Maciek777 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Co ja czytam?! Ale by było gdyby to już było TO :D Quote
Gusiaczek Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 oby to były TE ręce :) dziwnie spokojna byłam o szybką adopcję trzymam kciuki Quote
Nutusia Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ktoś tu się martwił, że będzie problem z adopcją? Że pies "stary"?... A tu proszę - nie warto się martwić na zapas ;) Quote
b-b Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Czekamy na jakieś wieści bo nas nerwy zjedzą ;) Quote
Poker Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ileż można trzymać? W domu bałagan, obiad nie ugotowany, psy nie wyprowadzone i głodne, bo bez kciuków nie da rady. Puśćcie już parę o potencjalnym DS... 1 Quote
Guest TyŚka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Kiedy odbędzie się wizyta przed/a? :) Quote
Havanka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Czekamy na jakieś wieści bo nas nerwy zjedzą ;) To może ja trochę napiszę, bo Tola jest w tej chwili bez dostępu do neta. Pani nie miała jeszcze psa, ale w domu rodzinnym jej partnera od zawsze były. Oboje kochają zwierzęta. Pani wynajmuje małe mieszkanie w stolicy i pracuje w domu. jej partner przyjeżdża na soboty i niedziele, dlatego wizyta pa, odbędzie się w tych dniach. Pani zakochała się w oczach Pszenicznego od pierwszego wejrzenia. Na zdjęciach, które wysłała jej Tola, pani zobaczyła starte zęby psa i ze smutkiem stwierdziła, ze być może jest starszy niż 7 lat, co znaczy, ze będzie z nimi krócej. Wiek nie przekreślał adopcji. Pani też martwi się; czy Pszenicznemu spodoba się u nich. Nie jest zmotoryzowana, ale wybiera się do Murki osobiście. Quote
Guest TyŚka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Łał, to brzmi superowo.Trzymamy kciuki :) Quote
Nutusia Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Noooooooo......................................... :) Quote
jola&tina Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nie ma pośpiechu. Niech ta decyzja dojrzewa powoli :) Nie będziemy przecież Pszenicznemu fundować przejażdżki tam i z powrotem, gdyby coś było nie tak. Dosyć psina w swoim życiu już przeszła. Quote
b-b Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Fajnie by było gdyby Pani odwiedziła Pszenicznego i zobaczyła na żywo jaki to piękny psiak :) Quote
Nadziejka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Sciskam mocno mocno kciuki Murko czy do Ciebie serce wplat roliczeniowa z bazareczku ? http://www.dogomania.com/forum/topic/148240-rozliczamy-dziekuje-pieknie-na-ratunek-pszenicznemu-roznosci-od-dany-muszkieterowejjolantinyewy-gonzales/ Quote
Murka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nie wiem czy do mnie ma być wpłata z bazarku czy jest skarbnik odpowiedzialny za finanse Pszenicznego? Ja mogę konto podać, ale żeby się nam bałagan nie zrobił. Quote
Havanka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nie wiem czy do mnie ma być wpłata z bazarku czy jest skarbnik odpowiedzialny za finanse Pszenicznego? Ja mogę konto podać, ale żeby się nam bałagan nie zrobił. Tola prosiła, zeby wpłacić do Murki. Quote
Nadziejka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Mam juz Twoje konto Murko jak zbiore wszystkie wplaty , wysle ku Tobie dziekuje pozdrawiam Quote
Murka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ok, a ja tymczasem wrzucam rachunek za sobotnią wizytę u weta (35 zł): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/3040152e3dc9fae6 Paulaner ma już zrywy do zabawy :) daje już łapkę za łapką i nawet obydwie stając słupka. Bardzo chce pokazać co umie, ale jeszcze nie zawsze wiem o co mu chodzi :) Quote
Guest TyŚka Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Widać, że próbuje się przypodobać, kochany :) Byleby tylko potencjalnym chętnym tak podawał łapkę to już całkiem wpadną :p Quote
Recommended Posts