Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Cześć wszystkim!
Anashar, dziękuję za wstawienie Brukselki na Waszą stronę.
Tarnowskie Stowarzyszenie sprawdziło domek, i dają zielone światło. Są też inni chętni, w tym jeden miły Pan z Warszawy. Decyzje zapadną lada chwila.
Zabierając Brukselkę z Wrześni, obiecałam i sobie i jej, że jej gehenna się skończy. I tak będzie :multi:

Wspaniale!!!!:loveu:

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Staram się zorganizować transport.:lol:

To organizuj! Brukselka zamieszka w Tarnobrzegu. Bedzie miała 1ha terenu (ogrodzonego) do biegania, towarzystwo 2 innych psów i kicię. Wszystkie psy tych Państwa zawsze były ze schroniska, a Brukselka skradła im serducha.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: no Goniu !!!
następne szczęśliwe zakonczenie!!!! napewno się cieszysz!!!
pokochałaś ja od chwili gdy ja zobaczyłaś:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bumerang']:multi::multi::multi::multi::multi: no Goniu !!!
następne szczęśliwe zakonczenie!!!! napewno się cieszysz!!!
pokochałaś ja od chwili gdy ja zobaczyłaś:loveu::loveu::loveu:
Nie cieszcie się jeszcze, póki sunieczka nie znajdzie się w nowym domu!!! Muszę znaleźć transport jak najszybciej, bo szkoda jej w tym schronie (mimo, że dobrym). To dystans 500-600km :shake:

A to, że ja pokochałam, no cóż - jest moim oczkiem w głowie, tak jak Pikunia...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Ja juz się cieszę :multi: :multi: :multi: . Cicho:mad::mad::mad: Jesteś niepoprawna!!
Pozwole sobie zacytować ostatniego maila od Brukselkowych Państwa..."Chciałbym serdecznie podziękować Pani za zaufanie do nas. Jesteśmy również szalenie szczęśliwi w związku z tym, iż Brukselka zostanie nowym członkiem naszej rodziny."
Potrzebny tylko ten transport asap!!!

Posted

No i nie trzeba już główkować ;) TZ jedzie w pobliże Tarnobrzegu w poniedziałek, i jeśłi tylko Państwo będą mogli przyjąć Brukselkę tak szybko, Od poniedziałku nasza sunia będzie już w nowym, kochającym domu.

Posted

GoniaP napisał(a):
No i nie trzeba już główkować ;) TZ jedzie w pobliże Tarnobrzegu w poniedziałek, i jeśłi tylko Państwo będą mogli przyjąć Brukselkę tak szybko, Od poniedziałku nasza sunia będzie już w nowym, kochającym domu.

Wspaniałe wieści!!!!

Posted

bumerang napisał(a):
Goniu - szkoda że idę do pracy - uwielbiam jezdzić z twoim TZ :oops::razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wczoraj wspominał, że nie wie jak da sobie radę bez Aśki :cool3:

Posted

GoniaP napisał(a):

:cunao: :cunao: