Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
35 minut temu, Poker napisał:

Zaprosiłam togaa na wątek.Mam nadzieję,że go odnajdzie.

Odnalazła....:-)

Proszę o kontakt ; 502329612

Wieczorem przeczytam wątek Tofinki. Śliczna jest.

Posted

Rozmawiałam z togaą. Zobaczyłam na google mape jak wyglądałby potencjalny domek. Dom wyglądał przyjemnie ale nabrałam wątpliwości czy to jest dom odpowiedni dla Tofinki, bo ona jest wystraszonym pieskiem, ciągle się czegoś boi. A to jest dom przy głównej ulicy. Przed domem ogród i duże pole. Zaczęłam się obawiać czy ona by tam nie uciekła :(. Czy nie lepiej byłoby dla niej mieszkanie w bloku.

Posted

Myślałam dzisiaj intensywnie i Biorąc pod uwagę powyższe myślę że to nie jest dom dla Tofinki. Dziękuję togaa:) za wsparcie i chęć pomocy.

Posted

Od jakiegoś czasu zastanawiałam się mocno nad przyszłością Tofinki. Nie myślałam, żeby mieć drugiego psa, bycie dt dawało mi dużo radości. Tofinka jest małym wypłoszkiem i raczej już taka pozostanie. Do tej pory nie pojawił się dla niej odpowiedni domek. A ostatnio podjęte próby tylko mnie utwierdziły w tym że nie jest to jej pisane. Dlatego Tofinka nie szuka już domu, zostaje z nami :). Bardzo Dziękuję Wszystkim , którzy zainteresowali się losem tej biednej psiej kruszynki, pomagali i towarzyszyli nam :)  :) :).

• Upvote 3
Posted
27 minut temu, Onaa napisał:

Od jakiegoś czasu zastanawiałam się mocno nad przyszłością Tofinki. Nie myślałam, żeby mieć drugiego psa, bycie dt dawało mi dużo radości. Tofinka jest małym wypłoszkiem i raczej już taka pozostanie. Do tej pory nie pojawił się dla niej odpowiedni domek. A ostatnio podjęte próby tylko mnie utwierdziły w tym że nie jest to jej pisane. Dlatego Tofinka nie szuka już domu, zostaje z nami :). Bardzo Dziękuję Wszystkim , którzy zainteresowali się losem tej biednej psiej kruszynki, pomagali i towarzyszyli nam :)  :) :).

Czułam, że taką decyzję podejmiesz, jak wczoraj zobaczyłam tytuł.

Bardzo się cieszę!!!

Pozdrawiam!!!

Posted

Ale numer :) A ja zamierzałam zapytać się Ciebie, czy mogę wykupić na bazarku pakiet  ogłoszeniowy dla Tofinki. Po tak długim pobycie u Ciebie, byłoby Wam bardzo trudno się rozstać. Myślę, że jednak trudno było Ci podjąć taką decyzję.

• 1 month later...
  • 2 years later...
Posted
Dnia 23.08.2016 o 12:22, Onaa napisał:

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Niedługo postaram się zamieścić kilka fotek psa nocnego Tofinki :).

Czekamy zatem na fotki krasnoludka !

Posted
Dnia 23.08.2016 o 12:22, Onaa napisał:

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Niedługo postaram się zamieścić kilka fotek psa nocnego Tofinki :).

5 minut temu, Havanka napisał:

Czekamy zatem na fotki krasnoludka !

No właśnie czekamy Renatko :).

A czemu nazwałaś Tofinkę psem nocnym?

Posted

Tofinka prowadzi ożywione życie nocne :D, a na spacerki lubi najbardziej chodzić jak jest ciemno, i późno.

To jedno ze starszych zdjęć Tofisi :).

Tofinka gru 2016.jpg

Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

. . .

Tofinka gru 2016.jpg

A to dziwne upodobania ma mała Tofinka.

Tofisia wygląda tu, jakby nad czymś głęboko się zastanawiała  :)

• 3 weeks later...