Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zula nadal jest płochliwa :( tzn. merda do mnie ogonem, je z ręki, daje sprzątnąć koło siebie i swobodnie chodzić, ale jak chcę ją dotknąć to jak z procy. Tak polubiła Irysa, że jak tylko na kilka kroków od niej się ruszy, to Zula wyje. Na szczęście Sznupcia też juz zaakceptowała i nie szczeka.

Czyli powolutku, powolutku, coraz bardziej się otwiera. Kochana sunieczka!!!

Dzisiejsze wpłaty dla Zulki, za które serdecznie dziękujemy:

Livka 20,- (lipiec)

WIGA 30,- (lipiec, sierpień, wrzesień)

azalia 30,- (lipiec, sierpień, wrzesień)

Posted

Zulka czuje się już bardzo pewnie, dowodzi bandą dogomaniaków :) Na Irysa wyje jak od niej odchodzi (on już się nie przejmuje), na Selmę warczy jak za bardzo ją zaczepia (ona tym bardziej się nie przejmuje), do Maksia nic nie ma (jak przystało do staruszka), a dla Sznupcia jest obojętna. Trudno zrobić jej zdjęcie, bo w akcji wszytkie ruszone, a jak siedzi w kącie, gdy do niej podchodzę to wygląda strasznie błagalnie i nieszczęśliwie. Niestety dalej parzy ją mój dotyk.

Posted

Zulka czuje się już bardzo pewnie, dowodzi bandą dogomaniaków :) Na Irysa wyje jak od niej odchodzi (on już się nie przejmuje), na Selmę warczy jak za bardzo ją zaczepia (ona tym bardziej się nie przejmuje), do Maksia nic nie ma (jak przystało do staruszka), a dla Sznupcia jest obojętna. Trudno zrobić jej zdjęcie, bo w akcji wszytkie ruszone, a jak siedzi w kącie, gdy do niej podchodzę to wygląda strasznie błagalnie i nieszczęśliwie. Niestety dalej parzy ją mój dotyk.

Czyli powoli się przełamuje!!!

Moja Kajunia strachulec dopiero teraz zaczyna się przekonywać do TZ-a (po 8-u miesiącach od adopcji).

Zuleczka też potrzebuje czasu.

Posted

Niejednokrotnie widziałam wklejane na dogo zdjęcia i opisy wystraszonych i zlęknionych bidulków :( My tak naprawdę nie wiemy do końca,co one w swoim życiu przeszły,zanim trafiły do dt. Wierzę w to,że czas i spokojna praca Hani nad Zuleczką,przyniosą oczekiwane rezultaty... :) Już jest dobrze i z każdym dniem powinno być tylko lepiej,a nie gorzej :)

• Upvote 1
Posted

Ja mam szelki guardy dla Zuli, Szafirko przypomnij mi adres na maila to je wyślę.

Jutro jadę do Warszawy ale w poniedziałek postaram się wysłać.

Kupiłam je specjalnie bo są bardzo bezpieczne.

Zula w roli przywódcy psiej "bandy" bardzo mi się podoba.

Selma księżniczka to jak widać mała rozbójniczka:)

Posted

Ja mam szelki guardy dla Zuli

Możesz napisać coś więcej o tych szelkach. Moja mała mordka jest bardzo aktywna i zawsze drżę o jej szeleczki.
Posted

Możesz napisać coś więcej o tych szelkach. Moja mała mordka jest bardzo aktywna i zawsze drżę o jej szeleczki.

takie szeleczki widziałam w zooplusie, są też tam zdjęcia