Euro Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 witam, to ja też poproszę o numer konta- coś dla drobinek przeleję :) Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Przelalam dla Fantuni choc 8 zl pozdrawiam sciskam serdecznie Quote
Ziutka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Bardzo dziękujemy Ewus :) Za dwie godziny ruszamy zawieźć modelki do hotelu a potem wizyta dla Lusi :) Quote
konfirm31 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 I tu jestem - wspierając niestety, tylko emocjonalnie. Śliczna i przyjazna sunieczka :) Quote
Nutusia Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Osobiście nie poznałam, bo... telefon w aucie zostawiałam, durna pałka!!! :( Ale białą pończoszkę podziwiam! :D Quote
Mattilu Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ja też jestem, ale na razie tylko duchowo. Finansowo na razie leżę :( Quote
Nutusia Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nawet nie oglądam kto czeka w kolejce, bo u mnie prawdziwy zator w adopcjach :( Zapraszam na wątek "mojej" Taszki: http://www.dogomania.com/forum/topic/148566-taszka-psa-jakby-p%C3%B3%C5%82-albo-%C4%87wier%C4%87/ Quote
Kejciu Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Podniese "moją " Fantę - a w weekend może uda mi się ją odwiedzić :) Quote
Ziutka Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Podniese "moją " Fantę - a w weekend może uda mi się ją odwiedzić :) Zazdraszczam :) Fancik ma się dobrze, dogadała się z Pepsi, śpią sobie razem (tfu tfu) w budzie :) Ma apetyt, sukienki nie zdjęła, więc jest git. Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Mądra dziewczynka! :) Ogłaszać, czarować i do domu słać, póki ciepło ;) Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Zazdraszczam :) Fancik ma się dobrze, dogadała się z Pepsi, śpią sobie razem (tfu tfu) w budzie :) Ma apetyt, sukienki nie zdjęła, więc jest git. no może pojedziesz ze mną :D Quote
Ziutka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 no może pojedziesz ze mną :D no proste :D Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 W weekend bardzo roboczo ogłosiłam Fantę ale dzisiaj oglosimy ją już tak na poważnie żeby szybko do domu - a w kolejce kolejnego psa mamy - a nawet 3.... Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 O tyle fajnie że mam nadzieję już nigdy nie będziemy musiały przewozić psa w obrzydliwych, śmierdzących i klejących się kontenerach po mięsie.... ile musiałam się namordować aby nie zwym..... jak je myłam bo przecież takiego gów....spowrotem do samochodu nie włożę.... ale zainwestowałyśmy z Ziutką w profesjonalny sprzęt do przewożenia więc mam nadzieję że szybko będziemy mogły z niego skorzystać przy okazji zabierania kolejnej bidy.... :-) Quote
Ziutka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 W weekend bardzo roboczo ogłosiłam Fantę ale dzisiaj oglosimy ją już tak na poważnie żeby szybko do domu - a w kolejce kolejnego psa mamy - a nawet 3.... Noooo 3! I ani mi się....jechać do Fanty i Pepsi obok Chrc.... :D bo zabije :P O tyle fajnie że mam nadzieję już nigdy nie będziemy musiały przewozić psa w obrzydliwych, śmierdzących i klejących się kontenerach po mięsie.... ile musiałam się namordować aby nie zwym..... jak je myłam bo przecież takiego gów....spowrotem do samochodu nie włożę.... ale zainwestowałyśmy z Ziutką w profesjonalny sprzęt do przewożenia więc mam nadzieję że szybko będziemy mogły z niego skorzystać przy okazji zabierania kolejnej bidy.... :smile: Dawaj mi fote, bo nawet nie widziałam jesio tego cuda ;) Kontenery ? Do dzisiaj mam wrażenie, że mam ten tłuszcz na palcach - a samochód musiał na myjnie pojechać bo cały bagażnik zalany łojem. Quote
konfirm31 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Podziwiam całą Waszą dwuosobową brygadę transportowo - ratunkową. W każdej sytuacji dajecie radę :). A z profesjonalnym sprzętem, to - ho, ho, ho :) Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Z profesjonalnym sprzętem, to... strach się bać, co będzie dalej! ;) Tylko fundacji nie zakładajcie :D Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Noooo 3! I ani mi się....jechać do Fanty i Pepsi obok Chrc.... :D bo zabije :P Dawaj mi fote, bo nawet nie widziałam jesio tego cuda ;) Kontenery ? Do dzisiaj mam wrażenie, że mam ten tłuszcz na palcach - a samochód musiał na myjnie pojechać bo cały bagażnik zalany łojem. do dzisiaj nie mogę domyć wanny.... :)a w lecznicy jak wyjęli Pepsi na zabieg - to wystawili je na dwór :D aż fotkę cyknęłam z okna :D wieczorkiem wstawię :D Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ciekawe czy zabieg w maskach robili ;) Drogo nie wzięli, jak za pracę w trudnych warunkach :D Quote
milagros19853201 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 wpadam i ja slodziachne sunieczki zapisze poki co wateczek jakby co konto kejciu chyba jeszcze mam jak cos sie uda wyciulac puszcze sunieczkom p.s macie moze paypal ? Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 przybiegam do ślicznych dziewczynek :) Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Ciekawe czy zabieg w maskach robili ;) Drogo nie wzięli, jak za pracę w trudnych warunkach :D My z Doktorem mamy swoje układziki :D raz my im raz oni nam pomagają rzecz jasna :) a że sterylka w pakiecie to i cena dobra - ale żebyś słyszała doktora jaki miał głos hehe jak dzwoniłam do niego będąc w Chrcynnie jeszcze czy zrobi zabieg i mam zabierać małe :D Quote
Euro Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 I ja zaglądam, i ponawiam pytanie o nr konta :) Quote
Recommended Posts