Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mi jeszcze przyszło do głowy, żeby w tytule zaznaczyć, ze szukamy kogoś do wizyty w okolicach Poznania

Masz rację, to może pomóc i zajrzy tu ktoś o kim nie pomyśleliśmy.

Posted

Przed chwilką rozmawiałam z przyszłą pańcią Tosia, powiedziałam o trudnościach w znalezieniu kogoś do wizyty PA :(

Pytałam również o wyjazd  - rodzina jedzie nad morze do pensjonatu? domu wczasowego?, gdzie mile widziane są zwierzaki.

Pani rozumie procedury, chociaż już bardzo tęsknią za Tosiem :)

Myślę, ze wizyta potwierdzi, ze to będzie bardzo dobry domek dla naszego malucha :)

Wczoraj napisałam jeszcze do Anuli, ale nie wiem, czy gdzieś nie wyjechała, bo nie wchodzi parę dni na dogo.

Spróbuje jeszcze raz wysłać prośbę  do Malwa.

Posted

Witam,

odpisałam Toli na pw. Ja odpadam, nie mam samochodu. Poza tym to spory kawełek odemnie.

Ta miejscowość, o której pisała Tola jest w okolicach Gniezna, w gminie Łubowo.  Lepiej będzie poszukać kogoś z tamtych terenów.

Posted

Witam,

odpisałam Toli na pw. Ja odpadam, nie mam samochodu. Poza tym to spory kawełek odemnie.

Ta miejscowość, o której pisała Tola jest w okolicach Gniezna, w gminie Łubowo.  Lepiej będzie poszukać kogoś z tamtych terenów.

Dziękuję za odpowiedź, rozumiem - szukam dalej, chociaż jak widzę - łatwo nie będzie.

Rozmawiałam dzisiaj z panią od Tośka - bardzo tęsknią już za małym, ale rozumieją problem ze znalezieniem kogoś do wizyty.

Pani prosiła, abyśmy spokojnie szukali - jak się teraz nie uda - zaakceptują przyjazd Tosia po ich powrocie znad morza.

Ale wizyta musi odbyć się w następnym tyg. bo potem będą dopiero na koniec sierpnia :(

Żeby nie umknęło - kolejna prośba do założycielki wątku:

Sara 2011 - dodaj proszę w tytule, że szukamy kogoś do wizyty z Poznania lub Gniezna

Posted

zaglądam na prośbę Toli, nie mam doświadczenia w pa, zwykle przekierowuję do Julity juli88 z opcją że służę podwiezieniem [free]. Jeśli sprawa pilna i nikt sie nie zglosi to w razie czego w P-niu będę od poniedzialku do czwartku.

Posted

z Czerwonaka do Łubowa jest 37 km , tam mieszka Smyku.Mam nadzieję ,że mnie nie zabije.

Dzięki! Będzie dobrze:)

zaglądam na prośbę Toli, nie mam doświadczenia w pa, zwykle przekierowuję do Julity juli88 z opcją że służę podwiezieniem [free]. Jeśli sprawa pilna i nikt sie nie zglosi to w razie czego w P-niu będę od poniedzialku do czwartku.

Dziękuję :). Próbowałam wysłać pv do juli88, ale ma pełna skrzynkę - wpisałam się na wątku, gdzie się udziela

Powyżej Gniezna ( 30 km.)  mieszka rytka . Mam Jej nr. telefonu.

Dzwonić?

Dzwonić jak najbardziej, dziękuję :)

Posted

Dzwoniłam przed chwilą.

rytka2 zrobi wizytę.

Starzy dogomaniacy dobrze ryteczkę znają i Jej  jaminczą  sagę  .... :smile:

Tel. 696033879

Tylko koszty dojazdu (paliwa) wypada zwrócić, bo to kawał drogi od Niej,(50-60 km.) a dziewczyna i tak masę kasy wywala na zwierzaki.

Będzie to możliwe????

A tak na marginesie, bądżcie dziewczyny bardzo ostrożne co do tej listy 'wizytatorów". na fb.

