Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak jak się spodziewałam nie adzwoniła. Ja bardzo chcę dać ją do warszawy pod twoje oko, tym bardziej że kobitka sprawdzona, ale czy to pewne. Aga, błagam sprawdź to. I wyślij mi twój numer telefonu bo mi zginął podczas tych perturbacji z telefonem.

Posted

Nie było mnie na wątku z powodu spraw zawodowych i rodzinnych, niestety widzę że nie było też nikogo. po chwilowyn ożywieniu zostałyśmy same. Niestety nadal nic się nie dzieje. sonia widzę zadomowiła się, nawet z kotek zaczynają mijać się łukiem na korytarzu. Niestety bidulka nadal nie jest u siebie. Nie wiem już co mam robić. Ona bardzo kocha człowieka - wchodzi na kolana, patrzy w oczy, , cały czas jest blisko. Niestety nikt jej nie kocha i nikt jej nie chce.

Posted

Jakiś czas temu Bumerang zrobiła jej allegro wyróżnione ale nie wiem czy jest jeszcze aktywne. Ja nie ma czasu jak dawniej siedzieć w internecie i to wszystko śledzić, bo jestem do wieczora w pracy. Co jakiś czas ktoś tam dzwoni z ogłoszenia ale nic z tego nie wychodzi. Pani która jest w szpitalu, wyraziła chęć wzięcia Soni, ale w związku z jej chorobą to nie jest takie pewne. Aga twierdzi że domek super. Ja jej wierzę ale ta pani jest po 70-tce:shake:.