emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Agata69']przepraszam nie zdołałam iść do weta, załatwię to w środę lub czwartek. Z transportem jeszcze nic nie wiadomo, czekam na wiadomość Hmmm my już tak z niecierpliwością siedzimy w domu , babcia dzwoniła i mówiła że chodzi w kółko i rozmyśla o Soni. Miejmy nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i Sonia za tydzień będzie już u nas:):loveu: Quote
fizia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :) wreszcie Domki doceniły Sonię, dostałam właśnei takiego maila witam pisze w sprawie pieska ktorym jestem zainteresowany strasznie mi sie podoba i chcialbym sie nia zaopiekowac , zalezy mi bardzo na tym zawsze marzylem o takim piesku , napewno w odpowiedni sposob sie zaopiekuje Sonia i dam jej tego czego pies taki potrzebuje opieki , szczescia , bede dbal o nia na pewno , mieszkam w bloku i jestem z wloclawka dzwonilem na telefon podany ale nie moglem sie dodzwonic prosze o szybka odpowiedz jest to dla mnie bardzo wazne czekamm Ades e-mail: [email protected] Quote
ala35 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Agata , jeśli nic nie zakłóci mojego planu , w najbliższy piątek 26.10 jadę do Białegostoku , hmm z Gdyni , trasą Elbląg, Ostróda , Olsztynek , Mława , Maków Maz itd, może udałoby się dowieźć Sonię np do Mławy to mała na moich kolanach w ciągu 3-4 h dojechałaby do Białego, Ja niestety nie mogę zboczyć az do Włocławka, może się przydam , będę zaglądać na watek. Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='ala35']Agata , jeśli nic nie zakłóci mojego planu , w najbliższy piątek 26.10 jadę do Białegostoku , hmm z Gdyni , trasą Elbląg, Ostróda , Olsztynek , Mława , Maków Maz itd, może udałoby się dowieźć Sonię np do Mławy to mała na moich kolanach w ciągu 3-4 h dojechałaby do Białego, Ja niestety nie mogę zboczyć az do Włocławka, może się przydam , będę zaglądać na watek. Boze było by super!! Agatko , nawet jak Sonia nie miała sterylki może do nas przyjechać:) wysterylizujemy ją na miejscu:multi: Quote
Agata69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='fizia']:) wreszcie Domki doceniły Sonię, dostałam właśnei takiego maila witam pisze w sprawie pieska ktorym jestem zainteresowany strasznie mi sie podoba i chcialbym sie nia zaopiekowac , zalezy mi bardzo na tym zawsze marzylem o takim piesku , napewno w odpowiedni sposob sie zaopiekuje Sonia i dam jej tego czego pies taki potrzebuje opieki , szczescia , bede dbal o nia na pewno , mieszkam w bloku i jestem z wloclawka dzwonilem na telefon podany ale nie moglem sie dodzwonic prosze o szybka odpowiedz jest to dla mnie bardzo wazne czekamm Ades e-mail: [email protected] o kurcze, czemu nie wcześniej? I co teraz? Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Agata69']o kurcze, czemu nie wcześniej? I co teraz? nie wiem...:-( Nie chce myśleć ze Sonia do nas nie przyjedzie...:placz: Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 sprawa nie jest łatwa... tu mamy domek od zaraz, bez problemów z transportem i na miejscu... ale widać, że emdziolek zależy... i jej babci też :/ Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='michaśka10']sprawa nie jest łatwa... tu mamy domek od zaraz, bez problemów z transportem i na miejscu... ale widać, że emdziolek zależy... i jej babci też :/ To może sprawdźcie najpierw tamten domek..? Wiadomo, fajnie ze na miejscu... możnaby było odiwedzać... ale może jednak.. Sonia miała już kupione miseczki, szeleczki i smyczke ale cóż........ eh..................................:-( Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='emdziolek']To może sprawdźcie najpierw tamten domek..? Wiadomo, fajnie ze na miejscu... możnaby było odiwedzać... ale może jednak.. Sonia miała już kupione miseczki, szeleczki i smyczke ale cóż........ eh..................................:-( spokojnie nikt jeszcze nic nie postanowił... głośno myślę na razie Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='michaśka10']spokojnie nikt jeszcze nic nie postanowił... głośno myślę na razie Jeżeli będzie dobry domek to trudno.... poszukamy innego....:-( Quote
