jaguska Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Zaglądam do Tofinki, mizianko zostawiam, jaka pewność teraz z oka bije, strachu czy niepewności to tam chyba tylko odrobina na dnie została :) 1 Quote
Onaa Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 [font='comic sans ms']Reniu [/font] [font='comic sans ms']bazarusio zakonczony[/font] [font='comic sans ms']wszystkie wplaty z bazareczku [/font] [font='comic sans ms']ida na Twoje konto[/font] [font='comic sans ms']pozdrawiam i sciskam malenka[/font][font='comic sans ms']i duzego[/font]http://www.dogomania.com/forum/topic/147556-rozliczam-ksaizeczkibransola-dla-kruszynki-tofinki-z-koszmaru-wyrwana-juz-w-dt-zapraszam-na-malenki-kramik-dla-biedulinki-do-10-lipca-g-2200/ [font='comic sans ms']takie wplaty bedziesz miec Renius od kochanych dziewczyn [/font][font=georgia]EVA2406 - 10 zl cegielka [/font][font=helvetica][font=georgia]mdk8-6 zl cegielka[/font][/font][font=helvetica][font=georgia]elficzkowa -4 zl cegielka[/font][/font][font=helvetica][font=georgia]Arkadia 11 zl za bransolete[/font][/font] Bardzo dziękuję Ewo :). Quote
elik Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Reniu bazarusio zakonczony wszystkie wplaty z bazareczku ida na Twoje konto pozdrawiam i sciskam malenkai duzego http://www.dogomania.com/forum/topic/147556-rozliczam-ksaizeczkibransola-dla-kruszynki-tofinki-z-koszmaru-wyrwana-juz-w-dt-zapraszam-na-malenki-kramik-dla-biedulinki-do-10-lipca-g-2200/ takie wplaty bedziesz miec Renius od kochanych dziewczyn EVA2406 - 10 zl cegielka mdk8-6 zl cegielka elficzkowa -4 zl cegielka Arkadia 11 zl za bransolete Ciociu Ewciu kochana, jesteś niezmordowana w bazarkowaniu na rzecz potrzebujących zwierzaczków Quote
Bogusik Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Dotarłam z dużym opóźnieniem :( na wątek Tofinki,ale jestem.Fajna ta Twoja tymczasia :) Pewnie wsparcie pieniążkowe potrzebne,więc poproszę o nr konta do przelewu :) Quote
Onaa Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Witamy Wszystkich rankiem :D. Bardzo dziękuję że zaglądacie do Tofisi :). Od soboty mała kładzie się już przy moim łózku. Oczywiście nadal najbezpieczniej i najpewniej czuje się przy dużym :). Quote
Onaa Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Dotarłam z dużym opóźnieniem :( na wątek Tofinki,ale jestem.Fajna ta Twoja tymczasia :) Pewnie wsparcie pieniążkowe potrzebne,więc poproszę o nr konta do przelewu :) Witaj :) Bardzo dziękuję :). Cieszę się że Ci się podoba moja tymczaska :). Jest urocza, tylko najbardziej płochliwa ze wszystkich ktore miałam do tej pory. Quote
Nadziejka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 :) :)Witamy sie z mnostwem pozdrowionek jak dobrze czytac takie wiesci :) :) Quote
elik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Jak to dobrze, że jednak zdecydowałaś się dać bidulce DT :) Dzięki Tobie otwarła się tak szybko :D 1 Quote
b-b Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Czy nadal potrzebny banerek dla Tofinki? Mogę zrobić tylko proszę podaj mi gdzie mogę znaleźć jej zdjęcie :) Quote
Onaa Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 W poście 93 i 94 i na początku są narazie tylko takie fotki. Quote
Onaa Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Przyszły wpłaty z bazarku ewy gonzales :) EVA2406 - 10 zl mdk8 - 6 zl Arkadia - 11 zl bardzo dziękujemy :). Quote
Nadziejka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 zagladam z pozdrowionkami ' wplaty juz wpisalalm na bazareczku potwierdz Reniu tez prosze dziekuje serdecznie Quote
Gusiaczek Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Dobry wieczór:) Z bazarku O!Volumen dla Tofinki i Benia czeka 159.60 zł zatem proszę o nr konta Quote
mar.gajko Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Masz już dłuższą smyczkę? Jeżeli chcesz mogę dać smyczkę flexi comfort long 2 (8 metrowa) dla Tofinki. Oczywiście jest używana i trochę poobcierana, ale jest długa i mocna. Quote
AgaG Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Onna z którego ta malizna jest schroniska? Bardzo sympatycznie wygląda :) Quote
Onaa Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Tofinka z każdym dniem coraz weselsza i śmielsza :). Już sama nadstawia łepek do głaskania i robi "surykatkę" :D gdy na stole jest jedzonko :). B-b :) bardzo dziękuję za piękny banerek :). Mam nadzieję że uda mi się go umieścić w podpisie. Mar.gajko - dziękuję :), narazie mam taką przepinaną smyczkę ok. 2 m. A Tofisia taka skoczna jest i widać żeby chciała biegać. AgaG - Tofinka jest bardzo sympatyczna, tylko jeszcze trochę płochliwa i potrzeba czasu ale i tak robi postępy :). Quote
Onaa Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Dobry wieczór:) Z bazarku O!Volumen dla Tofinki i Benia czeka 159.60 zł zatem proszę o nr konta Ojej :) nawet nie wiedziałam że jest taki bazarek dla Tofinki - bardzo dziękujemy :D. Quote
Nadziejka Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Renius zagladam dzis i sciskam pozdrawiam kruszyneczke cudna banereczek zaraz porwe sobie 1 Quote
ewu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 I ja wreszcie dotarłam do strachulca, Renatko zobaczysz jak Tofinka dzięki Twojej miłości zapomni o strachu i będzie ufnym przytulakiem. "Duży" z pewnością jej w tym pomoże. Fajnie ,że jest dla małej autorytetem:) Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 50% dochodu z bazarku O!Volumen w wys. 80.00 zł przelałam dla Tofinki Po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/147562-rozliczam-ovolumen-zaprasza-do-707-godz-2000/ Pozdrawiamy :) G&O Quote
Recommended Posts