togaa Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 35 minut temu, Poker napisał: Zaprosiłam togaa na wątek.Mam nadzieję,że go odnajdzie. Odnalazła....:-) Proszę o kontakt ; 502329612 Wieczorem przeczytam wątek Tofinki. Śliczna jest. Quote
Onaa Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Rozmawiałam z togaą. Zobaczyłam na google mape jak wyglądałby potencjalny domek. Dom wyglądał przyjemnie ale nabrałam wątpliwości czy to jest dom odpowiedni dla Tofinki, bo ona jest wystraszonym pieskiem, ciągle się czegoś boi. A to jest dom przy głównej ulicy. Przed domem ogród i duże pole. Zaczęłam się obawiać czy ona by tam nie uciekła :(. Czy nie lepiej byłoby dla niej mieszkanie w bloku. Quote
Onaa Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 Myślałam dzisiaj intensywnie i Biorąc pod uwagę powyższe myślę że to nie jest dom dla Tofinki. Dziękuję togaa:) za wsparcie i chęć pomocy. Quote
Onaa Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Od jakiegoś czasu zastanawiałam się mocno nad przyszłością Tofinki. Nie myślałam, żeby mieć drugiego psa, bycie dt dawało mi dużo radości. Tofinka jest małym wypłoszkiem i raczej już taka pozostanie. Do tej pory nie pojawił się dla niej odpowiedni domek. A ostatnio podjęte próby tylko mnie utwierdziły w tym że nie jest to jej pisane. Dlatego Tofinka nie szuka już domu, zostaje z nami :). Bardzo Dziękuję Wszystkim , którzy zainteresowali się losem tej biednej psiej kruszynki, pomagali i towarzyszyli nam :) :) :). 3 Quote
Poker Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Z jednej strony się cieszę ,a z drugiej żal mi , bo chyba stracimy DT. Quote
Gabi79 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 27 minut temu, Onaa napisał: Od jakiegoś czasu zastanawiałam się mocno nad przyszłością Tofinki. Nie myślałam, żeby mieć drugiego psa, bycie dt dawało mi dużo radości. Tofinka jest małym wypłoszkiem i raczej już taka pozostanie. Do tej pory nie pojawił się dla niej odpowiedni domek. A ostatnio podjęte próby tylko mnie utwierdziły w tym że nie jest to jej pisane. Dlatego Tofinka nie szuka już domu, zostaje z nami :). Bardzo Dziękuję Wszystkim , którzy zainteresowali się losem tej biednej psiej kruszynki, pomagali i towarzyszyli nam :) :) :). Czułam, że taką decyzję podejmiesz, jak wczoraj zobaczyłam tytuł. Bardzo się cieszę!!! Pozdrawiam!!! Quote
ania75 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Ale się maleńkiej trafiło ..... czasem po prostu nie można inaczej :) :) :) Quote
elik Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ale numer :) A ja zamierzałam zapytać się Ciebie, czy mogę wykupić na bazarku pakiet ogłoszeniowy dla Tofinki. Po tak długim pobycie u Ciebie, byłoby Wam bardzo trudno się rozstać. Myślę, że jednak trudno było Ci podjąć taką decyzję. Quote
Gusiaczek Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Nie jestem zaskoczona decyzją;) i ogromnie się cieszę, chociaż rzeczywiście żal DT ... Wszystkiego dobrego Quote
Nadziejka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Pozdrawiam pozdrawiam ogromnie i raduje ogromnie z wiesci cudnych niechaj Wam sie wszystko uklada w zdrowiu , spokoujnosci , milosci Quote
Onaa Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Niedługo postaram się zamieścić kilka fotek psa nocnego Tofinki :). 1 Quote
Nadziejka Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Pozdrawiam pozdrawiam lalunie Tofinie i duzutkiego co slychac serduszka Quote
Havanka Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Dnia 23.08.2016 o 12:22, Onaa napisał: Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Niedługo postaram się zamieścić kilka fotek psa nocnego Tofinki :). Czekamy zatem na fotki krasnoludka ! Quote
elik Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Dnia 23.08.2016 o 12:22, Onaa napisał: Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Niedługo postaram się zamieścić kilka fotek psa nocnego Tofinki :). 5 minut temu, Havanka napisał: Czekamy zatem na fotki krasnoludka ! No właśnie czekamy Renatko :). A czemu nazwałaś Tofinkę psem nocnym? Quote
Nadziejka Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Mnostwo caluskow duzutkiemu i malenkiej pozdrawiam goraco Quote
Nesiowata Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 8 godzin temu, elik napisał: A czemu nazwałaś Tofinkę psem nocnym? No właśnie . Quote
Onaa Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 Tofinka prowadzi ożywione życie nocne :D, a na spacerki lubi najbardziej chodzić jak jest ciemno, i późno. To jedno ze starszych zdjęć Tofisi :). Quote
elik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 2 godziny temu, Onaa napisał: . . . A to dziwne upodobania ma mała Tofinka. Tofisia wygląda tu, jakby nad czymś głęboko się zastanawiała :) Quote
Onaa Posted November 27, 2018 Author Posted November 27, 2018 Mała Tofinka w wielkim legowisku :D Quote
Nadziejka Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 4 godziny temu, Onaa napisał: Mała Tofinka w wielkim legowisku :D Quote
Recommended Posts