Szyszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja myślałam, ze jak wejdę to po jednym dniu przerwy to przczytam, że Sonia już w domu:placz: Quote
Agata69 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ta sunia jest naprawdę śliczna i fajna a taki z niej psi pechowiec. nie zapominajcie o nas... Quote
Szyszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie zapominamy. Tylko ja czegos nie rozumiem, czy domek u babci za miesiac jest absolutnie wykluczony? Quote
michaśka10 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Agata69 napisał(a):no właśnie, zawsze to samo. już niby sonia ma dom i zawsze coś pokrzyżuje plany. czy mamy szukać domu tymczasowego czy stałego? michasia poproszę o ładne zdjęcia małej. dobra zdjęcia zrobię jej jutro :) no ludzie prosimy o domek dla ślicznej Suni! Quote
Agata69 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Szyszka']Nie zapominamy. Tylko ja czegos nie rozumiem, czy domek u babci za miesiac jest absolutnie wykluczony? z ROZMOWY Z BABCIĄ WYNIKA ŻE CHĘTNIE Weźmie sonię ale po rozwiązaniu rodzinnego kłopotu. z rozmowy tez wynika że kłopot rozwiąże się niewiadomo kiedy, może za miesiąc może za dwa, może się przeciągnie. Tymczasem Sonia MUSI NA DNIACH OPUŚCIĆ TYMCZAS i ja nie mam co z nia zrobić. Sonia nie lubi innych psów i moja suka nie toleruje innych zwierząt. Potrzebny dobry tymczas, gdzie przez większość dnia ktoś jest w domu, najlepiej rodzina z dziećmi bo sonia lubi dzieci. Ale też nie koniecznie. Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 kurde ja mam psa w domu, u mnie moja mama jest w domu do grudnia, ale niestety wiem ze moglyby byc problemy z dowma psami bo moj tez roznie reaguje:-( Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Agata69 napisał(a):no właśnie, zawsze to samo. już niby sonia ma dom i zawsze coś pokrzyżuje plany. W sumie jednak nie coś tylko sama Sonia działa na swoją szkodę nie tolerując innych psów :shake: Quote
Agata69 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Puchatek napisał(a):W sumie jednak nie coś tylko sama Sonia działa na swoją szkodę nie tolerując innych psów :shake: No nie wszystkie psy mają łatwy charakter , tak jak ludzie zresztą. Te 8 osób które się starały o Sonię zrezygnowały z róznych powodów, a babcia ma kłopot w rodzinie... A ja mam kłopot z Sonią , bo do schronu nie mam serca... Quote
michaśka10 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 do żadnego schronu! jakby się nie gryzła z kotem to mogła by zostać jeszcze ten miesiąc ... a tak to chyba się moi rodzice nie zgodzą :/ Quote
aga1969 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 agata,wybacz ze sie nie odzywalam tyle,dzwonilam do pani wiesi i nikogo nie bylo,bede jutro probowac od ranca. u mnie problemy z kropenka,miala operacje a sama wiesz,ze w jej wieku....i sa rozne powiklania....wrocilam juz do w-wy,znosze ja i wnosze,no i praca i reszta psow,jakos wypadlam z obiegu,ale pamietam skarbie naprawde. michaska-trzymaj sie,naprawde zrobimy wszystko by sonka szybko znalazla dom. kobity!!!!nie poddawajcie sie!!!.pamietacie ile wydawalam cyganka??? nie martw sie!!!!jutro chocbym miala do tej wiesi pojechac to z nia pogadam. Quote
Agata69 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 aga1969 napisał(a):agata,wybacz ze sie nie odzywalam tyle,dzwonilam do pani wiesi i nikogo nie bylo,bede jutro probowac od ranca. u mnie problemy z kropenka,miala operacje a sama wiesz,ze w jej wieku....i sa rozne powiklania....wrocilam juz do w-wy,znosze ja i wnosze,no i praca i reszta psow,jakos wypadlam z obiegu,ale pamietam skarbie naprawde. michaska-trzymaj sie,naprawde zrobimy wszystko by sonka szybko znalazla dom. kobity!!!!nie poddawajcie sie!!!.pamietacie ile wydawalam cyganka??? nie martw sie!!!!jutro chocbym miala do tej wiesi pojechac to z nia pogadam. Aga, dzięki za słowa otuchy, ale wiesz, ja będę musiała w ostateczności wziąć sonię do siebie, a wiesz jaka jest moja mysza, widziałaś przecież. Teraz jest na etapie bania się deszczu więc sika w domu albo budzi mnie w nocy żeby wyjść. Sonię zeżre chyba, albo sonia ją . Albo zeżrą się nawzajem a ja zwariuję do reszty. Mało mi już brakuje. Dobrze że nie czytają tego moi uczniowie. Quote
bumerang Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 czy Soni zrobić allegro?? syn dziś wrocił ze szpitala więc mi pomoże???? Quote
michaśka10 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 bardzo prosimy o allegro dzięki za pomoc Quote
michaśka10 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 kto umie wstawiać zdjęcia na forum? ;) Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 przeslij foteczki do mnie do 20.00 jestem na kompie a pozniej bede tak po 22.00 [email protected] Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 przepraszam ze dopiero teraz, zdjecia juz zgrywaja sie na serwer za chwile je tu wstawie Quote
Recommended Posts