Zmuszona byłam z niej skorzystać, wizytę robiła pracownica TOZ-u i efekt był taki że babsko zwinęło mi domek sprzed nosa, wciskając tam swojego psa....

• Upvote 2
Posted

Tylko koszty dojazdu (paliwa) wypada zwrócić, bo to kawał drogi od Niej,(50-60 km.) a dziewczyna i tak masę kasy wywala na zwierzaki.

Będzie to możliwe????

Myślę, ze coś małemu z wpłat zostało....tylko nie widzę postu z rozliczeniem ;)

Posted

Dzwoniłam przed chwilą.

rytka2 zrobi wizytę.

Starzy dogomaniacy dobrze ryteczkę znają i Jej  jaminczą  sagę  .... :smile:

Tel. 696033879

Będzie to możliwe????

A tak na marginesie, bądżcie dziewczyny bardzo ostrożne co do tej listy 'wizytatorów". na fb.

Zmuszona byłam z niej skorzystać, wizytę robiła pracownica TOZ-u i efekt był taki że babsko zwinęło mi domek sprzed nosa, wciskając tam swojego psa....

Super! bardzo dziękujemy :)

Myslę, ze ze zwrotem za paliwo nie będzie problemu, zaraz zajrzę do rozliczenia.

Ja tez jestem ostrożna z wybieraniem osób z FB na wizytę....najbardziej komfortowa sytuacja to ta, kiedy jedzie tam ktos doświadczony z dogo lub osoba polecona przez kogos z dogo...

Wspaniale, z tego Co wiem Krasnal mA kase.....tylko nie wiem w ktorym poscie Anecik napisala....aaaaa juz mam Post 385

Zaraz tam zajrzę

• Upvote 1
Posted

z Czerwonaka do Łubowa jest 37 km , tam mieszka Smyku.Mam nadzieję ,że mnie nie zabije.

Poker - Twoje życie nie jest zagrozone, skorzystamy prawdoppodobnie z propozycji rytki2 :) :)

Bardzo dziękuję za chęć pomocy :)

Posted

Ja w szukaniu do wizyty PA nie pomogę bo znam niewiele osób :(

Tosiek kasę ma - 675 zł (hotelik zapłacę po 30 dniach jak sugerowała Murka) o innych wydatkach nie wiem.

PS. Ja jechałam po swoje psy z Katowic do Wrocławia i Łowicza za swoje i to było dla mnie normalne :) Mimo że Roni jechał na DT z opcją DS
A.... chyba że piszesz o kosztach wizyty PA.

Proponowałabym umieszczenie całego rozliczenia (z wpłatami poszczególnych osób ) na 1 stronie w poście dodatkowym.

Sara2011 - dasz rade to zrobić?

Dzisiaj  zadzwonię pod podany nr tel  i porozmawiam o wizycie.

Posted

Wszystkie wpłaty ujęte są na str 13 w poście #255.

Na razie nie mam co rozliczać bo hotelik u Murki zapłacę - jak sugerowała Murka - po 30 dniach pobytu. Chyba że Tosiek nie dotrwa :D O braku karmy Murka nie pisała, ogłoszenia Havanka zrobiła gratis.

Proponowałabym umieszczenie całego rozliczenia (z wpłatami poszczególnych osób na 1 stronie w poście dodatkowym.

Sara2011 - dasz rade to zrobić?

Dzisiaj  zadzwonię pod podany nr tel  i porozmawiam o wizycie.

Sara2011 przekopiuj ten mój #255 a potem będziesz dopisywać w #1 to co ja dopiszę do #255

Posted

Wszystkie wpłaty ujęte są na str 13 w poście #255.

Na razie nie mam co rozliczać bo hotelik u Murki zapłacę - jak sugerowała Murka - po 30 dniach pobytu. Chyba że Tosiek nie dotrwa :D O braku karmy Murka nie pisała, ogłoszenia Havanka zrobiła gratis.

Sara2011 przekopiuj ten mój #255 a potem będziesz dopisywać w #1 to co ja dopiszę do #255

No to całe szczęście wystarczy pieniążków na zwrot paliwo :) 

Oby tylko PA wypadła pomyślnie dla malucha :)