Szyszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja milczę bo jak się cieszę to nic z tego nie wychodzi. Quote
aga1969 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Boze....ona jest sliczna.... Agata,poczekajmy moze na te pania z warszawy....ten wroclawa....ktos niech sprawdzi moze co? Quote
Agata69 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 tak jak się spodziewałam nie adzwoniła. Ja bardzo chcę dać ją do warszawy pod twoje oko, tym bardziej że kobitka sprawdzona, ale czy to pewne. Aga, błagam sprawdź to. I wyślij mi twój numer telefonu bo mi zginął podczas tych perturbacji z telefonem. Quote
Szyszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Sonia do góry. Mam nadzieje, ze domek sie pojawi i Pani jest poważna i sie zdecyduje. Quote
Agata69 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No i nic sie niestetynie dzieje. Czekamy na wieści od Agi. sonia uszy do góry! Quote
Szyszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Sonia, bidulka, traci nadzieje. Nie bardzo rozumie swoja sytuacje. Dlaczego ciagle ja gdzies przenosza. Quote
fox_india Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 koniecznie zajrzyjcie tutaj starszy Pan z wawy szuka malego pieska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81431 moze to nowy dom? Quote
Agata69 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Sonia nie zgadza się z innymi pieskami, więc to ogłoszenie powyżej odpada Quote
fox_india Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 czemu ta Sonia jest taka niegrzeczna? :diabloti: Quote
Szyszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Sonia do domku, ale to już! Domku gdzie jesteś? Quote
aga1969 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 pani wiesia w szpitalu.....dowiedzialam sie od syna.....zapowiada sie niezle,soniu czekaj cierpliwie.... Quote
Agata69 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 dobrze by było gdyby pani wiesia ją wzieła, ona już się bardzo przyzwyczaiła. i dom tymczasowy też trochę zniecierpliwiony. Quote
Agata69 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Nie było mnie na wątku z powodu spraw zawodowych i rodzinnych, niestety widzę że nie było też nikogo. po chwilowyn ożywieniu zostałyśmy same. Niestety nadal nic się nie dzieje. sonia widzę zadomowiła się, nawet z kotek zaczynają mijać się łukiem na korytarzu. Niestety bidulka nadal nie jest u siebie. Nie wiem już co mam robić. Ona bardzo kocha człowieka - wchodzi na kolana, patrzy w oczy, , cały czas jest blisko. Niestety nikt jej nie kocha i nikt jej nie chce. Quote
Agata69 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dzisiaj znowu nic , nawet tu nikt nie wchodzi, tylko niezawodna szyszka. a ja mam kłopoty w pracy i ju ż sama nie wiem co mam robić. Quote
Marta_Ares Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Podbijam do gory, dlaczego nikt sie Toba nie interesuje:shake: :shake: Quote
michaśka10 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no nic musiałam założyć nowe konto... trudno... Czy nikt nie chce Soni? jest naprawdę śliczna i wesoła... Quote
Szyszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Sonia bardzo potrzebuje swojego człowieka, nie skazujmy jej na tułaczkę. Człowieku, co z Tobą? Agatko czy ona ma allegro? Quote
Agata69 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Jakiś czas temu Bumerang zrobiła jej allegro wyróżnione ale nie wiem czy jest jeszcze aktywne. Ja nie ma czasu jak dawniej siedzieć w internecie i to wszystko śledzić, bo jestem do wieczora w pracy. Co jakiś czas ktoś tam dzwoni z ogłoszenia ale nic z tego nie wychodzi. Pani która jest w szpitalu, wyraziła chęć wzięcia Soni, ale w związku z jej chorobą to nie jest takie pewne. Aga twierdzi że domek super. Ja jej wierzę ale ta pani jest po 70-tce:shake:. Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 W takim razie pytanie do Bumerang, Asiu czy Sońka ma jeszcze aktywne allegro? Quote
fizia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Taka śliczna Sonia... Odnowiłam Jej ogłosznei na kupiepsa.pl i niedawno dawałam na eOferty.com.pl Quote
bumerang Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :shake: bardzo mi smutno z powodu Soni - poproszę syna o nowe allegro! może ktoś odpowiedni pokocha Sonię:loveu: Quote
Recommended Posts