Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My z Doktorem mamy swoje układziki :D raz my im raz oni nam pomagają rzecz jasna :) a że sterylka w pakiecie to i cena dobra - ale żebyś słyszała doktora jaki miał głos hehe jak dzwoniłam do niego będąc w Chrcynnie jeszcze czy zrobi zabieg i mam zabierać małe :D

A ja myślałam, że postawiłyście Doktora przed faktem dokonanym? ;)

A jeśli chodzi o współpracę, to wiadomo, że gra jest wtedy najfajniejsza, gdy gra się do obu bramek :D

Posted

Ziutka, serdecznie dziękuję za zaproszenie do Dziewczyn :)

Zatem witam Kosmitki i Fantę

http://images57.fotosik.pl/1739/e4dba0c777a44436med.jpg

i :( i :)

http://images59.fotosik.pl/1739/fb60a6e6014c529fmed.jpg

zdjęcie mistrzostwo świata ! :)

http://images58.fotosik.pl/1742/5a673eeb6eb355c2med.jpg

ciekawe, która z Pań bardziej rada? :P

Pozdrawiam serdecznie :)

Gusia, żebys zobaczyła jakie wczoraj dwa cuda dojechały do schronu :(

Oto jedna z nich - Kawka :(

11947954_161214737549346_830873044017446

Posted

I dlaczego takie miejsca(i nie tylko to), nazywane są "schroniskami"?

Wszystkie pieski prześliczne i serce boli, że wszystkich nie da rady uratować.

Ja myślę, że dopóki prawo i całe społeczeństwo, będzie patrzeć przez palce na robienie potężnego  biznesu na bezdomnych psach  i nadal będzie trwało niekaranie sprawców tej bezdomności(pseudo właściciele i rozmnażacze itd),  tacy entuzjaści jak dogomaniacy i im podobni, będą przypominać tych  którzy chcą wyczerpać morze.......

Wiem, że wszystkim psom, życia nie odmienimy, ale temu jednemu tak. Stale to sobie powtarzamy. Ale ......jeden - to jednak mało......:(

Posted

I ja wpadłam poznać Fantę. Czy mi się dobrze wydaje, że ona taka trochę "Alutkowa" (od Nutusi) jest?

Na tych filmikach widać jak ona sie napawa tym nowym, spokojnym, domowym, kanapowym życiem.:)

Posted

I ja wpadłam poznać Fantę. Czy mi się dobrze wydaje, że ona taka trochę "Alutkowa" (od Nutusi) jest?

Na tych filmikach widać jak ona sie napawa tym nowym, spokojnym, domowym, kanapowym życiem. :)

tak bardzo podobna jest :)

dzisiaj wieczorkiem wkleję więcej zdjęć bo miałam wczoraj ponadrabiać zaległości i z przemęczenia usnęłam o 21,30 snem twardym takim że nawet dobijająca się do mnie Ziutka nie zdołała mnie z niego wyrwać

Posted

tak bardzo podobna jest :)

dzisiaj wieczorkiem wkleję więcej zdjęć bo miałam wczoraj ponadrabiać zaległości i z przemęczenia usnęłam o 21,30 snem twardym takim że nawet dobijająca się do mnie Ziutka nie zdołała mnie z niego wyrwać

Niedźwiedź zapadł w sen zimowy :D :P ILY

Posted

Niedźwiedź odsypiał nocny dyżur ?

Tak, codziennie po nocach siedzimy.

Robimy foty na bazarki, oglaszamy itd itd...już straciłam rachubę jakie dni mamy :D

Posted

przez grzeczność nie zaprzeczę :)

Tu nie ma co zaprzeczać Kochana :)

Karma i puszki dotarły - własnie dostałam sms od Oli

Ufff...będzie wyżerka :D

Posted

Biorąc pod uwagę fakt że obydwie rzucają się na jedzenie - na długo nie starczy - na troszkę musi bo w kieszeniach pustka :(

Pustka ???

Na takim minusie nigdy nie byłysmy straszne004.gif

Posted

Podliczyłam Lusię, Hugo, Pepsi i Fantę i mamy minus 1300zł +  za niedługo dojdzie 900zł za hoteliki!!!!!

czy my jesteśmy normalne ?????to więcej niż moja rata kredytu ( jednego ) bo mam dwa :D