Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata69 napisał(a):
no właśnie, zawsze to samo. już niby sonia ma dom i zawsze coś pokrzyżuje plany. czy mamy szukać domu tymczasowego czy stałego?
michasia poproszę o ładne zdjęcia małej.

dobra zdjęcia zrobię jej jutro :) no ludzie prosimy o domek dla ślicznej Suni!

Posted

[quote name='Szyszka']Nie zapominamy.
Tylko ja czegos nie rozumiem, czy domek u babci za miesiac jest absolutnie wykluczony?

z ROZMOWY Z BABCIĄ WYNIKA ŻE CHĘTNIE Weźmie sonię ale po rozwiązaniu rodzinnego kłopotu. z rozmowy tez wynika że kłopot rozwiąże się niewiadomo kiedy, może za miesiąc może za dwa, może się przeciągnie.

Tymczasem Sonia MUSI NA DNIACH OPUŚCIĆ TYMCZAS i ja nie mam co z nia zrobić. Sonia nie lubi innych psów i moja suka nie toleruje innych zwierząt. Potrzebny dobry tymczas, gdzie przez większość dnia ktoś jest w domu, najlepiej rodzina z dziećmi bo sonia lubi dzieci. Ale też nie koniecznie.

Posted

Agata69 napisał(a):
no właśnie, zawsze to samo. już niby sonia ma dom i zawsze coś pokrzyżuje plany.

W sumie jednak nie coś tylko sama Sonia działa na swoją szkodę nie tolerując innych psów :shake:

Posted

Puchatek napisał(a):
W sumie jednak nie coś tylko sama Sonia działa na swoją szkodę nie tolerując innych psów :shake:

No nie wszystkie psy mają łatwy charakter , tak jak ludzie zresztą. Te 8 osób które się starały o Sonię zrezygnowały z róznych powodów, a babcia ma kłopot w rodzinie...

A ja mam kłopot z Sonią , bo do schronu nie mam serca...

Posted

agata,wybacz ze sie nie odzywalam tyle,dzwonilam do pani wiesi i nikogo nie bylo,bede jutro probowac od ranca.
u mnie problemy z kropenka,miala operacje a sama wiesz,ze w jej wieku....i sa rozne powiklania....wrocilam juz do w-wy,znosze ja i wnosze,no i praca i reszta psow,jakos wypadlam z obiegu,ale pamietam skarbie naprawde.
michaska-trzymaj sie,naprawde zrobimy wszystko by sonka szybko znalazla dom.
kobity!!!!nie poddawajcie sie!!!.pamietacie ile wydawalam cyganka???
nie martw sie!!!!jutro chocbym miala do tej wiesi pojechac to z nia pogadam.

Posted

aga1969 napisał(a):
agata,wybacz ze sie nie odzywalam tyle,dzwonilam do pani wiesi i nikogo nie bylo,bede jutro probowac od ranca.
u mnie problemy z kropenka,miala operacje a sama wiesz,ze w jej wieku....i sa rozne powiklania....wrocilam juz do w-wy,znosze ja i wnosze,no i praca i reszta psow,jakos wypadlam z obiegu,ale pamietam skarbie naprawde.
michaska-trzymaj sie,naprawde zrobimy wszystko by sonka szybko znalazla dom.
kobity!!!!nie poddawajcie sie!!!.pamietacie ile wydawalam cyganka???
nie martw sie!!!!jutro chocbym miala do tej wiesi pojechac to z nia pogadam.

Aga, dzięki za słowa otuchy, ale wiesz, ja będę musiała w ostateczności wziąć sonię do siebie, a wiesz jaka jest moja mysza, widziałaś przecież. Teraz jest na etapie bania się deszczu więc sika w domu albo budzi mnie w nocy żeby wyjść.
Sonię zeżre chyba, albo sonia ją . Albo zeżrą się nawzajem a ja zwariuję do reszty. Mało mi już brakuje.
Dobrze że nie czytają tego moi uczniowie.