Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata69']przepraszam nie zdołałam iść do weta, załatwię to w środę lub czwartek.
Z transportem jeszcze nic nie wiadomo, czekam na wiadomość
Hmmm my już tak z niecierpliwością siedzimy w domu , babcia dzwoniła i mówiła że chodzi w kółko i rozmyśla o Soni. Miejmy nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i Sonia za tydzień będzie już u nas:):loveu:

Posted

:) wreszcie Domki doceniły Sonię, dostałam właśnei takiego maila

witam pisze w sprawie pieska ktorym jestem zainteresowany strasznie mi sie podoba i chcialbym sie nia zaopiekowac ,
zalezy mi bardzo na tym zawsze marzylem o takim piesku , napewno w odpowiedni sposob sie zaopiekuje Sonia i dam jej tego
czego pies taki potrzebuje opieki , szczescia , bede dbal o nia na pewno , mieszkam w bloku i jestem z wloclawka dzwonilem
na telefon podany ale nie moglem sie dodzwonic prosze o szybka odpowiedz jest to dla mnie bardzo wazne czekamm
Ades e-mail: [email protected]

Posted

Agata , jeśli nic nie zakłóci mojego planu , w najbliższy piątek 26.10 jadę do Białegostoku , hmm z Gdyni , trasą Elbląg, Ostróda , Olsztynek , Mława , Maków Maz itd, może udałoby się dowieźć Sonię np do Mławy to mała na moich kolanach w ciągu 3-4 h dojechałaby do Białego, Ja niestety nie mogę zboczyć az do Włocławka, może się przydam , będę zaglądać na watek.

Posted

[quote name='ala35']Agata , jeśli nic nie zakłóci mojego planu , w najbliższy piątek 26.10 jadę do Białegostoku , hmm z Gdyni , trasą Elbląg, Ostróda , Olsztynek , Mława , Maków Maz itd, może udałoby się dowieźć Sonię np do Mławy to mała na moich kolanach w ciągu 3-4 h dojechałaby do Białego, Ja niestety nie mogę zboczyć az do Włocławka, może się przydam , będę zaglądać na watek.
Boze było by super!! Agatko , nawet jak Sonia nie miała sterylki może do nas przyjechać:) wysterylizujemy ją na miejscu:multi:

Posted

[quote name='fizia']:) wreszcie Domki doceniły Sonię, dostałam właśnei takiego maila

witam pisze w sprawie pieska ktorym jestem zainteresowany strasznie mi sie podoba i chcialbym sie nia zaopiekowac ,
zalezy mi bardzo na tym zawsze marzylem o takim piesku , napewno w odpowiedni sposob sie zaopiekuje Sonia i dam jej tego
czego pies taki potrzebuje opieki , szczescia , bede dbal o nia na pewno , mieszkam w bloku i jestem z wloclawka dzwonilem
na telefon podany ale nie moglem sie dodzwonic prosze o szybka odpowiedz jest to dla mnie bardzo wazne czekamm
Ades e-mail: [email protected]

o kurcze, czemu nie wcześniej? I co teraz?

Posted

[quote name='michaśka10']sprawa nie jest łatwa... tu mamy domek od zaraz, bez problemów z transportem i na miejscu... ale widać, że emdziolek zależy... i jej babci też :/
To może sprawdźcie najpierw tamten domek..? Wiadomo, fajnie ze na miejscu... możnaby było odiwedzać... ale może jednak.. Sonia miała już kupione miseczki, szeleczki i smyczke ale cóż........

eh..................................:-(

Posted

[quote name='emdziolek']To może sprawdźcie najpierw tamten domek..? Wiadomo, fajnie ze na miejscu... możnaby było odiwedzać... ale może jednak.. Sonia miała już kupione miseczki, szeleczki i smyczke ale cóż........

eh..................................:-(
spokojnie nikt jeszcze nic nie postanowił... głośno myślę na razie

Posted

No taki los, że parę tygodni wcześniej taka wiadomośc byłaby bardzo cenna, a teraz...
Ja nic nie wiem o tym Domku.
Emdziolek nie chciałam wprowadzać zamętu, wkleiłam tego maila, bo głupio bym się czuła zatrzymując go w tajemnicy.

Posted

[quote name='fizia']No taki los, że parę tygodni wcześniej taka wiadomośc byłaby bardzo cenna, a teraz...
Ja nic nie wiem o tym Domku.
Emdziolek nie chciałam wprowadzać zamętu, wkleiłam tego maila, bo głupio bym się czuła zatrzymując go w tajemnicy.
Dobra Fizia nie ma sprawy, dobrze że wkleiłaś może to będzie akurat ten jeden najwspanialszy domek dla Soni.....:lol:

Ale troszke smutno bo już tutaj wszyscy tak na nią czekaliśmy..:-(

Posted

[quote name='Szyszka']Powiem tak, Sonia mimo odległości powinna jechac do Białegostoku
Hihi no odległość odległością a tu wszyscy juz do niej miłością zapałali:loveu:

[quote name='michaśka10']dla mnie najważniejsze jest żeby sonia miała dobry domek, nawet na końcu Polski... Emdziolek super, że Tobie i twojej rodzinie tak zależy :)
Michasiu - napis zlub zadzwoń do tego kogos kto napisał tego maila, sprawdź domek, jeżeli bedzie dobry....... no to bardzo fajnie, Sonia bedzie miała dobry domek na miejscu....:lol::lol:
SONIU KOCHAMY CIE!!:loveu::loveu:

Daj znać jak juz będziesz coś wiedziała:loveu:

Posted

Bardzo proszę o uspokojenie atmosfery.
Na tą chwilę nic się nie zmienia, Sonia jedzie do Białegostoku do babci Emdziolka. Najgorszy jest ten transport, Sonia może jechać pociągiem w niedzielę, ale to jest cały dzień i nie wiem jak ta osoba da radę.
Szukamy może znajdzie się jakiś lepszy transport.

Posted

no to super :) chyba ja troche podkręciłam atmosferę z tym domkiem, ale jak sobie pomyślę, że do tego Bialegostoku taki kawał... a ja bym chciała Sonię widywać... no ale dla dobrego Domku dla Soni wszystko ;)