b-b Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Szkoda, że Zuleczka jeszcze tak się ludzi boi i nie może iść do swojego DS Quote
Radek Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Zabawa na śniegu, przyjemnie popatrzeć na zdjęcia. Quote
Gabi79 Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Wpłynęło 5,- za styczeń od milagros19853201, dziękuję serdecznie, a ja dostałam od Hani fotkę, Quote
szafirka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ze wzruszeniem wysyłałam Gabrysi to zdjęcie. Dałam Zuli 2 dni wolnego i nie zbliżałam się do niej. Dzisiaj Zulka szła na smyczy jak szczeniak - szła przy nodze i gryzła smycz, a kiedy w domu usiadłam w fotelu i trzymając smycz wystawiłam rękę, ona jakby nigdy nic podeszła i zaczęła pocierać moją dłoń noskiem i lizać. Dodało mi to dużo siły :) 2 Quote
Nutusia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Prawdziwy przełom - brawo! Widocznie potrzebna była jej taka smyczowa... pępowina z Tobą, Szafirko :D Quote
Mysza2 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jak miło to czytać, brawo Zulka, brawo Szafirka:) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Super :) Zaświeciło się dla Zuleczki światełko w tunelu :) Pięknie,oby tak dalej :) Quote
Anula Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ale wspaniałe wiadomości.Tak dalej trzymać i Zula zaufa,będzie jeszcze wspaniałym psiakiem. Quote
Gusiaczek Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Bardzo się cieszę, gratulacje i oby tak dalej Pozdrawiam :) Quote
kiyoshi Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 ale miło czytać takie wieści i widzieć śliczne zdjęcia Zulci:) Ciepliwośc popłaca! brawo szafirko- Zulka pewnie do Twojej ręki podeszła by Ci podziękować za całe serce dla niej:) Sunia wreszcie widzi dobre strony zycia:) oby tak dalej! Quote
Gabi79 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 9 minut temu, kiyoshi napisał: ale miło czytać takie wieści i widzieć śliczne zdjęcia Zulci:) Ciepliwośc popłaca! brawo szafirko- Zulka pewnie do Twojej ręki podeszła by Ci podziękować za całe serce dla niej:) Sunia wreszcie widzi dobre strony zycia:) oby tak dalej! Izuniu, pięknie to ujęłaś. Ja jestem zakochana w Zuleczce od samego początku. Mam nadzieję, że wkrótce jeszcze bardziej zaufa Hani Na konto naszej ślicznotki wpłynęła styczniowa deklaracja od Yoany (15,-), bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Radek Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Dobrze przeczytać pozytywne informacje:) Deklaracja za styczeń już w drodze. Quote
Gabi79 Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Zaglądam do przecudnej Zuleczki i z radością informuję, iż wczoraj nadeszły następujące wpłaty za styczeń: Livka 20,- Radek 10,- Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Zuleczki!!! Quote
b-b Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 A co u naszej panienki. Jak tam lekcje zaufania? :) Quote
Anecik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 3 godziny temu, b-b napisał: A co u naszej panienki. Jak tam lekcje zaufania? :) Jakieś postępy szafirko? Quote
Gusiaczek Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Witaj Zuleńko, dobrego dnia bez strachów i lęków :) Quote
szafirka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 W podchodzeniu raczej nie ma nowości, ale coraz lepiej chodzi na smyczy - już nie ciągnie i nie zapiera się, tylko zazwyczaj smycz jest luźna. 1 Quote
Recommended Posts