MaxSta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Trzymamy kciuki za Domek dla Brukselki!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Czy mamy jakiegoś dogomaniaka, który sprawdziłby potencjalny dom w Tarnobrzegu? jest gdzieś mapa dogo, ale nie umiem tego znaleść....:oops: Quote
beka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gonia znalazłam na mapie pomocy" GORZYCE TARNOBRZESKIE i okolice ( k/Tarnobrzegu i Sandomierza) Marlena [email protected] tel.(015)8362352 kom.607893245 NET-stały dostęp DTA DOS WET-jogi zawsze pomoże OPIEKA PIELEGNACYJNA jak.kąpiele itp. PLAKAT porozwieszam...np w Tarnobrzegu i Sandomierzu XERO..kolorowe i czarno-białe Mama jest krawcową..nie pracuje,więc nie ma problemu,tylko oczywiście zrzutka na materiały obowiązkowA...OD ZARAZ Złota Rączka..??... Tata napewno nie odmówi pomocy;-) Mieszkam w domu z ogródkiem Najlepsza pobliska lecznica to lecznica w Stalowej Woli na ul.Jana Pawła II 3....Super weci-zawsze pomogą Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 caroolcia napisał(a):oooooo ktoś się interesuje??:cool3: To jeszcze nic pewnego, ale brzmi zachęcająco. Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 beka napisał(a):Gonia znalazłam na mapie pomocy" Dzięki Beka, uderzę tam dziś :) Quote
bumerang Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Co u Brukselki??? czyżby się coś szykowało???? Quote
kaLOlina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ufff jestem jestem.... brukselka- cudowny pies...po tyg tyle w niej bylo radosci- chciala bawic sie pileczka, przylepiac sie, biegac... siersc ma piekna i gesta- jak tylko bedzie bardziej zadbana bedzie przepieknym psem- juz teraz jest piekniutka... cudownie bylo ja poznac- pozwolila sie wykapac, nie warknela, byla bardzo cierpliwa a warunki polowe- wiadra z woda na polu... piekniutka- znajdz prosze domek!! Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Dziękuję, bo myślałam, że zostałam z nią samiuteńka i już siły mi opadały... Gupia:loveu: Tylko w pracy nie mogę się dorwać do netu a w domu przeganiają. Śliczna. Quote
mm.templum Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evanescence']i co z psinką ja mam nareszcie net Podnoszę i trzymam :kciuki: Brukselka to piękny psiak, należy jej się ten domek! Quote
Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 super psiak cudowna jest nikt nie chce Belga wejdzcie na tersura.pl i tam sa ogłoszenia napiszcie tam Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Brukselce wykroił się dom w Tarnobrzegu. Jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie pomyślnie, a zarazem potwierdzą się moje dobre odczucia, Brukselka będzie miała raj. Problemem jest transport, ale załatwimy to we własnym zakresie. Prawdopodobnie we wrześniu, ale nie wiadomo kiedy. Państwo czekają. Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Brukselce wykroił się dom w Tarnobrzegu. Jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie pomyślnie, a zarazem potwierdzą się moje dobre odczucia, Brukselka będzie miała raj. Problemem jest transport, ale załatwimy to we własnym zakresie. Prawdopodobnie we wrześniu, ale nie wiadomo kiedy. Państwo czekają. Jaki wrzesień. Jaki problem. Co Ty kombinujesz. Jest dom wieziemy:multi: Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Donvitow napisał(a):Jaki wrzesień. Jaki problem. Co Ty kombinujesz. Jest dom wieziemy:multi: Głupol :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale słodkości :loveu: ...i akurat domek w moich okolicach :cool3: ...super... Jak coś to z chęcią załatwię wizytę przedadopcyją (tzn.podam namiary na odpowienie osoby z Tbg,pogadam itp.).... A imię poprostu B.O.S.K.I.E :loveu: .... Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Marlena:) napisał(a):Ale słodkości :loveu: ...i akurat domek w moich okolicach :cool3: ...super... Jak coś to z chęcią załatwię wizytę przedadopcyją (tzn.podam namiary na odpowienie osoby z Tbg,pogadam itp.).... A imię poprostu B.O.S.K.I.E :loveu: .... Dzięki Marlena:) Wizytami przedadopcyjnymi zajmie się już Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt "Ogród Świętego Franciszka". Jesteśmy już umówieni :) Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Noo właśnie o nich myślałam:evil_lol: ...bo są super... Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Marlena:) napisał(a):Noo właśnie o nich myślałam:evil_lol: ...bo są super... No i tu potwierdza się potęga netu i Dogo :loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Trzymam kciuki za Brukselkę i jej domek . Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ach świetnie - wizyta przedadopcyjna zaklepana :lol: a kiedy??? Transport to najmniejszy problem, byla brukseleczka trafiła do domku!!!! Trzymam kciuki z całych sił!!!!! Quote
GoniaP Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Teraz czekamy na weryfikację domu przez TSPZ :lol: Quote
Recommended Posts