Gabi79 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 O 2016-01-07o21:49, b-b napisał: Dla takich obrazów warto żyć :) Oby jak największa ilość zwierząt mogła zaznać miłości od człowieka. To prawda, takie obrazki dają sile do walki o kolejne bezdomniaki. Cudowny Paputek i cudowni ludzie!!! Quote
Nadziejka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Najlepsiutkiego Papunku w Nowym Roczku Tobie i Rodzince Twojej Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 O 2016-01-07o18:48, Tola napisał: Nie wiem ile osób dotrze tutaj po zmianach na dogo, ale chciałabym, aby jak najwięcej, bo znowu będziemy płakać - Paputek biega, śmieje się - marzyłam o tym od chwili, kiedy zobaczyłam go w schronisku ! https://www.youtube.com/watch?v=8fObuF8NCxk Właśnie udało mi :D się dotrzeć. Tolu, dziękuję Ci pięknie za ten filmik z cudnym, najpiękniejszym Pszenicznym - Paputkiem :). Warto pomagać :). Wszystkim życzę zdrówka w Nowym Roku :). Quote
Ryss Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Dzięki Ci, Nowy Skrypcie Nowej Dogomanii, że zbanowałeś wszystkie sygnaturki/stopki, bo to, co tu się wyprawiało z nimi ostatnio, to już wołało o pomstę do nieba. Ja rozumiem, sygnaturka jak w książce pisze - wizytówka użyszkodnika forum, ale na miłość boską - nie pińcet banerów (a co jeden, to większy) zajmujących u mnie cały, 22-calowy ekran monitora! Zatem - tak trzymać i nie popuszczać, Nowy Skrypcie Nowej Dogomanii. Quote
Maciek777 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 5 godzin temu, Poker napisał: Dzięku Maćku ,ale na razie nie jest to potrzebne, bo Wyjadaczka w końcu została zbanowana. Nie ma za co, dosłownie:) I problem rozwiązany:) 5 godzin temu, anecik napisał: Ignorować można tylko wtedy chyba nie można zgłosić posta. A tak to przynajmniej ja każdy jej post zgłaszałam. Niedługo pewnie znowu się pojawi :( . Rozmawiałem niedawno z modką, która mi powiedziała, że i tak nikt naszych raportów nie czyta. Jeśli chcemy coś załatwić to mamy pisać PW do admina. Z tego co widzę to na najnowszym dogo nic się w tej kwestii nie zmieniło bo kariera Wyjadaczki nie trwałaby tak długo. Quote
Anecik Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 16 minut temu, Maciek777 napisał: Nie ma za co, dosłownie:) I problem rozwiązany:) Rozmawiałem niedawno z modką, która mi powiedziała, że i tak nikt naszych raportów nie czyta. Jeśli chcemy coś załatwić to mamy pisać PW do admina. Z tego co widzę to na najnowszym dogo nic się w tej kwestii nie zmieniło bo jej kariera nie trwałaby tak długo. Dzięki Maćku za info :) Quote
Poker Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Ale do admina nie da się napisać postu. (O)Błędne koło. Quote
Maciek777 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: Ale do admina nie da się napisać postu. (O)Błędne koło. Tego jeszcze nie było:/ Quote
Havanka Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Pogoda nie nastraja do radości, więc i Papuś lekko znudzony, śpiący a może smutny? Ale najważniejsze, że daleko od żelaznych krat ! Quote
Anula Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Pogoda nie nastraja do radości, więc i Papuś lekko znudzony, śpiący a może smutny? Ale najważniejsze, że daleko od żelaznych krat ! I w ciepełku,zadbany,wyspacerowany. Quote
Poker Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Paputek kanapowy , z nie za kratami.I o to chodziło. Quote
Nadziejka Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Cudny przecudny Papoulinku zagladam sciskam za zdrowenko pozdrawiam domeczek Quote
Maciek777 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 O 13.02.2016o21:09, b-b napisał: Pasuje tam jak ulał :D Zgadzam się!!! :) Cytuj Quote
Tola Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 Kochani - Paputek się śmieje Czekałam, czekałam, aż wreszcie przyszły te zdjęcia - widzicie to co ja - uśmięchnięty, szalejący Paput !!! Pańcia napisała; U Papunia wszystko dobrze, jest ciągle pod opieką weterynarza (dostaje witaminy, poza tym wszystko ok!). Tu zdjęcia z Cytadeli niedaleko naszego domu, gdzie często go zabieramy. Uwielbia biegać "ósemki" :) Pozdrawiamy ciepło całą trójką! 5 Quote
Anula Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Śliczny nasz Paputek jest i taki szczęśliwy,ma wspaniały dom,który o Paputka dba.Tak trzymać.Miło jest co jakiś czas czytać wiadomości o naszym milusińskim i oglądać zdjęcia.Dziękuję. 1 Quote
Nadziejka Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Cudnys niuniu cudnys pozdrawioam pooozdrawiam ogromnie 1 Quote
Tyśka) Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Nie dziwię się, że uśmiechnięty jak ma TAAAAKI dom :) Quote
Havanka Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Pamiętam, jak czekałam na zdjęcia radosnego Papusia i zadawałam sobie pytanie, kiedy je zobaczę. Wprawdzie wcześniej już były, ale cudownie jest zobaczyć znów uśmiechniętą mordeczkę, która mówi wszystko: Jestem szczęśliwy ! Quote
Tola Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Cisza tutaj, ale Paputek nie da o sobie zapomnieć ;) Mam jeszcze krótki filmik z pobytu na działce, widać na nim tarzającego się w trawie Paputa, ale nie potrafię wstawić. 3 Quote
Recommended Posts