Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filipek przespał noc spokojnie. Wczoraj Zula przywitała go półgodzinnym obszczekiwaniem, a dzisiaj już wszyscy razem biegali na porannym spacerku. Filip obwąchuje wszystko i obserwuje, zjadł też spokojnie śniadanie. Otwarty jest do innych psiaków, a i one przyjęły go serdecznie.

Posted

Filipek przespał noc spokojnie. Wczoraj Zula przywitała go półgodzinnym obszczekiwaniem, a dzisiaj już wszyscy razem biegali na porannym spacerku. Filip obwąchuje wszystko i obserwuje, zjadł też spokojnie śniadanie. Otwarty jest do innych psiaków, a i one przyjęły go serdecznie.

Wieści wspaniałe ! Zula pewnie po swojemu klarowała mu zasady panujące w hoteliku.
Posted

Zula jako szefowa musiała mu nagadać co i jak tu się ma :D

Fajnie,że dogadali się i teraz już tylko nabierać pewności mu zostało :)

Posted

Oj, dobrze  że tym razem tylko pół godziny szczekała.

Filipku, wszystkiego dobrego!!!

Posted

Filip jest niczym lew wśród innych psiaków, tzn. chodzi spokojnie, dostojnie, aby sobie grzywy nie splątać. Tu sobie usiądzie w cieniu, tam się położy :) Nie widać po nim strachu, więc chyba taki jest - stonowany. Nie wyjdzie z domu jak się go o to nie poprosi i nie wróci, jak się go nie zaprosi. Śmieszny taki wśród innych ruchliwych i zwariowanych :)

Posted

Filip jest niczym lew wśród innych psiaków, tzn. chodzi spokojnie, dostojnie, aby sobie grzywy nie splątać. Tu sobie usiądzie w cieniu, tam się położy :) Nie widać po nim strachu, więc chyba taki jest - stonowany. Nie wyjdzie z domu jak się go o to nie poprosi i nie wróci, jak się go nie zaprosi. Śmieszny taki wśród innych ruchliwych i zwariowanych :)

Pełna kultura ! Jednak mam nadzieję, ze wkrótce się to zmieni i Filip dołączy do tych ruchliwych, zwariowanych i będzie radosnym i szczęśliwym psem !

Posted

Filipek pewnie jeszcze nie wie czy ten raj to tylko na chwilę, czy na zawsze i może boi się, że wszystko zniknie jak sen jakiś złoty oczko.gif, dlatego jest taki ostrożny. Trzeba trochę czasu, żeby nabrał pewności,że beton i kraty to przeszłość. Filipku, dołącz do szczęśliwych, biegających zakochany.gif

Guest TyŚka
Posted

Oczywiście nie musi mu tak zostać, bo - jak pisano już wcześniej - pewnie się aklimatyzuje, ale mój pies taki jest, jak opisujesz :) Bez pozwolenia nic nie ruszy, rzadko wykazuje własną inicjatywę ;)

Guest TyŚka
Posted

Na pewno się rozkręci, przecież to młody psiak i musi się bawić :)

Ee, nie każdy psiaczek tak ma. Mój od zawsze był mega spokojny, ale... to anioł, nie pies :p

Posted

Ee, nie każdy psiaczek tak ma. Mój od zawsze był mega spokojny, ale... to anioł, nie pies :P

On ma coś z terierka i dziwnym byłoby, żeby odziedziczył temperament tylko po spokojnym przodku ;)

Chociaż to nie jest niemożliwe :)

Posted

Nikusiową deklarację 20zł przenoszę dla maluszka, 

długo u Szafirki pewnikiem nie pobędzie, domki ekspresowo się zgłaszają  po psiaczki po przemianie mieszkające u Hani ,k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_IN_orig.

że też schroniska takich ślicznych i młodych psiaków nie potrafi wyeksponować  i znaleźć im ds.

Guest TyŚka
Posted

Filip - nie daj się sprowadzić na złą drogę - trwaj przy swoim, niech fisie przykład z Ciebie biorą ;)

I ja za to trzymam kciuki :D

To, że jest śliczny to już wiecie, więc nie będę sie powtarzać :P

Posted

A ja się powtórzę,jest nasz Filipek śliczny.
Szafirko,czy Filipek lubi szczotkę,grzebień?
Dzisiaj nadeszły wpłaty:
1.Poker - 20,00zł stała za VIII
2.WIGA - deklaracja jednorazowa - transport - 50,00zł (ładny mi grosik)
Ślicznie dziękujemy.