Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze wzruszeniem wysyłałam Gabrysi to zdjęcie. Dałam Zuli 2 dni wolnego i nie zbliżałam się do niej. Dzisiaj Zulka szła na smyczy jak szczeniak - szła przy nodze i gryzła smycz, a kiedy w domu usiadłam w fotelu i trzymając smycz wystawiłam rękę, ona jakby nigdy nic podeszła i zaczęła pocierać moją dłoń noskiem i lizać. Dodało mi to dużo siły :)

20160107_194759.jpg

• Upvote 2
Posted

ale miło czytać takie wieści i widzieć śliczne zdjęcia Zulci:) Ciepliwośc popłaca! brawo szafirko- Zulka pewnie do Twojej ręki podeszła by Ci podziękować za całe serce dla niej:) Sunia wreszcie widzi dobre strony zycia:)

oby tak dalej!

Posted
9 minut temu, kiyoshi napisał:

ale miło czytać takie wieści i widzieć śliczne zdjęcia Zulci:) Ciepliwośc popłaca! brawo szafirko- Zulka pewnie do Twojej ręki podeszła by Ci podziękować za całe serce dla niej:) Sunia wreszcie widzi dobre strony zycia:)

oby tak dalej!

Izuniu, pięknie to ujęłaś.

Ja jestem zakochana w Zuleczce od samego początku.

Mam nadzieję, że wkrótce jeszcze bardziej zaufa Hani 

Na konto naszej ślicznotki wpłynęła styczniowa deklaracja od Yoany (15,-), bardzo serdecznie dziękuję!!!

Posted

Zaglądam do przecudnej Zuleczki i z radością informuję, iż wczoraj nadeszły następujące wpłaty za styczeń:

Livka 20,-

Radek 10,-

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Zuleczki!!!