Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podniese "moją " Fantę - a w weekend może uda mi się ją odwiedzić  :)

Zazdraszczam :)

Fancik ma się dobrze, dogadała się z Pepsi, śpią sobie razem (tfu tfu) w budzie :)

Ma apetyt, sukienki nie zdjęła, więc jest git.

Posted

Zazdraszczam :)

Fancik ma się dobrze, dogadała się z Pepsi, śpią sobie razem (tfu tfu) w budzie :)

Ma apetyt, sukienki nie zdjęła, więc jest git.

no może pojedziesz ze mną :D

Posted

O tyle fajnie że mam nadzieję już nigdy nie będziemy musiały przewozić psa w obrzydliwych, śmierdzących i klejących się kontenerach po mięsie.... ile musiałam się namordować aby nie zwym..... jak je myłam bo przecież takiego gów....spowrotem do samochodu nie włożę....

ale zainwestowałyśmy z Ziutką w profesjonalny sprzęt do przewożenia więc mam nadzieję że szybko będziemy mogły z niego skorzystać przy okazji zabierania kolejnej bidy.... :-)

Posted

W weekend bardzo roboczo ogłosiłam Fantę ale dzisiaj oglosimy ją już tak na poważnie żeby szybko do domu - a w kolejce kolejnego psa mamy - a nawet 3....

Noooo 3! I ani mi się....jechać do Fanty i Pepsi obok Chrc.... :D bo zabije :P

O tyle fajnie że mam nadzieję już nigdy nie będziemy musiały przewozić psa w obrzydliwych, śmierdzących i klejących się kontenerach po mięsie.... ile musiałam się namordować aby nie zwym..... jak je myłam bo przecież takiego gów....spowrotem do samochodu nie włożę....

ale zainwestowałyśmy z Ziutką w profesjonalny sprzęt do przewożenia więc mam nadzieję że szybko będziemy mogły z niego skorzystać przy okazji zabierania kolejnej bidy.... :smile:

Dawaj mi fote, bo nawet nie widziałam jesio tego cuda ;)

Kontenery ? Do dzisiaj mam wrażenie, że mam ten tłuszcz na palcach - a samochód musiał na myjnie pojechać bo cały bagażnik zalany łojem.

Posted

Noooo 3! I ani mi się....jechać do Fanty i Pepsi obok Chrc.... :D bo zabije :P

Dawaj mi fote, bo nawet nie widziałam jesio tego cuda ;)

Kontenery ? Do dzisiaj mam wrażenie, że mam ten tłuszcz na palcach - a samochód musiał na myjnie pojechać bo cały bagażnik zalany łojem.

do dzisiaj nie mogę domyć wanny.... :)a w lecznicy jak wyjęli Pepsi na zabieg - to wystawili je na dwór :D aż fotkę cyknęłam z okna :D wieczorkiem wstawię :D

Posted

Ciekawe czy zabieg w maskach robili ;) Drogo nie wzięli, jak za pracę w trudnych warunkach :D

My z Doktorem mamy swoje układziki :D raz my im raz oni nam pomagają rzecz jasna :) a że sterylka w pakiecie to i cena dobra - ale żebyś słyszała doktora jaki miał głos hehe jak dzwoniłam do niego będąc w Chrcynnie jeszcze czy zrobi zabieg i mam zabierać małe :D