Jump to content
Dogomania

Dwie sunie malunie, mamunia i córunia w BDT bardzo proszą o wsparcie na karmę i weta. Obie sunie mają wspaniałe Domy :)

Recommended Posts

Posted

Widzisz Elu jaki jest los tych , którym nikt tych "rozpuszczalnych szwów nie wyjmuje:(

Elu zsumuj wszystkie wydatki,żeby coś nie uciekło.

Mała jest boska:)

Posted

Przyczłapałam ija

Witanko serdeczne dla Cioci cancer43  z%252520kwiatami.gif

Jak zdróweczko ?

Slicniosci do calowania i noszenia tez na raczenkach 

a ja czynie naispodzianeczka dla paroweczek

sciskam pozdrawiam ogeomnie0heart.gif0heart.gif

Ewuniu kochana bardzo serdecznie dziękuję  %2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Widzisz Elu jaki jest los tych , którym nikt tych "rozpuszczalnych szwów nie wyjmuje:(

Elu zsumuj wszystkie wydatki,żeby coś nie uciekło.

Mała jest boska:)

Biedactwa :(  Robi mi się mdło, gdy pomyślę, co te biedactwa przechodzą przez ludzi pozbawionych współczucia :(

Dobry pomysł z tym notowaniem wydatków. Co prawda jeszcze nie zapłacone, ale już jest dług :)

Posted

Nie wierzę z zewnętrzne szwy rozpuszczalne. Jeśli tylko można, powinno się szwy zewnętrzne usuwać i już. Przecież to zajmuje tylko chwilkę i nie jest operacją na otwartym sercu!

Co innego leżenie na pleckach w domu, a co innego w gabinecie na stole ;) Ale i tak pewnie przyjemne nie było wyciąganie wrośniętej żyłki :(

Posted

Co jakiś czas u Ovo pojawia się łupież ....  i proszę, Wasza wiedza i doświadczenie kopalnią wiedzy ! :)

Rzeczywiście, pojawia się gdy nadchodzi czas wizyty "oczyszczającej"

Serdeczności zostawiam :)

Posted

Nie wierzę z zewnętrzne szwy rozpuszczalne. Jeśli tylko można, powinno się szwy zewnętrzne usuwać i już. Przecież to zajmuje tylko chwilkę i nie jest operacją na otwartym sercu!

Co innego leżenie na pleckach w domu, a co innego w gabinecie na stole ;) Ale i tak pewnie przyjemne nie było wyciąganie wrośniętej żyłki :(

Masz rację, Nutusiu, i często dlatego są kolorowe i widoczne, by łatwiej usunąć supełki węzełki.

Posted

Nie wierzę z zewnętrzne szwy rozpuszczalne. Jeśli tylko można, powinno się szwy zewnętrzne usuwać i już. Przecież to zajmuje tylko chwilkę i nie jest operacją na otwartym sercu!...

No właśnie. Tyle, że w schronie nie chce się wetowi zajmować takimi pierdołkami wrrrrrrr

Mam bardzo złe zdanie o większości wetów schroniskowych. To sadyści !!!!

...

Nie było :( ale już maleńka nie pamięta. Jest wesolutka i zachęca do zabawy moją staruszkę :)

Co jakiś czas u Ovo pojawia się łupież ....  i proszę, Wasza wiedza i doświadczenie kopalnią wiedzy ! :)

Rzeczywiście, pojawia się gdy nadchodzi czas wizyty "oczyszczającej"

Serdeczności zostawiam :)

Gusiaczku kochany, ja też nie miałam o tym zielonego pojęcia. Byłam zdziwiona, jak wet "zaglądnął" suni do tych gruczołów. Zapytałam o co chodzi i wet mi wyjaśnił :)

Posted

No właśnie też byłam z Mimi u weta bo bardzo się drapała, lizała łapki i pod ogonkiem. I okazało się że ma właśnie przepełnione te gruczoły czy kanaliki okołoodbytowe. Wet je oczyścił, wylazła taka ......i powoli przestaje się drapać. Kto by to pomyślał że jest związek z resztkami kooopy i drapaniem.

Posted

Serdecznosci 

ogromne sle 

ciociu eliczkowa 

zrobilam bazarus dla Sabinki cudnej http://www.dogomania.com/forum/topic/147424-cuda-sabinka-w-ds-zmieniamy-cel-kramiczku-zapraszam-po-ksiazki-i-perfumki-do-25-czerwiec-g-2200/

ale Sabinka0heart.gifcudem 

znalazla juz domus 

cudem ds

wiec teraz pytam cioteczek kochanych 

czy moge zmienic cel bazareczku 

na dwie sunieczki paroweczki

jesli sie serduszka zgodza

to zaraz zmienie  0heart.gif

sciskam pozdrawiam0heart.gif

Posted

Witajcie Cioteczki :)

Jak ja miałam czas, to nie było dogo, a jak jest dogo, to ja nie mam czasu :(

Cieszę się, że przybywa nas na wątku sunieczek.

Posted

Jestem w rozpaczy - wszystkie moje zapisane wątki przepadły.. a nowe się nie zapisują, nie mogę też ich śledzić - nie działa mi to wcale. Mogę pisać i pisać, a potem i tak w "mojej zawartości"pustka :( Co to cholerne zmiany to zostały wprowadzone?! Ten wątek pewnie też mi się nie zapisze :( ech...
Jak pomóc suńkom? Z tego, co doczytałam jedna jest u Elik, a druga?

Posted

Serdecznosci 

ogromne sle 

ciociu eliczkowa 

zrobilam bazarus dla Sabinki cudnej http://www.dogomania.com/forum/topic/147424-cuda-sabinka-w-ds-zmieniamy-cel-kramiczku-zapraszam-po-ksiazki-i-perfumki-do-25-czerwiec-g-2200/

ale Sabinka0heart.gifcudem 

znalazla juz domus 

cudem ds

wiec teraz pytam cioteczek kochanych 

czy moge zmienic cel bazareczku 

na dwie sunieczki paroweczki

jesli sie serduszka zgodza

to zaraz zmienie  0heart.gif

sciskam pozdrawiam0heart.gif

0heart.gifserduszka sie zgodzily 

wiec zmieniam

bazarus 

bedzie na te sunienki 0heart.gif

pozdrawiam serdecznie

• Upvote 1
Posted

0heart.gifserduszka sie zgodzily 

wiec zmieniam

bazarus 

bedzie na te sunienki 0heart.gif

pozdrawiam serdecznie

Ewuniu kochana bardzo serdecznie dziękuję za ogromne serducho dla sunieczek    

%2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Posted

Ciociu elikowa sciskam Was ogromnie 

slij mi prosze swoj numer konta 

bedzie cegielenka z bazareczku 20 zl

cegielka od cioci koja0heart.gif

cegielka z tegoz kramiczku  http://www.dogomania.com/forum/topic/147424-sabinka-w-ds-zmieniamy-cel-kramiczku-dla-dwoch-suniek-od-ewu-i-eliki-perfumki-do-25-czerwiec-g-2200/

Ciociu Ewciu bardzo ogromniście dziękujemy :) 

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Już posyłam numerek :)  a jak wpłynie, potwierdzę na wątku.
  • Upvote 1