fizia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No taki los, że parę tygodni wcześniej taka wiadomośc byłaby bardzo cenna, a teraz... Ja nic nie wiem o tym Domku. Emdziolek nie chciałam wprowadzać zamętu, wkleiłam tego maila, bo głupio bym się czuła zatrzymując go w tajemnicy. Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='fizia']No taki los, że parę tygodni wcześniej taka wiadomośc byłaby bardzo cenna, a teraz... Ja nic nie wiem o tym Domku. Emdziolek nie chciałam wprowadzać zamętu, wkleiłam tego maila, bo głupio bym się czuła zatrzymując go w tajemnicy. Dobra Fizia nie ma sprawy, dobrze że wkleiłaś może to będzie akurat ten jeden najwspanialszy domek dla Soni.....:lol: Ale troszke smutno bo już tutaj wszyscy tak na nią czekaliśmy..:-( Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Powiem tak, Sonia mimo odległości powinna jechac do Białegostoku Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dla mnie najważniejsze jest żeby sonia miała dobry domek, nawet na końcu Polski... Emdziolek super, że Tobie i twojej rodzinie tak zależy :) Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Szyszka']Powiem tak, Sonia mimo odległości powinna jechac do Białegostoku Hihi no odległość odległością a tu wszyscy juz do niej miłością zapałali:loveu: [quote name='michaśka10']dla mnie najważniejsze jest żeby sonia miała dobry domek, nawet na końcu Polski... Emdziolek super, że Tobie i twojej rodzinie tak zależy :) Michasiu - napis zlub zadzwoń do tego kogos kto napisał tego maila, sprawdź domek, jeżeli bedzie dobry....... no to bardzo fajnie, Sonia bedzie miała dobry domek na miejscu....:lol::lol: SONIU KOCHAMY CIE!!:loveu::loveu: Daj znać jak juz będziesz coś wiedziała:loveu: Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 już napisałam maila z prośbą o "szczegóły" czekam na odpowiedź... a to jest pan tak? bo tak napisałam... :D Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ja sie zastrzele. Dajcie Sonie do babci. Błagam. Facetowi można dać inną bidunie. Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 najlepiej jakby się w tej sprawie wypowiedziała Agata69, bo to właściwie ona od początku ratowała Sonię... Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wiem, wiem, nie wyobrazam sobie zeby cos teraz nie wypaliło. Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 najważniejsze, żę w ogóle mamy propozycje domków, w tym jeden dobry i pewny u emdziolek ... i chyba Sonia tam powinna jechać ... ;) Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Przypomnę że domków wiele się zgłaszało a potem krecili nosem:roll: A tam czeka na psinkę PAni, która pokochała ją nie widząć na oczy. Quote
Agata69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Bardzo proszę o uspokojenie atmosfery. Na tą chwilę nic się nie zmienia, Sonia jedzie do Białegostoku do babci Emdziolka. Najgorszy jest ten transport, Sonia może jechać pociągiem w niedzielę, ale to jest cały dzień i nie wiem jak ta osoba da radę. Szukamy może znajdzie się jakiś lepszy transport. Quote
fizia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja szczerze mówiąc tez trzymam kciuki za Panią Babcię :) A Panu może spodoba się inna psinka! Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no to super :) chyba ja troche podkręciłam atmosferę z tym domkiem, ale jak sobie pomyślę, że do tego Bialegostoku taki kawał... a ja bym chciała Sonię widywać... no ale dla dobrego Domku dla Soni wszystko ;) Quote
Recommended Posts