Anula Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Na zdjęciach Zula sprawia wrażenie psa bardzo smutnego.Czy taka jest jej uroda? Quote
Poker Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ona ma minę jak Giga. Jeszcze niepewna i bardzo czujna. Quote
szafirka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Anula, ona tak pozuje do zdjęć :) ale jest bardzo pozytywna, radosna, lubi zabawę. Quote
Poker Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Anula, ona tak pozuje do zdjęć :) ale jest bardzo pozytywna, radosna, lubi zabawę. To świetnie. Przydałyby się zdjęcia zza winkla,żeby miała inną minę, bo te na zdjęciach nie zachęcają. Znam problem z minami do zdjęć,bo miałam sporo tymczasów ,że zrobienie fajnego zdjęcia graniczyło z cudem. Życzę cudu. Quote
Gabi79 Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Cioteczki kochane, jutro odniosę się do Waszych wpisów, a tymczasem zapraszam na bazarek - połowa utargu dla Zuleczki: http://www.dogomania.com/forum/topic/333923-%C5%9Bliczne-tanie-ciuszki-kolejna-edycja-dla-zulki-czareta-i-rafta-do-0812-godz2000/ Quote
Radek Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Piękna jest Zulka. Zbliża się koniec miesiąca, w związku z tym poproszę o numer konta. Dam radę z małą stałą deklaracją (jeśli oczywiście jest potrzebna). Quote
szafirka Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Dzwoniła Pani w/s adopcji Zulci. Wydaje się być idealnie. Wszystko będzie zależało od Zuli. Państwo mieszkają we Wrocławiu w bloku, niedawno pożegnali psiaka wziętego ze schroniska, który chorował na chłoniak. Państwo świadomi są bojaźliwości Zuli, chcieliby przy pomocy behawiorysty zachęcić do kolejnych postępów w socjalizacji. Pani mówiła, że kilka razy przegladała ogloszenia i zawsze wracała do Zuli. Pan biega i chciałby, aby Zula mu towarzyszyła. Jak dla mnie to jest to poniekąd powtórka z historii adopcji Selmy. Pani porozmawia z mężem, bo chciałaby, aby to była wspólna decyzja i zadzwoni w niedzielę z decyzją. Quote
Gabi79 Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Jak widać na zdjęciach, Zula jest otwarta na wszelkie towarzystwo, łakoma jest na smaczki, ale pozwala tylko na podrapanie po nosku. Jest niesamowicie czujna i zwinna, potrafi z miejsca odskoczyć na ok 2 metry. Jest cudna, jeszcze tylko musi przezwyciężyć ten strach przed dotykiem Piękne te nowe zdjęcia. dziewczyny ja obiecuje dla niej nowy pakiecik, bo nie wiem czy ma aktualne ogłoszeni? (JA JEJ ODNAWIAM, ALE TYLKO NA OK. 10 PORTALACH GDZIE MAM KONTO). na pewno pomogą jej w szukaniu domu dobre zdjęcia:) już jest ich trochę i je wykorzystam, ale też szafirko jakby jakimś cudem udało Ci się ją w miarę z bliska fotografować to wrzucaj to:) Ludzie są na pierwszym miejscu wzrokowcami- tylko dobre zdjęcie głowne może pomóć :) A ona jest śliczna i jest w niej coś tak wyjątkowego... albo...poproszę Cie na maila o zdjęcia w większej rozdzielczości, to sobie do zdjęć wytnę jej pyszczek:) :) ok? ale to bliżej wekendu. Izuniu, ślicznie dziękujemy, oby ogłoszenia nie były już Zuleczce potrzebne Piękna jest Zulka. Zbliża się koniec miesiąca, w związku z tym poproszę o numer konta. Dam radę z małą stałą deklaracją (jeśli oczywiście jest potrzebna). Radku, ślicznie dziękujemy, wczoraj wysłałam dane do przelewu. Quote
Gabi79 Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Dzwoniła Pani w/s adopcji Zulci. Wydaje się być idealnie. Wszystko będzie zależało od Zuli. Państwo mieszkają we Wrocławiu w bloku, niedawno pożegnali psiaka wziętego ze schroniska, który chorował na chłoniak. Państwo świadomi są bojaźliwości Zuli, chcieliby przy pomocy behawiorysty zachęcić do kolejnych postępów w socjalizacji. Pani mówiła, że kilka razy przegladała ogloszenia i zawsze wracała do Zuli. Pan biega i chciałby, aby Zula mu towarzyszyła. Jak dla mnie to jest to poniekąd powtórka z historii adopcji Selmy. Pani porozmawia z mężem, bo chciałaby, aby to była wspólna decyzja i zadzwoni w niedzielę z decyzją. Tak jak Ci Haniu mówiłam przez tel. jak przeczytałam Twój wpis serce mi podeszło do gardła. Czekamy zatem na decyzję Państwa. A mnie się już marzy, że Zuleczka znajdzie super dom i będzie można kolejną bidusię wyciągnąć ze schronu. Quote
Poker Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Znowu Wrocław,oby pozytywnie dla Zulki, Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Serce łopocze, kciuki zaciśnięta Zuleńko kochana :) Quote
zachary Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 A ja trzymam kciuki za odpowiedzialny dom....Taki, który bedzie dobrze pilnował na początku Zulki a nie lekkomyślnie podchodził do sprawy jej oswajania i nie spuści jej ze smyczy aby potem cały Wrocek czy inne miejsce szukało z obłędem w oczach wystraszonej Zeldy..... 1 Quote
Poker Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 A ja trzymam kciuki za odpowiedzialny dom....Taki, który bedzie dobrze pilnował na początku Zulki a nie lekkomyślnie podchodził do sprawy jej oswajania i nie spuści jej ze smyczy aby potem cały Wrocek czy inne miejsce szukało z obłędem w oczach wystraszonej Zeldy..... To prawda.Bezpieczeństwo to kluczowa sprawa. Quote
halszka Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 zaciskam kciuki najmocniej jak potrafię :) Quote
b-b Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 A ja trzymam kciuki za odpowiedzialny dom....Taki, który bedzie dobrze pilnował na początku Zulki a nie lekkomyślnie podchodził do sprawy jej oswajania i nie spuści jej ze smyczy aby potem cały Wrocek czy inne miejsce szukało z obłędem w oczach wystraszonej Zeldy..... To na pewno oceni PA w rozmowie trzeba też taki domek dobrze uświadomić :) A kto rusza na PA? Quote
Gabi79 Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 To na pewno oceni PA w rozmowie trzeba też taki domek dobrze uświadomić :) A kto rusza na PA? Na razie jeszcze Państwo nie podjęli ostatecznej decyzji, Pani ma jeszcze dzwonić do Szafirki. Quote
Radek Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Dziękuję za numer konta. W przyszły weekend pójdzie pierwsza deklaracja. Quote
kiyoshi Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 dziś niedziala...... kciuki z całych sił!!!!!! Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Zulka, dzisiaj losy Twe się ważą ;) Quote
Gabi79 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Dziękuję za numer konta. W przyszły weekend pójdzie pierwsza deklaracja. Radku, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję. Wiem od Szafirki, że Pani nie dzwoniła z decyzją. Może jeszcze zadzwoni, a jak nie to trudno. Będziemy szukać dalej. Quote
teresaa118 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Na wszelki wypadek(dla odwrocenia zlej karmy) przelalam na grudzien. Trzymam kciuki, aby nie byly te pieniazki juz potrzebne Quote
Recommended Posts