szafirka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Filipek przespał noc spokojnie. Wczoraj Zula przywitała go półgodzinnym obszczekiwaniem, a dzisiaj już wszyscy razem biegali na porannym spacerku. Filip obwąchuje wszystko i obserwuje, zjadł też spokojnie śniadanie. Otwarty jest do innych psiaków, a i one przyjęły go serdecznie. Quote
Havanka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Filipek przespał noc spokojnie. Wczoraj Zula przywitała go półgodzinnym obszczekiwaniem, a dzisiaj już wszyscy razem biegali na porannym spacerku. Filip obwąchuje wszystko i obserwuje, zjadł też spokojnie śniadanie. Otwarty jest do innych psiaków, a i one przyjęły go serdecznie. Wieści wspaniałe ! Zula pewnie po swojemu klarowała mu zasady panujące w hoteliku. Quote
b-b Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Zula jako szefowa musiała mu nagadać co i jak tu się ma :D Fajnie,że dogadali się i teraz już tylko nabierać pewności mu zostało :) Quote
Gabi79 Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Filipek przespał noc spokojnie. Wczoraj Zula przywitała go półgodzinnym obszczekiwaniem, a dzisiaj już wszyscy razem biegali na porannym spacerku. Filip obwąchuje wszystko i obserwuje, zjadł też spokojnie śniadanie. Otwarty jest do innych psiaków, a i one przyjęły go serdecznie. Oj, dobrze że tym razem tylko pół godziny szczekała. Filipku, wszystkiego dobrego!!! Quote
Havanka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Anula, podaj mi proszę na pw dane do wpłaty za bazarek kilometrowy. Czekam jeszcze na kilka wpłat i chcę rozliczyć bazarek. Quote
szafirka Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Filip jest niczym lew wśród innych psiaków, tzn. chodzi spokojnie, dostojnie, aby sobie grzywy nie splątać. Tu sobie usiądzie w cieniu, tam się położy :) Nie widać po nim strachu, więc chyba taki jest - stonowany. Nie wyjdzie z domu jak się go o to nie poprosi i nie wróci, jak się go nie zaprosi. Śmieszny taki wśród innych ruchliwych i zwariowanych :) Quote
Havanka Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Filip jest niczym lew wśród innych psiaków, tzn. chodzi spokojnie, dostojnie, aby sobie grzywy nie splątać. Tu sobie usiądzie w cieniu, tam się położy :) Nie widać po nim strachu, więc chyba taki jest - stonowany. Nie wyjdzie z domu jak się go o to nie poprosi i nie wróci, jak się go nie zaprosi. Śmieszny taki wśród innych ruchliwych i zwariowanych :) Pełna kultura ! Jednak mam nadzieję, ze wkrótce się to zmieni i Filip dołączy do tych ruchliwych, zwariowanych i będzie radosnym i szczęśliwym psem ! Quote
Poker Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Chłopak pewnie na razie obserwuje co się dzieje. Za parę dni zacznie się ujawniać jego charakter. Quote
sybil Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Filipek pewnie jeszcze nie wie czy ten raj to tylko na chwilę, czy na zawsze i może boi się, że wszystko zniknie jak sen jakiś złoty , dlatego jest taki ostrożny. Trzeba trochę czasu, żeby nabrał pewności,że beton i kraty to przeszłość. Filipku, dołącz do szczęśliwych, biegających Quote
Guest TyŚka Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Oczywiście nie musi mu tak zostać, bo - jak pisano już wcześniej - pewnie się aklimatyzuje, ale mój pies taki jest, jak opisujesz :) Bez pozwolenia nic nie ruszy, rzadko wykazuje własną inicjatywę ;) Quote
terra Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Na pewno się rozkręci, przecież to młody psiak i musi się bawić :) Quote
Guest TyŚka Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Na pewno się rozkręci, przecież to młody psiak i musi się bawić :) Ee, nie każdy psiaczek tak ma. Mój od zawsze był mega spokojny, ale... to anioł, nie pies :p Quote
WIGA Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Przelałam 50zet na transport,jutro powinno być na koncie. Quote
Czarna Kafka Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Jestem na zaproszenie :) Na tę chwilę chcę jednorazowo wpłacić 50 zł. Poproszę o numer konta Quote
Bogusik Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Jestem na zaproszenie :) Na tę chwilę chcę jednorazowo wpłacić 50 zł. Poproszę o numer konta Dziękujemy :) Pw wysłałam :) Quote
terra Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ee, nie każdy psiaczek tak ma. Mój od zawsze był mega spokojny, ale... to anioł, nie pies :P On ma coś z terierka i dziwnym byłoby, żeby odziedziczył temperament tylko po spokojnym przodku ;) Chociaż to nie jest niemożliwe :) Quote
dorcia2 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nikusiową deklarację 20zł przenoszę dla maluszka, długo u Szafirki pewnikiem nie pobędzie, domki ekspresowo się zgłaszają po psiaczki po przemianie mieszkające u Hani , że też schroniska takich ślicznych i młodych psiaków nie potrafi wyeksponować i znaleźć im ds. Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Filip - nie daj się sprowadzić na złą drogę - trwaj przy swoim, niech fisie przykład z Ciebie biorą ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Filip - nie daj się sprowadzić na złą drogę - trwaj przy swoim, niech fisie przykład z Ciebie biorą ;) I ja za to trzymam kciuki :D To, że jest śliczny to już wiecie, więc nie będę sie powtarzać :P Quote
Anula Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 A ja się powtórzę,jest nasz Filipek śliczny.Szafirko,czy Filipek lubi szczotkę,grzebień?Dzisiaj nadeszły wpłaty:1.Poker - 20,00zł stała za VIII2.WIGA - deklaracja jednorazowa - transport - 50,00zł (ładny mi grosik)Ślicznie dziękujemy. Quote
Recommended Posts