Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, to by było najlepsze wyjście, ale...
nie cieszmy sie na zapas i nie przestawajmy szukać. przecież wiecie jak to jest, : wezmę za dwa tygodnie, potem za miesiąc a potem wcale. Oby w tym przypadku było inaczej, ale pamiętasz Aga Hanię od Atosa - zwodziła cię 4 miesiące.
ja się tylko modlę, żeby Sonia mogła jeszcze zostać u Michaśki, bo jak oni stracą cierpliwośc to to nie wiem co zrobię.
Aga, błagam cię porozmawiaj z tą panią i wyczuj ją czy ta adopcja jest prawdopodobna. Ja niestety mam nadal telefon w stanie jak słyszałaś ostanio.
dziewczyny, błagam nie zostawiajcie mnie!

Posted

podjęliśmy się pilnowania Soni to może u nas zostać. Mialo byc tylko na kilka dni, ale ja rozumiem że domu nie udało się znależć i Sonia może zostać. Pisałam to już zresztą wcześniej.

Posted

dziewczyny jutro dzwonie do pani wiesi i gonie ja do szpitala jak najszybciej,tak agata.....hania od atosa to najlepszy przyklad,ufalam jej bezgranicznie.....na samo wspomnienie calej sytuacji jeszcze odczuwam przykrosc....
wybadam i wysonduje i wszystko napisze
agata-my?ciebie?zostawimy???:-o:shake:NIGDY!!!

Posted

Soniu, widzisz ciotki o tobie pamiętają, musi być dobrze. Agatko gowa do góry, wiem, że trudno, wiem, że domki czasem zwodzą za nos, po to by się potem wycofać. Ale nie trać wiary. Musimy wierzyć.

Posted

wczoraj zadzwonnła pani z ogłoszenia kupie sprzedam czy coś takiego. chciałaby sonię dla mamy do wrocławia. ma się odezwać w poniedziałek, ale nie wiem czy się odezwie bo wspomniałam jej o wizycie przedadopcyjnej.
dzisiaj rano sonia uciekła, na szcvzęście znalazła się w garażźu u tego pana co ją dokarmiał kiedy była bezdomna. ona go bardzo kocha i tęskni, niestety pan nie chce jej wziąć, chociaż ma warunki. Ech, życie...

Posted

ja zadzwoniłam do pani z wrocławia, pani miła, ma suczkę przybłędę, sonia ewent.byłaby u jej mamy. dzisiaj ma dzwonić ale nie wiem czy coś z tego będzie.
sonia juz mocno przywiązała się do rodziny michaśki, niestety nie może tam zostać bo goni kota.