Tola Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 6 minut temu, mar.gajko napisał: Ufff. To cudownie. Uściski dla Gosi proszę przekazać :) Oczywiście, bo Gosia to przecież nasza ulubienica :) Quote
mar.gajko Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Co u Gosieńki słychać? Zdrowie dopisuje? Wszystko w porządku? Quote
Tola Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 23 godzin temu, mar.gajko napisał: Co u Gosieńki słychać? Zdrowie dopisuje? Wszystko w porządku? U Gosi wszystko dobrze, dziewczynka zdrowa, szczęśliwa, oby tak dalej. Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mam nadzieję, że u Gosi nadal wszystko dobrze. Dawno mnie tu nie było, ale się odnalazłam... i wstrząsnęła mnie wiadomość o Gosi Coffee :( Quote
Tola Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 U Gosi wszystko dobrze, Pati tak ładnie o niej pisze - postaram się wieczorkiem napisać więcej. TZ zamawia kolejna porcje karmy dl suni. Quote
Tola Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 U Gosi ok. temperatura trochę opadła i babcia nabrała wigoru, jakby nowa energia w nią wstąpiła. Chodzi dziarsko na spacerki. Łatwo u niej zauważyć, jak się czuje, bo gdy ma słabszy dzień to sama rezygnuje i woli siedzieć w domu. Pati pisze, ze to bardzo mądry pies i sama wie najlepiej, na co może sobie pozwolić danego dnia. Zrobiła sie bardziej wylewna, rano wita Patrycję podskokami!!! i czasami nawet szczeknie z radości. Chodzi za pati jak cień. Apetyt jej dopisuje, koopki ladne, sierść śliczna, błyszcząca. Patrycja obiecała zdjęcia. Quote
Nadziejka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Alez wiesci przecudne miod miod na serducha zagaladam z pozdrowieniami wielkimi dla Gosienki i panci Quote
Havanka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Bardzo sie cieszę, ze Gosia ma sie dobrze mimo podeszłego wieku i stażu w schronie. Trzymaj sie malutka w dobrym zdrowiu ! Czekamy na fotki. Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Gosia jest cudowna :))) Ja też dołączam do czekających na zdjecia. Quote
Tola Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Dzisiaj Patrycja była w Zamościu ze swoimi psiakami, Gosia niestety nie nadaje się na takie dalekie wojaze. TZ zamówil 36 puszek dla Gosieńki. Quote
Tyśka) Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 O 5.10.2016 o 06:57, terra napisał: Co słychać u małej Gosieńki? Podłączam się do pytania :) Quote
Tola Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 U Gosi wszystko dobrze, żyje sobie sunia, jak przystało na starszą panią, tylko Pati zabiegana ;) Quote
Tola Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy - ja sama dawno nic nie pisałam, bo właściwie życie Gosi toczyło się spokojnie, jak przystało bardzo starszej pani. Od tygodnia jednak stan Gosi znacznie się pogorszył - nie ma apetytu, nie ma siły, a od wczoraj sunia już właściwie nie wychodzi :( PatiC był z Gosia u weta, robione były badania, sunia dostała leki wzmacniające, ale obawiamy się, że mogą nie pomoc (serce słabe, nerki tez nie pracują tak jak trzeba :( Quote
Gabi79 Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 5 godzin temu, Tola napisał: Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zajrzy - ja sama dawno nic nie pisałam, bo właściwie życie Gosi toczyło się spokojnie, jak przystało bardzo starszej pani. Od tygodnia jednak stan Gosi znacznie się pogorszył - nie ma apetytu, nie ma siły, a od wczoraj sunia już właściwie nie wychodzi :( PatiC był z Gosia u weta, robione były badania, sunia dostała leki wzmacniające, ale obawiamy się, że mogą nie pomoc (serce słabe, nerki tez nie pracują tak jak trzeba :( Cudna Gosieńka!!! Najważniejsze, że jest kochana i zaopiekowana. Trzymaj się sunieczko!!! 1 Quote
mar.gajko Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Ma godną starość. W domku, w miłości i opiece. Trzymam kciuki za polepszenie zdrówka, jeszcze troszeczkę niech sobie się poprzytula do swojego człowieka. 3 Quote
malagos Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Mar.gajko to świetnie ujęła, co by nie było, przeżyła sobie godnie ostatnie lata. Quote
Havanka Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Ja wciąż życzę Gosi zdrowia i tego, by jeszcze mogła cieszyć się kolejną wiosną w życiu. Gosiu, tyle ciężkich dni, tygodni przeżyłaś...moze i tym razem? 1 Quote
elficzkowa Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ciekawe jak Gosieńka, czy lepiej maleńkiej ? 1 Quote
Tola Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 4 godziny temu, elficzkowa napisał: Ciekawe jak Gosieńka, czy lepiej maleńkiej ? Tak - po lekach stan Gosi poprawił się - już człapie, odzyskała apetyt. Ale jest wyraźnie słabsza niż przed tym kryzysem. Ale co się dziwić - wiek Gosi wet ocenił na ok. 16 - 17 lat, więc sunia ma prawo do jakiś gorszych dni. A teraz niech sobie człapie po swojemu, po gosinemu i cieszy każdym kolejnym dniem. 1 Quote
terra Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Tak - po lekach stan Gosi poprawił się - już człapie, odzyskała apetyt. Ale jest wyraźnie słabsza niż przed tym kryzysem. Ale co się dziwić - wiek Gosi wet ocenił na ok. 16 - 17 lat, więc sunia ma prawo do jakiś gorszych dni. A teraz niech sobie człapie po swojemu, po gosinemu i cieszy każdym kolejnym dniem. I niech to trwa jak najdłużej. Quote
Recommended Posts