Agata69 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 dziewczyny, dziękiję za pomoc. pędzę do pracy. mam nadzieję że w końcu ktoś się znajdzie. aha, Sonia zaczyna tolerować kota, może przy cierpliwości opiekunów mogłaby mieszkać z innym zwierzęciem. Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To mądra sunia, pewnie wszystkiego się nauczy tylko potrzebuje czasu i stabilizacji. W takich rozjazdach nie wie co sie dzieje. Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 TAAK !! TAK!! MAM DOMEK DLA SUNIECZKI!!!!:multi::multi::multi::multi: Moja babcia zakochala sie w suczce i chce ja wziaśc do siebie do domku i dac jej cale swoje samotne serduszko:loveu: Tylko jak z dowozem?? gdzie Sonia jest? tzn w jakiej miejscowosci... Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Super:multi: :multi: :multi: :multi: Sunia jest we Włocławku (woj Kujawsko- pomorskie) Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ale słuchajcie jest jedno ALE... Sunia musi byc wysterylizowana.... :roll: Quote
Agata69 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Emdziołek, nie wiem czy doczytałaś w wątku, ze u suni nikt do tej pory nie zaobserwował cieczki od 1,5 roku. dlatego czekałam jesieni, żeby nie kroić jej niepotrzebnie. U nas raczej problem jest z dobrym USG dla psów. Poza tym jesteśmy trochę daleko i trzebaby się dokładnie zastanowić nad transportem. Poproszę nr telefonu na priw, jutro zadzwonię, porozmawiamy. Quote
emdziolek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Szyszka napisał(a):Ciotki a dokąd ten transport? Jakby co moglabym dojechac do bialegostoku... ale sunia musi byc wysterylizowana.... taki jest warunek....:roll: Quote
michaśka10 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest :D dojakiego miasta ma jechać Sonia? bo u nas to będzie cięzko z USG.... ale cieczki do tej pory nie miała. Kiedy Sonia mogłaby pojechać? Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 michaśka10 napisał(a):jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest :D dojakiego miasta ma jechać Sonia? bo u nas to będzie cięzko z USG.... ale cieczki do tej pory nie miała. Kiedy Sonia mogłaby pojechać? No jak najszybciej, ale tak czy siak, nawet jak cieczki nie miala to znaczy ze cos z nia musi byc nie tak..... To jak z tą sterylką? Moze poprosimy AFN o pomoc i sypną groszem na sterylke suni? Jest u was gdzies lecznica w której takie zabiegi wykonują? dowiedźcie sie ile by u was ta sterylka kosztowała- bardzo was prosze. Buźka:loveu: Quote
michaśka10 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 emdziolek napisał(a): No jak najszybciej, ale tak czy siak, nawet jak cieczki nie miala to znaczy ze cos z nia musi byc nie tak..... To jak z tą sterylką? Moze poprosimy AFN o pomoc i sypną groszem na sterylke suni? Jest u was gdzies lecznica w której takie zabiegi wykonują? dowiedźcie sie ile by u was ta sterylka kosztowała- bardzo was prosze. Buźka:loveu: jasne sterylke się wykonuje aż w takiej dziurze nie mieszkamy :D chodzi o to, że Sonia mieszkała długo pod garażami zanim została wzięta do domu tymczasowego i nie wiadomo czy któraś z opiekujących się nią osób nie wysterylizowała jej, a nie ma sensu wykonywać zabiegu jeśli może to okazać się niepotrzebne Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 michaśka10 napisał(a):jasne sterylke się wykonuje aż w takiej dziurze nie mieszkamy :D chodzi o to, że Sonia mieszkała długo pod garażami zanim została wzięta do domu tymczasowego i nie wiadomo czy któraś z opiekujących się nią osób nie wysterylizowała jej, a nie ma sensu wykonywać zabiegu jeśli może to okazać się niepotrzebne to trzeba sie dowiedziec czy nie była sterylizowana.... Quote
Marta_Ares Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a jak byla u Luizy to nie byla poddana sterylizacji???? Quote
michaśka10 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Marta_Ares napisał(a):a jak byla u Luizy to nie byla poddana sterylizacji???? nie to był zabieg usunięcia tych guzków Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Możliwe, że jest już wysterylizowana.... Quote
michaśka10 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Szyszka napisał(a):Możliwe, że jest już wysterylizowana.... no właśnie.... Quote
Kanzaj Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 michaśka10 napisał(a):no właśnie.... No to trzeba Jej koniecznie zrobić USG - wtedy wszystko będzie wiadomo! Quote
Agata69 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Szukamy weta który zrobi dobrze usg. Quote
agata56 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 agata69 ja jestem chetna by ja wziasc ale nie mam transportu Quote
Recommended Posts