloru :). Quote
Nutusia Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Eeee tam, biały dywan rzecz nabyta. A poza tym Fancioch ma i białe kłaczki, co ich na owym dywanie widać nie będzie ;) Quote
jola_li Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kejciu, Blue City, to Ty :)? Bo mam jeszcze coś na bazarek, a będę tam odbierać zamówienie (jak wyjdę z anginy), to mogłabym podrzucić. Quote
Kejciu Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Jolu to ja :) bardzo dziękuję za rzeczy juz przekazane - są u moich rodziców dzisiaj odbiorę - my z Ziutką dzisiaj wieczorem będziemy miały niespodziankę dla Was na wątku Quote
Nutusia Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ojej, to ja będę musiała poczekać do jutra... :( A tak lubię niespodzianki! ;) Quote
konfirm31 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Też lubię niespodzianki. Szczególnie, te szybkie :). Ale jak trzeba, to poczekam - zaciskając kciuki :) Quote
UlaFeta Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Czy ta niespodzianka to jakas nowa psica:)? Quote
Kejciu Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 UlaFeta no coś Ty narazie stopujemy bo musimy pospłacać długi :) Fanta od dzisiaj już w DS - oczywiście pierwsze kroki co ? SIOOO NA BIAŁY DYWAN!!! za chwilę kooo na środku salonu i znowu sioo..... potem dostała jedzonko - w trakcie odeszła - siknęła i dalej konsumowała :) Więc wejście miała niezłe... Dlatego zmiana szybka decyzji bo Państwo D wybierają się na weekend na Mazury jeśli oczywiście jutro Fanta będzie się dobrze sprawować to pojadą:) Państwu bardzo się podobała, synek też zadowolony - jutro wybierają się na zakupy po posłanie, obrożę itp A my w stresie bo raz od soboty w sprawie Lusi nie odpuścił a doszły dwa powody do nowego - DS Fanty no i Pepsi u mnie... 1 Quote
Ziutka Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Czy ta niespodzianka to jakas nowa psica:)? Czy ta niespodzianka to jakas nowa psica:)? Czy ta niespodzianka to jakas nowa psica:)? Bardzo byśmy chciały, ale obiecałyśmy sobie, że jedna druga stopuje przy jakiejkolwiek myśli o kolejnym psie. Mamy gruuubo ponad 1000 zł długów, musimy to spłacić i dopiero pomyślimy o kolejnym. Oczywiście jesteśmy nienormalne, bo zawsze mając długi bierzemy kolejne psy, co za tym idzie siedzenie po nocach, ogłaszania z bazarków, focenie fantów itd, ale tym razem STOP - choćby się waliło i paliło, nie ma takiej opcji nawet zebysmy wzieły kolejną bidę. Quote
Nutusia Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 No cóż, uprzedzałyście, żeby zwinąć biały dywan ;) A tak, dziewczyna zaznaczyła gdzie jej terytorium i nie ma co do niej mieć pretensji :) A co do kolejnych psiaków, to faktycznie - czasem jednak serce musi iść w parze z rozumem... Quote
Kejciu Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Przyszedł sms od Fanty że wyła całą noc.... Quote
Olena84 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Przyszedł sms od Fanty że wyła całą noc.... :( Quote
jola_li Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Mam nadzieję, że Państwo mają świadomość, że początki mogą być trudne?... Quote
Kejciu Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Mam nadzieję, że Państwo mają świadomość, że początki mogą być trudne?... Jolu mają - ale na jak długo ?:) Quote
konfirm31 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 No, to kciuki nadal trzymam. Teraz, za świadomość i za cierpliwość. Quote
Annaa4 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Jolu mają - ale na jak długo ? :) Dla mnie odpowiedź jest jedna "na całe życie" a jeśli nie to znaczy że to nie to :] Trzymam kciuki Quote
Kejciu Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Chodzi o to aby to było to hehe Quote
Recommended Posts