Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, dziękiję za pomoc. pędzę do pracy. mam nadzieję że w końcu ktoś się znajdzie.
aha, Sonia zaczyna tolerować kota, może przy cierpliwości opiekunów mogłaby mieszkać z innym zwierzęciem.

Posted

TAAK !! TAK!!
MAM DOMEK DLA SUNIECZKI!!!!:multi::multi::multi::multi:
Moja babcia zakochala sie w suczce i chce ja wziaśc do siebie do domku i dac jej cale swoje samotne serduszko:loveu:
Tylko jak z dowozem??
gdzie Sonia jest? tzn w jakiej miejscowosci...

Posted

Emdziołek, nie wiem czy doczytałaś w wątku, ze u suni nikt do tej pory nie zaobserwował cieczki od 1,5 roku. dlatego czekałam jesieni, żeby nie kroić jej niepotrzebnie. U nas raczej problem jest z dobrym USG dla psów.

Poza tym jesteśmy trochę daleko i trzebaby się dokładnie zastanowić nad transportem. Poproszę nr telefonu na priw, jutro zadzwonię, porozmawiamy.

Posted

michaśka10 napisał(a):
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest :D dojakiego miasta ma jechać Sonia? bo u nas to będzie cięzko z USG.... ale cieczki do tej pory nie miała. Kiedy Sonia mogłaby pojechać?

No jak najszybciej, ale tak czy siak, nawet jak cieczki nie miala to znaczy ze cos z nia musi byc nie tak.....

To jak z tą sterylką? Moze poprosimy AFN o pomoc i sypną groszem na sterylke suni?
Jest u was gdzies lecznica w której takie zabiegi wykonują?
dowiedźcie sie ile by u was ta sterylka kosztowała- bardzo was prosze. Buźka:loveu:

Posted

emdziolek napisał(a):

No jak najszybciej, ale tak czy siak, nawet jak cieczki nie miala to znaczy ze cos z nia musi byc nie tak.....

To jak z tą sterylką? Moze poprosimy AFN o pomoc i sypną groszem na sterylke suni?
Jest u was gdzies lecznica w której takie zabiegi wykonują?
dowiedźcie sie ile by u was ta sterylka kosztowała- bardzo was prosze. Buźka:loveu:

jasne sterylke się wykonuje aż w takiej dziurze nie mieszkamy :D chodzi o to, że Sonia mieszkała długo pod garażami zanim została wzięta do domu tymczasowego i nie wiadomo czy któraś z opiekujących się nią osób nie wysterylizowała jej, a nie ma sensu wykonywać zabiegu jeśli może to okazać się niepotrzebne

Posted

michaśka10 napisał(a):
jasne sterylke się wykonuje aż w takiej dziurze nie mieszkamy :D chodzi o to, że Sonia mieszkała długo pod garażami zanim została wzięta do domu tymczasowego i nie wiadomo czy któraś z opiekujących się nią osób nie wysterylizowała jej, a nie ma sensu wykonywać zabiegu jeśli może to okazać się niepotrzebne

to trzeba sie dowiedziec czy nie była sterylizowana....