Rubik Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Szafirka nie ma nawet czasu. żeby przyzwyczaić się do swoich podopiecznych, a już znajdują domki :) Quote
zozola77 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 no to jeszcze kilka dni i Niko będzie juz na swoich włosciach ;) Quote
anica Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 no to jeszcze kilka dni i Niko będzie juz na swoich włosciach ;) ... już na niego tam czekają!... cała rodzinka :) 1 Quote
Sara2011 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Zaglądam do ślicznoty sprawdzić czy już w domku. Quote
Anula Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Ja też ogromnie cieszę się,że dzięki łańcuszkowi sporej grupy osób udało się Nikusiowi pomóc,a finał to, będzie chłopczyk miał już na zawsze swój prawdziwy domek. Mam zapytania o Niko,kieruję pytających do malawaszki,ponieważ nie mam w zanadrzu sznaucerka aby polecić. Nadeszła deklaracja stała od koja.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Dzisiaj wpłynęła kwota 163,00zł z bazarku imiennego od ewa gonzales.Ślicznie dziękujemy za poprowadzenie bazarku i za pomoc dla Nikusia. Quote
Tola Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Czekamy i mocno zaciskamy kciuki :) Czekamy :) Quote
szafirka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Niko pojedzie do nowego domku w czwartek. Państwo przyjadą po niego ok. południa. Quote
Anula Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 No,to czekamy do czwartku i na wieści.Mam nadzieję,że będą także fotki z pożegnania z Hanią,która m.in. walczyła jak lew aby Niko otrzymał nowe normalne życie. Quote
Bogusik Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Niko pojedzie do nowego domku w czwartek. Państwo przyjadą po niego ok. południa. Trzymaliśmy kciuki do dzisiaj,to i potrzymamy do czwartku :) Najważniejsze aby Nikuś trafił w dobre ręce,do dobrego domku :) Quote
Anula Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Niko do domciu szybciutko! A ja już wysiadam psychicznie.Jeden z kudłaczy może uzyskać pomoc tj.pojechać do Hoteliku,do Hani.Dwóm nie dam rady pomóc.W Schronisku w Zamościu,czekają dwie bidy kudłate na pomoc. Cytuję post Havanki: Serce płacze, kiedy widzi się tyle psów, błagających o pomoc, każdy na swój sposób. Komu pomóc w pierwszej kolejności? Może tym kudłaczom, zarośniętym, niewyczesanym, bo ze względu na upały, cierpią teraz najbardziej. Zarośnięty Pszeniczny (pewnie samego ciałka jest o połowę mniej) Mniejszy kudłaczek. Byłam dzisiaj w schronisku, porobiłam zdjecia, może uda się pomóc kolejnym psom. Pod warstwą kołtunów kryją się cuda. Kudłacz - 4 lata, wykastrowany, ok roku w schronie, podobny do Iki, która pojechała do Mazowszanki. Łagodny psiak, trochę przestraszony nowa sytuacją (zupełnie jak Ika) I nazwany Pszenicznym. Pszeniczny prosi o pomoc! Pies ma ok 4 - 5 lat, łagodny, w boksie trzyma się na uboczu; wykastrowany, waży ok 15 - 16 kg (w schronie od kwietnia 2013) Psiak próbował wąchać mi aparat, prosił o głaskanie, nie chciał wracać do boksu :( Quote
Bogusik Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 One są oba cudowne i zasługują na pomoc!Tylko jak to ogarnąć?Ja nie potrafiłabym wybrać pomiędzy nimi... Nasz Maksiutek jest już na minusie :( więc trzeba ruszać z następnym bazarkiem dla niego i to jak najszybciej! Quote
Guest TyŚka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Dałabym szansę pszeniczemu, jak dobrze kojarzę to dłużej czeka na dom... :( Niemniej jednak wybór faktycznie ciężki. Quote
Tola Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Zapraszam do Pszenicznego http://www.dogomania.com/forum/topic/148216-serce-p%C5%82acze-pszeniczny-czeka-na-pomoc/ Quote
Gabi79 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Zapraszam do Pszenicznego http://www.dogomania.com/forum/topic/148216-serce-p%C5%82acze-pszeniczny-czeka-na-pomoc/ Czy jest szansa, by ten przystojniak pojechał do Szafirki na miejsce Nikusia? Quote
Tola Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Czy jest szansa, by ten przystojniak pojechał do Szafirki na miejsce Nikusia? To jest średniej wielkości pies, drugi kudłacz jest mniejszy... Quote
Recommended Posts