GoniaP Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jest odzew z ogłoszeń...Ale to dopiero początek, jak mniemam. Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ale pięknego psa z niej zrobiłyście!!!!!!:loveu: zabierzcie mnie następpnym razem ze sobą :cool3: musze zmienic fotki na allegro ;) Quote
GoniaP Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 caroolcia napisał(a):Ale pięknego psa z niej zrobiłyście!!!!!!:loveu: zabierzcie mnie następpnym razem ze sobą :cool3: Proszę uprzejmie. Potrzebujesz stare ciuchy, jeszcze starsze buty, ręce, co się mogą ubrudzić, trochę psich akcesoriów i dużo czasu. To kiedy? Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GoniaP napisał(a):Proszę uprzejmie. Potrzebujesz stare ciuchy, jeszcze starsze buty, ręce, co się mogą ubrudzić, trochę psich akcesoriów i dużo czasu. To kiedy? jaka zachęcająca propozycja8-)8-):D Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 jestem wolna w weekendy przed 13 i po 14 :lol: Quote
Donvitow Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 GoniaP napisał(a):Jetem tępa i nie potrafię mimo wielokrotnych podpowiedzi :oops: O to Cię nie posądzałem :evil_lol: Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Donvitow napisał(a):O to Cię nie posądzałem :evil_lol: To tępota czysto komputerowa. W innych dziedzinach jestem specem ;) Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 i jak ogłoszenia? są jeszcze jakieś telefony??? Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Telefonów brak :( Na razie nikt Brukselki nie chce... Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Ba, powiem więcej, nawet dogomaniacy ją olewają :-( Quote
*Gajowa* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Śledzę losy Brukselki od samego początku. Jeszcze nie miała swojego wątku wypatrzyłam ją w temacie kolegi z boksu. Bardzo lubię takie czarnulki mam aktualnie w DT Kenię zmiksowaną belgijkę -jest wspaniała. Obe sunie napewno znajdą super domki... jestem tego pewna. Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 *Gajowa* napisał(a):Śledzę losy Brukselki od samego początku. Jeszcze nie miała swojego wątku wypatrzyłam ją w temacie kolegi z boksu. Bardzo lubię takie czarnulki mam aktualnie w DT Kenię zmiksowaną belgijkę -jest wspaniała. Obe sunie napewno znajdą super domki... jestem tego pewna. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja śledzę po cichu wątek Kenii... Sama mam czarnulka, i jestem w nich zakochana bez pamięci. Fakt jednak pozostaje faktem, że ogół ludzi woli inne umaszczenia :-( Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gonia a Ty jakiego masz psa? ma swoją galerię? Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Gonia a Ty jakiego masz psa? ma swoją galerię? Nie ma swojej galerii... Ma na imię (dość niefortunnie) Bąbel i jest czarnym jak smoła mieszańcem wilkowato-labradorowatym wyciągniętym przy minus 22 stopniach ze schronu w wieku 11 tygodni. Teraz ma 2 lata i 8 miesięcy. :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 szkoda, że tak słabo go widać na avie Może masz jakieś zdjęcie na kompie jego, to poproszę na PW;) Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 beka napisał(a):Brukselka jest śliczna. Ja też ją śledzę :) Dziękuję, bo myślałam, że zostałam z nią samiuteńka i już siły mi opadały... Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):szkoda, że tak słabo go widać na avie Może masz jakieś zdjęcie na kompie jego, to poproszę na PW;) A po co Ci Sikorko? Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 czysta ciekawość:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):czysta ciekawość:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :cool3: Zapytaj Donvitowa, On go poznał ;) Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Czy mamy jakiegoś dogomaniaka, który sprawdziłby potencjalny dom w Tarnobrzegu? Quote
Recommended Posts