Agata69 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zaprzyjaźniona pani poprosiła mnie o pomoc dla malutkiej , rudej suni koczującej od jakiegoś czasu pod garażami przy pasażu handlowym we Włocławku. Sunia najprawdopodobniej została wyrzucona, bo nikt jej nie szuka , a to typowo domowy piesek. Jest b.potulna, ufna, garnie się do człowieka. Biega za rzuconym patykiem, chce się bawić. Jest młoda, ożywia się gdy ktoś się nią interesuje, podskakuje. Musi się już jakiś czas tulać , bo ma trochę kudłów na brzuszku. Pozostałe futerko w dobrym stanie. Powiedziałabym, że jest trochę podobna do pekińczyka. Dostaje jeść od dobrych ludzi, dzisiaj jeden pan od garażu sfinansował jej środek przeciwko pchłom i kleszczom. Jednak sunia nie może tam zostać. To jest miejsce dość ludne, jeździ dużo samochodów, no i jesień za pasem. A sunia nie ma nawet daszka nad główką. Trzeba ją koniecznie stamtąd zabrać. Niestety nikt z osiedla nie chce Soni, bo tak ochrzciła ją pani, od której dostaje jeść. Tak więc śliczna, maleńka Soni może liczyć tylko na naszą pomoc. Spróbujmy jej pomóc, póki nie będzie za późno. Kochani , po wielu perturbacjach wydaje się że Sonia znalazła w końcu dom docelowy i babci Dogomaniaczki. Skończyła się jej długoletnia tułaczka!! Niestety w poniedziałek 19.10 czeka ją sterylka i wycięcie drugiej listwy mlecznej. Zabieg ksztuje ok. 200 zł. Bardzo prosimy o każdą wpłatę, nawet najmniejszą. Przypominam że Sonię czeka jeszcze długa droga do Augustowa a to też kosztuje! Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Jeszcze kilka fotek Soni. Ona jest naprawdę malutka. Taka psia przylepka. Shot with KODAK EASYSHARE CX6200 DIGITAL CAMERA at 2007-08-02 Shot with KODAK EASYSHARE CX6200 DIGITAL CAMERA at 2007-08-02 Shot with KODAK EASYSHARE CX6200 DIGITAL CAMERA at 2007-08-02 Quote
Kasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ależ Ona jest piękna :loveu: Mogę ja wystawić na allegro ale potrzebne namiary na kogoś... Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Kogo zainteresuje maleńki futrzak, zupełnie sam w pasażu handlowym? Quote
fizia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dodałam Ją na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=15731 Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 fizia strasznie dziękuję. kibicowałam twojej dosi, bardzo się cieszę że ktoś pokochał ja nawet łysa. może soni też się uda Quote
michaśka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 bardzo ładna sunia. Gdzie ona mniej więcej jest bo nie rozpoznaję? Quote
karusiap Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nasz Rudzik tez sie blakal,patrzcie jaki podobny...jemu sie udalo,jej tez sie uda! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6461964#post6461964 Quote
Cerber Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ojej ale piekna ta sunia jest... Agata 69 mam nadzieję, ze uda nam się spotkać i poromzawiać o DT. Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Już wysłałam ci maila, mam nadzieję , że jutro znajdziesz czas po pracy, czekam na odpowiedź. Quote
Szyszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No, to Sonia ropoczynamy szukanie domku dla ciebie. Taka jesteś śliczna, musi się znaleźć amator na taką laseczkę:eviltong: Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Kto zechciałby pomóc Soni? Jest już noc a ona tam siedzi sama... Quote
michaśka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja jej mogę zawieżć jakieś jedzonko, tylko mi powiedz gdzie ona jest. Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Ona dostaje jeść a jest 3 kroki od twojego nowego domu, przy garażach na polnej, tam przy pasażu handlowym. Quote
Agata69 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Może trzebaby zrobić jej i kotu ogłoszenia i porozwieszać po mieście. Jak zdążę to jutro zrobię, najpóźniej w poniedziałek. Ktoś się wychylał, że porozwiesza? Quote
Agata69 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzisiaj bardzo pada a to maleństwo pewnie skulone leży gdzieś pod krzaczkiem... Bardzo prosimy o ogłoszenia gdzie się da. Quote
aga1969 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Boze,jaka slicznota!!!! dzialajmy na milosc boska...... Quote
Agata69 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzisiaj waży się DT u Cerber dla jednego z piesków, być może otrzyma szansę Sonia. Jeśli jeszcze nikt nie zrobił allegro proszę się wstrzymać do jutra. Quote
Recommended Posts