Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata69 napisał(a):
Szukamy weta który zrobi dobrze usg.

Na dniach lek.wet. Julita Kopeć będzie miała USG. Dowiedzieć się więcej? Ona ma lecznicę na Kraszewskiego.

Już się dowiedziałam. Od poniedziałku, koszt 30-40 zł.

Posted

Kochani, ja mało piszę bo jestem zawalona robotą, ale cały czas działam, prowadzę rozmowy itd.
Agata 56 była chętna na wzięcie Soni ale ona ma już psa a sami wiecie że Sonia z psami niebardzo.
Na usg Sonia pojedzie jutro lub w poniedziałek, jeszcze nie umówiłam się z lekarzem, czyli na dniach będzie wiadomo. Już porozmawiałam z Emdziołkiem, mam nr telefonu babci, jak tylko będzie wynik badania zaraz dzwonię. Mam nadzieję że babcia się nie rozmyśli. Będzie miała naprawdę fajnego pieska, o ile lubi psy wchodzące na kanapę i pod kołdrę:razz:.

Emdziolek przekaż babci że jak tylko coś będzie wiadomo zaraz się odezwę. Trzymajcie kciuki, może tym razem się uda.

Posted

Agata69 napisał(a):
Kochani, ja mało piszę bo jestem zawalona robotą, ale cały czas działam, prowadzę rozmowy itd.
Agata 56 była chętna na wzięcie Soni ale ona ma już psa a sami wiecie że Sonia z psami niebardzo.
Na usg Sonia pojedzie jutro lub w poniedziałek, jeszcze nie umówiłam się z lekarzem, czyli na dniach będzie wiadomo. Już porozmawiałam z Emdziołkiem, mam nr telefonu babci, jak tylko będzie wynik badania zaraz dzwonię. Mam nadzieję że babcia się nie rozmyśli. Będzie miała naprawdę fajnego pieska, o ile lubi psy wchodzące na kanapę i pod kołdrę:razz:.

Emdziolek przekaż babci że jak tylko coś będzie wiadomo zaraz się odezwę. Trzymajcie kciuki, może tym razem się uda.

Czekajcie nastał jeden problem ale może uda nam się go rozwiązać:shake:

Posted

Jutro będę rozmawiać na temat Soni, tylko muszę wiedzieć czy babcia Emdziolka napewno weźmie sonię za miesiąc dwa.
czy twoi rodzice (Emilka) zgodzili się na tymczas dla Soni?

Posted

jestem już:)

Agatko - tak nie byloby problepmu ale moja suczka nie bardzo lubi inne zwierzęta a słyszałam że s Sonią jest taki sam problem więc boimy sie że nie mozna bedzie zostawic ich razem w domu.. tym bardziej że o są dwie suczki.. nie chce zeby moja suczka niechcący ją łapą zgniotła ( no jednak mój pies waży 32 kg) a sonia taka drobinka...

nie wiem.. a niema innych chętnych na sunie?

Posted

no właśnie, zawsze to samo. już niby sonia ma dom i zawsze coś pokrzyżuje plany. czy mamy szukać domu tymczasowego czy stałego?
michasia poproszę o ładne zdjęcia małej.