Gusiaczek Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 I po co ci to było? teraz jesteś Linka, a nie Lunka :D Quote
Ellig Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 I po co ci to było? teraz jesteś Linka, a nie Lunka :D Dokładnie tak, będzie Linka :) Quote
Ewa Marta Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Lunka właśnie szaleje na polach. Mijałyśmy się z Julką. Ona jeszcze chwilkę została, a ja wróciłam z moimi mokrymi psiakami do domu:) 1 Quote
Mattilu Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 A gdzies Ty Ewuniu te psy zamoczyla, jak wszedzie sucho i zar sie z niba leje? Mizianki dla Lunki :) Quote
Ewa Marta Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 A gdzies Ty Ewuniu te psy zamoczyla, jak wszedzie sucho i zar sie z niba leje? Mizianki dla Lunki :) Mamy takie miejsce na naszej skarpie, gdzie rozpoczęli budowę kolejnego budynku. W tej chwili odwadniaja teren pod budynek i przeciągęli dlugie rury zakończone na dużej polanie, która od 2 tygodni non stop zalewana jest wodą z podziemi:) Woda jest czyściutka i lodowata tak, że jak wchodzę z psami, żeby je całe zmoczyć, mam wrażenie, że kości mi sie złamią, bo są zlodowaciałe:_ Psiakom to nie przeszkadza i ganiaja jak szalone po tych rozległych kałużach. Kąpia sie tam też cale rodziny ptaszków, a 2 dni temu tuż po zachodzie słońca wyszła cala rodzinka dzików:) Pani dzikowa przyprowadziła swoje dzieci, żeby się wykąpały. Nie musze Wam chyba pisać, jak szybko zwiewaliśmy do samochodów:) Quote
Gusiaczek Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Zaglądam do LunieczkiLisiczki, ale serdeczności zostawiam dla całego Stadka :) Quote
Ewa Marta Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pozdrawiamy serdecznie:) Jutro zakrapiamy Lunce Fiprex przeciw kleszczom:) Quote
Ewa Marta Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Mam dla Lunki kilka piłeczek i sznurek, bo ten fisio szaleje na punkcie piłek:) Mam nadzieję, że pójdziemy dzisiaj na wspólny spacer! Quote
Ewa Marta Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Miałam dzisiaj Lunkę u siebie:) Maleńka poznała nasze mieszkanie, ale była troszkę onieśmielona. Była sesja zdjęciowa w domu, ale tego fisia trudno sfotografować. Cos wrzucimy jutro. Potem pojechałam z psiakami na skarpę i tam Lunka szalała w wodzie i ganiała z piłeczką:) Jest przesłodka, ale straszliwie energiczna:) Quote
Gusiaczek Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Wiem jak to jest mieć pieseła z taką energią ;) Quote
Ewa Marta Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Wiem jak to jest mieć pieseła z taką energią ;) Gusiaczku, zdjęcia robiliśy z Jackiem, w sumie ponad 150, a może uda się znaleźć kilkanaście, na których Lunka w miarę spokojnie siedzi:) Wgrywam filmik z Maleńką na youtuba. Potem wrzucę tu:) Dzisiaj wydarzyło się cos niesamowitego. Moja Barsa po raz pierwszy okazała wielka zazdrość o Lunkę. Kiedy Lunka siedziała u mnie na kolanach i tulila się, Barsuś nagle wskoczyła, zawarczała złowrogo, usiadła z drugiej strony i zaczęła mnie tak całować, że mi usta rozwaliła:) Quote
Ewa Marta Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A to filmik z cudownym przytulasem Lunką:) https://youtu.be/1gdiC86Obak Quote
Ellig Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Serdecznie witamy Wszystkich. Lunka to jest przylepa. Żywa psinka, potrzebuję dużo ruchu i miłości :) Quote
Gusiaczek Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 A to filmik z cudownym przytulasem Lunką :) https://youtu.be/1gdiC86Obak Kochana, cudna sunieczka :) o takiej interakcji z Ovo mogę jedynie pomarzyć .....:( Quote
Gusiaczek Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Naprawdę nie mogę pojąć ciszy ..... Lunka jest jak marzenie http://images51.fotosik.pl/786/70e2f0d7e4e63cf7.jpg Quote
Recommended Posts