caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 GoniaP napisał(a):Cześć wszystkim! Anashar, dziękuję za wstawienie Brukselki na Waszą stronę. Tarnowskie Stowarzyszenie sprawdziło domek, i dają zielone światło. Są też inni chętni, w tym jeden miły Pan z Warszawy. Decyzje zapadną lada chwila. Zabierając Brukselkę z Wrześni, obiecałam i sobie i jej, że jej gehenna się skończy. I tak będzie :multi: Wspaniale!!!!:loveu: Quote
bumerang Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Brikselko - obyś nigdy nie była taka nieszczęśliwa:shake: szczęścia i miłości Ci życzę:loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Donvitow napisał(a):Staram się zorganizować transport.:lol: To organizuj! Brukselka zamieszka w Tarnobrzegu. Bedzie miała 1ha terenu (ogrodzonego) do biegania, towarzystwo 2 innych psów i kicię. Wszystkie psy tych Państwa zawsze były ze schroniska, a Brukselka skradła im serducha. Quote
betty_labrador Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaa.....nareszcide Brukselko Quote
mm.templum Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ......................................... Quote
bumerang Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: no Goniu !!! następne szczęśliwe zakonczenie!!!! napewno się cieszysz!!! pokochałaś ja od chwili gdy ja zobaczyłaś:loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='bumerang']:multi::multi::multi::multi::multi: no Goniu !!! następne szczęśliwe zakonczenie!!!! napewno się cieszysz!!! pokochałaś ja od chwili gdy ja zobaczyłaś:loveu::loveu::loveu: Nie cieszcie się jeszcze, póki sunieczka nie znajdzie się w nowym domu!!! Muszę znaleźć transport jak najszybciej, bo szkoda jej w tym schronie (mimo, że dobrym). To dystans 500-600km :shake: A to, że ja pokochałam, no cóż - jest moim oczkiem w głowie, tak jak Pikunia... Quote
*Gajowa* Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja juz się cieszę :multi: :multi: :multi: . Quote
GoniaP Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='*Gajowa*']Ja juz się cieszę :multi: :multi: :multi: . Cicho:mad::mad::mad: Jesteś niepoprawna!! Pozwole sobie zacytować ostatniego maila od Brukselkowych Państwa..."Chciałbym serdecznie podziękować Pani za zaufanie do nas. Jesteśmy również szalenie szczęśliwi w związku z tym, iż Brukselka zostanie nowym członkiem naszej rodziny." Potrzebny tylko ten transport asap!!! Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 to ok 450 km http://map24.interia.pl/ gdyby chociaż się znalazł transport Łódź - Tarnobrzeg do łodzi jest bliżej i coś sie wymysli Quote
GoniaP Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Ale mi fajną mapkę pokazałaś :) Zaraz dzwonię do Państwa, czy mogliby podjechać do Łodzi :) Quote
GoniaP Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Państwo mogą podjechać do Piotrkowa Trybunalskiego. Kombinujcie! Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 rewelacja!!!! na takiej trasie to już co innego ;) Quote
GoniaP Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 No i nie trzeba już główkować ;) TZ jedzie w pobliże Tarnobrzegu w poniedziałek, i jeśłi tylko Państwo będą mogli przyjąć Brukselkę tak szybko, Od poniedziałku nasza sunia będzie już w nowym, kochającym domu. Quote
caroolcia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 GoniaP napisał(a):No i nie trzeba już główkować ;) TZ jedzie w pobliże Tarnobrzegu w poniedziałek, i jeśłi tylko Państwo będą mogli przyjąć Brukselkę tak szybko, Od poniedziałku nasza sunia będzie już w nowym, kochającym domu. Wspaniałe wieści!!!! Quote
bumerang Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Goniu - szkoda że idę do pracy - uwielbiam jezdzić z twoim TZ :oops::razz: Quote
GoniaP Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 bumerang napisał(a):Goniu - szkoda że idę do pracy - uwielbiam jezdzić z twoim TZ :oops::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wczoraj wspominał, że nie wie jak da sobie radę bez Aśki :cool3: Quote
*Gajowa* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fajnie ! Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż :thumbs: . Quote
GoniaP Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Biedny, wykorzystywany na maksa TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 GoniaP napisał(a):No i nie trzeba już główkować ;) TZ jedzie w pobliże Tarnobrzegu w poniedziałek, i jeśłi tylko Państwo będą mogli przyjąć Brukselkę tak szybko, Od poniedziałku nasza sunia będzie już w nowym, kochającym domu. :cunao: :cunao: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 czekamy na potwierdzenie że Brukselka jedzie w poniedziałek i oczywiście relacje ;) Quote
Recommended Posts