ania75 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Po tylu życzeniach musi być super domek :) właśnie - też potrzymam ;) 1 Quote
Onaa Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Nikt nie pyta o mala a ona jest taka fajna. Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Też mam super fajną sunię w DT od czerwca i też nikt o nią nie pyta... Ludzie dziwni są jacyś ;) Ale nie martwmy się - jak już zapyta ten właściwy, psiny pójdą za nim jak w dym :D 1 Quote
ewu Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Moje kciuki policzcie podwójnie:)bo z wnukiem trzymamy:) 1 Quote
elik Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nikt nie pyta o mala a ona jest taka fajna. Bo Tofinka czeka na super fajny domek. Quote
Onaa Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Tofinka robi sie mega przytulakiem. Sama zaczepia łapka do głaskania. Juz wie ze człowiek moze być dobry i kochać psa. Jedno co mam obawy to ze ona śmiało się czuje z Ninem i jak to bedzie w nowym domu jak ona tam sama sobie poradzi. Quote
Nutusia Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Przydałaby się chatka z drugim psiakiem - jak naszej Imce... Quote
Onaa Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Wlasnie mysle ze dobry byłby domek z inńym pieskiem samcem, zeby nie był zazdrosny, bo z Tofi sie taki przylepiec zrobił ze nie wiem :-D. Quote
elik Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Może tu będzie bardziej widoczna kruszynka :) Jaka ona maleńka :) Quote
Onaa Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Faktycznie Tofi jest malutka. Ostatnio bardźo lubi lezec na łozku przy mnie, jak czytam to pod moja pacha sie ukuli :-). A na poczatku w ogole nie wchodzila na lozko. Quote
Panna Marple Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 To duży postęp :) Tak trzymać! :) Quote
Onaa Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Wydaje mi sie Tofi zawsze bedzie płochliwa, dlatego potrzebuje wyrozumialego kochajacego opiekuna (ds). Ona bardzo sie przywiazuje do człowieka. Quote
Nadziejka Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ooo tak jaka cudne malenka przecudna caluski milion calusow i pozdrowien malenkie i duzutkiemu :) Quote
Onaa Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Pozdrawiamy zagladajacych do Tofisi :-D. Dzisiaj mała została zaszczepiona przeciw parwo. Była u pani doktor razem z dużym dla dodania odwagi- i tak jeden wlazł pod stół a drugi usiłował wejść pod krzesło :-P. Teraz Tofi śpi zwinieta w kłebuszek na łózku. Quote
Onaa Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Martwie sie znowu tematem sterylki zeby nie było jak u Misi, niby Tofi ma jakąs delikatna blizne na brzuszku ale wet na 100% nie stwierdzi ze to po sterylce. Quote
elik Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Wydaje mi sie Tofi zawsze bedzie płochliwa, dlatego potrzebuje wyrozumialego kochajacego opiekuna (ds). Ona bardzo sie przywiazuje do człowieka. Te mikrusiki tak mają. Moja Tosia też była bardzo strachliwa i z tego powodu także krzykliwa :) Martwie sie znowu tematem sterylki zeby nie było jak u Misi, niby Tofi ma jakąs delikatna blizne na brzuszku ale wet na 100% nie stwierdzi ze to po sterylce. Myślę, że trzeba zrobić UZG. Nie narażajmy suni na niepotrzebny stres i ból. Quote
Onaa Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Jak pytałam o usg Misi to wet mi powiedział ze u tak małych psow to trudno stwierdzic czy była sterylka w tym badaniu. To było w Krakwecie i tak tez mowiła moja pani wet, ale popytam jeszcze w innej lecznicy. Quote
elik Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Jak pytałam o usg Misi to wet mi powiedział ze u tak małych psow to trudno stwierdzic czy była sterylka w tym badaniu. To było w Krakwecie i tak tez mowiła moja pani wet, ale popytam jeszcze w innej lecznicy. Może tak być, bo to malizny :( Kurtka moim działkowym kociakom, których jak kupiliśmy tam domek było 11, wetka obcinała przy starylce kawałeczek lewego uszka, żebym łapiąc kolejne wiedziała, czy wieźć do Krakowa na zabieg, czy wypuścić z klateczki, Ale psiaki ? Nie da się ich znaczyć. Co robić ? Quote
Onaa Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Kilka zdjęć Tofisi :). Oraz zdjęcia paragonów za karmę i ostatnie szczepienie. Quote
Onaa Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 I jeszcze takie dwa portretowe fotki maleńkiej :). Przydadzą sie do ogłoszeń. Może by ją poogłaszać teraz na woj. śląskie. Tutaj przykładowe ogłoszenie Tofi - nadal proszę o pomoc przy ogłoszeniach, bo ja nie mam jak i mam bardzo ograniczony dostęp do kompa. Quote
Onaa Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 I jeszcze takie dwa portretowe fotki maleńkiej :). Przydadzą sie do ogłoszeń. Może by ją poogłaszać teraz na woj. śląskie. Tutaj przykładowe ogłoszenie Tofi - nadal proszę o pomoc przy ogłoszeniach, bo ja nie mam jak i mam bardzo ograniczony dostęp do kompa.http://olx.pl/oferta/tofinka-urocza-malutka-usmiechnieta-sunia-z-krzywymi-zabkami-CID103-IDbqX0f.html Quote
Recommended Posts