Szyszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Soniu jakaś ty śliczna, czemu nikt cie nie chce:placz: Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jest podobna troche do mojego Aresa fajnie by razem na spacerach wygladali.... dlazego to zycie jest takie nie sprawiedliwe, gdyby nie rodzice wzielabym ja starala pomalu przyzwyczajac do innego psa mysle ze po czasie by sie udalo w koncu z cerem sie dogadywala Quote
michaśka10 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 przydałby suę dobry domek dla takiej ślicznej przytulanki.... ona jest taka kochana ciągle by chciała żeby ją ktoś głaskał i przytulał... Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 niunie dlaczego nikt sie toba nie interesuje:shake: Quote
emdziolek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 DZIEWCZYNY!!!!!!!!! Sprawa sie rozwiazała :sweetCyb:Sonia może już jechać do mojej babci!!!!!!:sweetCyb::multi::multi:Boże jak sie ciesze!!!!!!!!!! To juz jest na 100%, przez kilka dni bedzie razem z babcią u mojego wujka a później juz u babci!:multi::multi: :laola::laola: JEJKU JAKA RADOCHA!!!!!!!!!!! :bigcool:JUPI!!!!!!:bigcool: to jak z transportem? ja dojade bez problemu do białegostoku.... Quote
Agata69 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='emdziolek']DZIEWCZYNY!!!!!!!!! Sprawa sie rozwiazała :sweetCyb:Sonia może już jechać do mojej babci!!!!!!:sweetCyb::multi::multi:Boże jak sie ciesze!!!!!!!!!! To juz jest na 100%, przez kilka dni bedzie razem z babcią u mojego wujka a później juz u babci!:multi::multi: :laola::laola: JEJKU JAKA RADOCHA!!!!!!!!!!! :bigcool:JUPI!!!!!!:bigcool: to jak z transportem? ja dojade bez problemu do białegostoku.... Emcia, w poniedziałek zrobimy USG, bo nie dałam rady w tym tygodniu. Potem zadzwonię do twojej babci, albo wcześniej, może i umówie się z nią. Sprawę transportu muszę przemyśleć. Jeszcze raz napisz mi gdzie mieszka babcia. Bo że możesz pojechać do białegostoku to wiem. Quote
emdziolek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Agata69']Emcia, w poniedziałek zrobimy USG, bo nie dałam rady w tym tygodniu. Potem zadzwonię do twojej babci, albo wcześniej, może i umówie się z nią. Sprawę transportu muszę przemyśleć. Jeszcze raz napisz mi gdzie mieszka babcia. Bo że możesz pojechać do białegostoku to wiem. Babcia jest z Augustowa;) Quote
Agata69 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Prawdopodobnie, na 90%, będzie transport w przyszłą sobotę do Białegostoku! Jak będę pewna to się odezwę. Jeśli nie w tę to w następną. Quote
emdziolek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Agata69']Prawdopodobnie, na 90%, będzie transport w przyszłą sobotę do Białegostoku! Jak będę pewna to się odezwę. Jeśli nie w tę to w następną. W przyszłą sobotę?? Boże to Cudownie!!!!!!!! Akurat moja babcia bedzie juz w domku u siebie! Teraz tylko USG zebysmy wiedziały czy sterylizowana czy nie:shake: Quote
Szyszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jezuuuuu, jakie szczescie:multi: A czy jeśli nie jest wysterylizowana to nie możemy tego zrobic? Quote
emdziolek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Szyszka']Jezuuuuu, jakie szczescie:multi: A czy jeśli nie jest wysterylizowana to nie możemy tego zrobic? To wtedy przyjeżdża niewysterylizowana i poprosimy AFN o dołozenie kilku groszy na sterylke i przez czas kiedy bedzie po sterylce bedzie u mnie no chyba że Wy wysterylizujecie ją tam na miejscu:lol: Quote
Szyszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Zawsze też możemy zrobić jaką zrzutkę na sterylkę. Każdy dałby grosik to byłoby już lżej. W takich sytuacjach liczy się każda złotówka. Quote
