Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[font='comic sans ms']Reniu [/font]
[font='comic sans ms']bazarusio zakonczony[/font]
[font='comic sans ms']wszystkie wplaty z bazareczku [/font]
[font='comic sans ms']ida na Twoje konto[/font]
[font='comic sans ms']pozdrawiam i sciskam malenka[/font]0heart.gif[font='comic sans ms']i duzego[/font]0heart.gif
http://www.dogomania.com/forum/topic/147556-rozliczam-ksaizeczkibransola-dla-kruszynki-tofinki-z-koszmaru-wyrwana-juz-w-dt-zapraszam-na-malenki-kramik-dla-biedulinki-do-10-lipca-g-2200/

[font='comic sans ms']takie wplaty bedziesz miec Renius od kochanych dziewczyn [/font]
[font=georgia]EVA2406 - 10 zl cegielka [/font][font=helvetica]
[font=georgia]mdk8-6 zl cegielka[/font][/font]
[font=helvetica]
[font=georgia]elficzkowa -4 zl cegielka[/font][/font]
[font=helvetica]
[font=georgia]Arkadia 11 zl  za bransolete[/font][/font]

Bardzo dziękuję Ewo :).
Posted

Reniu 

bazarusio zakonczony

wszystkie wplaty z bazareczku 

ida na Twoje konto

pozdrawiam i sciskam malenka0heart.gifi duzego0heart.gif

http://www.dogomania.com/forum/topic/147556-rozliczam-ksaizeczkibransola-dla-kruszynki-tofinki-z-koszmaru-wyrwana-juz-w-dt-zapraszam-na-malenki-kramik-dla-biedulinki-do-10-lipca-g-2200/

takie wplaty bedziesz miec Renius od kochanych dziewczyn 

EVA2406 - 10 zl cegielka 

mdk8-6 zl cegielka

elficzkowa -4 zl cegielka

Arkadia 11 zl  za bransolete

Ciociu Ewciu kochana, jesteś niezmordowana w bazarkowaniu na rzecz potrzebujących zwierzaczków   %2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Posted

Dotarłam z dużym opóźnieniem :( na wątek Tofinki,ale jestem.Fajna ta Twoja tymczasia  :) Pewnie wsparcie pieniążkowe potrzebne,więc poproszę o nr konta do przelewu :)

Posted

Witamy Wszystkich rankiem :D. Bardzo dziękuję że zaglądacie do Tofisi :). Od soboty mała kładzie się już przy moim łózku. Oczywiście nadal najbezpieczniej i najpewniej czuje się przy dużym :).

Posted

Dotarłam z dużym opóźnieniem :( na wątek Tofinki,ale jestem.Fajna ta Twoja tymczasia  :) Pewnie wsparcie pieniążkowe potrzebne,więc poproszę o nr konta do przelewu :)

Witaj :) Bardzo dziękuję :).
Cieszę się że Ci się podoba moja tymczaska :). Jest urocza, tylko najbardziej płochliwa ze wszystkich ktore miałam do tej pory.
Posted

Masz już dłuższą smyczkę?

Jeżeli chcesz mogę dać smyczkę flexi comfort long 2 (8 metrowa) dla Tofinki.

Oczywiście jest używana i trochę poobcierana, ale jest długa i mocna.

Posted

Onna z którego ta malizna jest schroniska? Bardzo sympatycznie wygląda :)

Posted

Tofinka z każdym dniem coraz weselsza i śmielsza :). Już sama nadstawia łepek do głaskania i robi "surykatkę" :D gdy na stole jest jedzonko :).

B-b :) bardzo dziękuję za piękny banerek :). Mam nadzieję że uda mi się go umieścić w podpisie.

Mar.gajko - dziękuję :), narazie mam taką przepinaną smyczkę ok. 2 m. A Tofisia taka skoczna jest i widać żeby chciała biegać.

AgaG - Tofinka jest bardzo sympatyczna, tylko jeszcze trochę płochliwa i potrzeba czasu ale i tak robi postępy :).

Posted

Dobry wieczór:)
Z bazarku O!Volumen dla Tofinki i Benia czeka 159.60 zł zatem proszę o nr konta

Ojej :) nawet nie wiedziałam że jest taki bazarek dla Tofinki - bardzo dziękujemy :D.
Posted

I ja wreszcie dotarłam do strachulca,

Renatko zobaczysz jak Tofinka  dzięki Twojej miłości zapomni o strachu i będzie ufnym przytulakiem.

"Duży" z pewnością jej w tym pomoże.

Fajnie ,że jest dla małej autorytetem:)