caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 GoniaP napisał(a):Teraz czekamy na weryfikację domu przez TSPZ :lol: Kiedy to nastąpi?? Quote
Ulka18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Gonia, tak jak pisalam prezes TSOZ - Malgosia z Tarnobrzegu jest osoba bardzo zajeta, ale na pewno sprawdzi domek. Moze nie osobiscie, ale ktos z tej organizacji to zrobi. Tam sa bardzo, bardzo fajni ludzie, ktorzy kochaja zwierzaki. Quote
GoniaP Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Wie, bardzo milo nam się rozmawiało :) Quote
Donvitow Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No dalej. Zajęta czy nie ale pies czeka:mad: niech rzuci zajęcia a jak one dotyczą zwierzat to niech mniej śpi.:evil_lol: Quote
GoniaP Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Donvitow napisał(a):No dalej. Zajęta czy nie ale pies czeka:mad: niech rzuci zajęcia a jak one dotyczą zwierzat to niech mniej śpi.:evil_lol: Wystarczy, że wydała dyspozycje ;) Czekamy na wyniki. Państwo też czekają :loveu: Quote
Tomo 2 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gdyby coś nie wypaliło , oczywiście czego nie życzę myślę miał bym nowy domek dla niej w Poznaniu. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia . Pani właśnie uśpiła swoją sunie jakieś 2tygodnie temu /ropomacicze niestety/ Quote
Donvitow Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Tomo 2 napisał(a):Gdyby coś nie wypaliło , oczywiście czego nie życzę myślę miał bym nowy domek dla niej w Poznaniu. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia . Pani właśnie uśpiła swoją sunie jakieś 2tygodnie temu /ropomacicze niestety/ A może Pani chce sunię wilkowato-ogarowatą?:lol: Quote
GoniaP Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Jeżeli nie Brukselka, to na pewno znajdziemy dla tej pani jakąś piękność :)) Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A jedna piękność czeka u mnie :evil_lol: . Quote
betty_labrador Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 o super ze bedzie miala domek, a ja zaczelam jej zakladac ogloszenie na animalia.pl. to chyba nie wysle narazie. Quote
*Gajowa* Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Co nowego u Brukselki ? Czy decyzje zapadły ? Quote
Anashar Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Brukselka na adopcjach owczarków: http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/brukselka.html Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czekamy na informacje - Goni przez weekend nie było na miejscu. Quote
GoniaP Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Cześć wszystkim! Anashar, dziękuję za wstawienie Brukselki na Waszą stronę. Tarnowskie Stowarzyszenie sprawdziło domek, i dają zielone światło. Są też inni chętni, w tym jeden miły Pan z Warszawy. Decyzje zapadną lada chwila. Zabierając Brukselkę z Wrześni, obiecałam i sobie i jej, że jej gehenna się skończy. I tak będzie :multi: Quote
Recommended Posts