aga1969 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 o rany.....jakie zmiany.... pani wiesia za cholere nie odbiera telefonu,nie wiem czy jest w szpitalu (ale to raczej niemozliwe)..... emdziolek....napisz cos o babci....please.bedzie ja tulic i pozwoli spac pod koldra???:cool3: Quote
emdziolek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='aga1969']o rany.....jakie zmiany.... pani wiesia za cholere nie odbiera telefonu,nie wiem czy jest w szpitalu (ale to raczej niemozliwe)..... emdziolek....napisz cos o babci....please.bedzie ja tulic i pozwoli spac pod koldra???:cool3: Jaasne! moja babcia zakochala sie w suczce i od czasu jak sie dowiedziała ze nie bedzie mogła wziaśc codziennie do mnie dzwoniła i pytała sie co z sunią, że sie martwi zeby do schroniska nie trafiłą. Moja babcia już chce kupić jej piękne posłanko w łapeczki, mamy juz kupione miseczki, smyczke, szelki, zabaweczki - babcia nie może sie doczekać. Tak jak wcześniej pisalam moja babcia mieszka sama wiec jest jej smutno siedzieć samotnie w domku wiec całą swoją miłosć i radość przeleje na Sonie :) Miała kiedyś psy... jednego zagryzły psy w okolicy, bo był to piesek typowo podwórkowy, nie dało go sie utrzymać w domu, był szczepiony, wykastrowany i biegał pod domkiem po kilka godzinek dziennie i kiedys pobiegł z suczką i drugim pieskiem jak sie bawili i dopadły go wielkie psy no i niestety wrócił pogryziony i wykrwawił sie na oczach babci...:-( Dlatego długo nie chciała mieć pieska ale teraz gdy zobaczyłą Sonie zakochała sie w niej i cały czas o niej rozmysla:) Tak więc super by było żeby w tę sobotę przewieźć ją do Białegostoku, osobiście po nią tam bym pojechała:) I nie ważne czy wysterylizowana czy nie - najwyżej sterylke zrobimy na miejscu, zrobimy zrzutke po pare groszy, jak zabraknie poprosimy AFN żeby dorzuciło brakująca kwote i sunia bedzie miała super domek i osobiście obiecuje jeździć do babci w każdy weeken i robić Soni zdjątka z nowego domku!!:multi: uuu ale żem sie rozpisała:eviltong: Quote
Agata69 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Sunia miałaby jechać pociągiem przez warszawę, to cały dzień podrózy. ja nie wiem czy ona da radę. no i ta osoba która będzie ją wieźć czy nie zwariuje. żal mi tej małej bo już się do niej przywiązałam. Aha, to nie sobota tylko niedziela, następna albo jeszcze następna. Chyba że się trafi coś szybciej. O pieniądze się nie martwcie.. Coś wykombinujemy. Quote
Agata69 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 mam nieczynny telefon znów, gdyby ktoś coś chciał proszę o wiadomość na priv. Quote
michaśka10 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nooo super wieści! emdziolek przekaż babci, że będzie miała super pieska ;) ja jakbym mogła zatrzymać to bym nie oddała :P grzeczna i straszny z n iej pieszczoch :D Quote
emdziolek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='michaśka10']nooo super wieści! emdziolek przekaż babci, że będzie miała super pieska ;) ja jakbym mogła zatrzymać to bym nie oddała :P grzeczna i straszny z n iej pieszczoch :D Jaasne :) moja babcia już nie może sie doczekać:) To kiedy ten transport??:hmmmm: Quote
Agata69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 przepraszam nie zdołałam iść do weta, załatwię to w środę lub czwartek. Z transportem jeszcze nic nie wiadomo, czekam na wiadomość Quote
ala35 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dziewczyny , w jakim mieście obecnie przebywa sunia? Quote
Recommended Posts