Panna Marple Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Zębuszka - podoba mi się :D. Wróżka-Zębuszka :) Quote
Onaa Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu ! Tofinki bo ja mam utrudniony dostep do neta :-(. Quote
Nadziejka Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 serdecznosci pozdrowionka maluniej , duzutkiemu i panci Quote
Onaa Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Moja corka powiedziała ze Tofi jest jak kuna lesna. Mała nadal jest płochliwa, mam nadzieje ze znajdzie sie dom ktory ja pokocha taka jaka jest. Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Na pewno wypatrzy ją ktoś, kto pokocha i zrozumie. Zębuszka jest bardzo doświadczona przez los, ma prawo do takich zachowań :( to czego jej potrzeba najbardziej to cierpliwość i morze miłości. Będzie dobrze :) Poza tym nigdzie nie jest napisane, że każdy pieseł ma być wulkanem wylewnej radości, czułości i otwartości na pieszczoty - my, dwunożni, też mamy podobnie, nie? ;) Quote
elik Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu ! Tofinki bo ja mam utrudniony dostep do neta :-(. Podaj link do jakiegoś Jej ogłoszenia i napisz gdzie była ogłaszana, to ogłoszę na innych stronach. Quote
elik Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tofi nie ma ogłoszen w ogole. Oooooo to ja niestety nie pomogę, bo teksty, to nie moja specjalność :( Jak będzie tekst, to chętnie sunieczkę poogłaszam. Potrzebne będą też ładne zdjęcia przynajmniej 6. Quote
Usiata Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Tofinko - Zębuszko serdeczne głaski ślę :) Renatko napisz jakieś szczegóły dot. ślicznoty w jednym poście - jakie ma usposobienie, co lubi, czego nie lubi, jak z czystością, ile waży.. takie dane do napisania ogłoszenia dla malucha Quote
elik Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Tofinko - Zębuszko serdeczne głaski ślę :) Renatko napisz jakieś szczegóły dot. ślicznoty w jednym poście - jakie ma usposobienie, co lubi, czego nie lubi, jak z czystością, ile waży.. takie dane do napisania ogłoszenia dla malucha Byłoby super, bardzo ładny tekst ułożyłaś dla Mufeczki. 1 września będę prawie cały dzień w Krakowie, to mogłabym zrobić nowe zdjęcia do ogłoszeń. Renatko, czy mogłabyś przyjść do mnie z Tofinką. Koło mnie jest sporo terenów fajnych do robienia zdjęć. Quote
Onaa Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Elik, niestety we wtorek nie dam rady. Tekst dla Tofinki: - mała urocza Tofinka z krzywymi ząbkami- Tofinka jest małą drobną bystrą sunieczką, waży 6,5kg. Została zabrana ze schroniska gdzie nie dawała sobie rady ze strachu, ciągle schowana w budzie. Nadal jest płochliwa - dlatego potrzebuje dobrego spokojnego domu i cierpliwego opiekuna, który pokocha ją taką jaką jest. Tofinka jest młodziutka, zachowuje czystość w domu, nie przepada za braniem na ręce - widać, że ta mała urocza sunieczka nie miała nigdy własnego domu i zaznała wiele niemiłych doświadczeń w swoim życiu. Teraz nieśmiało podchodzi do człowieka, daje brzuszek do głaskania i z rosnącym zaufaniem wpatruje się w człowieka swoimi bursztynowymi oczkami. Sunia przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Kontakt: [email protected] tel. 694 954 250. Wykupiłam pakiecik ogłoszeń dla małej. Quote
elik Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Elik, niestety we wtorek nie dam rady. Tekst dla Tofinki: - mała urocza Tofinka z krzywymi ząbkami- Tofinka jest małą drobną bystrą sunieczką, waży 6,5kg. Została zabrana ze schroniska gdzie nie dawała sobie rady ze strachu, ciągle schowana w budzie. Nadal jest płochliwa - dlatego potrzebuje dobrego spokojnego domu i cierpliwego opiekuna, który pokocha ją taką jaką jest. Tofinka jest młodziutka, zachowuje czystość w domu, nie przepada za braniem na ręce - widać, że ta mała urocza sunieczka nie miała nigdy własnego domu i zaznała wiele niemiłych doświadczeń w swoim życiu. Teraz nieśmiało podchodzi do człowieka, daje brzuszek do głaskania i z rosnącym zaufaniem wpatruje się w człowieka swoimi bursztynowymi oczkami. Sunia przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Kontakt: [email protected] tel. 694 954 250. Wykupiłam pakiecik ogłoszeń dla małej. Trudno mówi się i ... :) Może jak będę w kraku następnym razem, a Tofinka jeszcze będzie u Ciebie. Quote
Onaa Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Wykupilam pakiecik ogłoszeń dla Tofinki, oby znalazl sie dobry domek. Quote
Usiata Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Trzymam kciuki za dobry domek dla Zębuszki Quote
elik Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Trzymam kciuki za dobry domek dla Zębuszki To jest nas już dwie :) Quote
Usiata Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ale ja podwójnie - to pięć :P wędruj Zębuszko na górę Quote
Recommended Posts