Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

Ileż można trzymać? W domu bałagan, obiad nie ugotowany, psy nie wyprowadzone i głodne, bo bez kciuków nie da rady. Puśćcie już parę o potencjalnym DS...

• Upvote 1
Posted

Czekamy na jakieś wieści bo nas nerwy zjedzą ;)

To może ja trochę napiszę, bo Tola jest w tej chwili bez dostępu do neta. Pani nie miała jeszcze psa, ale w domu rodzinnym jej partnera od zawsze były. Oboje kochają zwierzęta. Pani wynajmuje małe mieszkanie w stolicy i pracuje w domu. jej partner przyjeżdża na soboty i niedziele, dlatego wizyta pa, odbędzie się w tych dniach. Pani zakochała się w oczach Pszenicznego od pierwszego wejrzenia. Na zdjęciach, które wysłała jej Tola, pani zobaczyła starte zęby psa i ze smutkiem stwierdziła, ze być może jest starszy niż 7 lat, co znaczy, ze będzie z nimi krócej. Wiek nie przekreślał adopcji. Pani też martwi się; czy Pszenicznemu spodoba się u nich. Nie jest zmotoryzowana, ale wybiera się do Murki osobiście.
Posted

Nie ma pośpiechu. Niech ta decyzja dojrzewa powoli :)

Nie będziemy przecież Pszenicznemu fundować przejażdżki tam i z powrotem, gdyby coś było nie tak.

Dosyć psina w swoim życiu już przeszła.

Posted

Nie wiem czy do mnie ma być wpłata z bazarku czy jest skarbnik odpowiedzialny za finanse Pszenicznego?

Ja mogę konto podać, ale żeby się nam bałagan nie zrobił.

Posted

Nie wiem czy do mnie ma być wpłata z bazarku czy jest skarbnik odpowiedzialny za finanse Pszenicznego?
Ja mogę konto podać, ale żeby się nam bałagan nie zrobił.

Tola prosiła, zeby wpłacić do Murki.
Guest TyŚka
Posted

Widać, że próbuje się przypodobać, kochany :)
Byleby tylko potencjalnym chętnym tak podawał łapkę to już całkiem wpadną :p