Marta_Ares Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ludzi z Włocłąwka bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! znalazlam wychudzonego psa nie mam co z nim zrobic :( Ten pies to chodzacy szkielet. Quote
Jolka. Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja jestem z Włocławka:) A cos konkretnego o tym psie możesz powiedzieć?Gdzie teraz jest? Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dokladnie to jestem z kowala (15 km od wloclawka) link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8950369&posted=1#post8950369 Quote
Agata69 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Dzisiaj idę do Soni na sesję zdjęciową. Czekajcie cierpliwie. Pozdrowienia dla wszystkich przyjaciół suni! Quote
michaśka10 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 kurde jak się w końcu wzęłam za robienie zdjęć to mi bateria padła.... ;] Quote
Agata69 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Moja intuicja nie zawiodła nigdy. We wtorek samochód którym miała jechać Sonia do warszawy został oddany do serwisu ponieważ nagle przestał działać. Okazało się że silnik uległ rozległej awarii, jest do wymiany. Gdyby wyjechali w tamtą niedzielę rozkraczyliby się po drodze na amen. Quote
Agata69 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Nie chce mi się pozować... Tu lubię najbardziej i wciskanie się pod rękę Quote
Agata69 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Wciskanie się pomiędzy dwoje ludzi... Z moim panem... Quote
Agata69 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Buziaczki... I to by było na tyle długiej i smutnej historiiiz happy endem. Quote
bumerang Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dla Soni w kochającym domku - życzenia dużo miłosci i szczescia:loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 bumerang napisał(a):Dla Soni w kochającym domku - życzenia dużo miłosci i szczescia:loveu::loveu: ja rowniez:loveu: :loveu: :loveu: widac ze jest szczesliwa, mam nadzieje ze sprawa z Marco zakonczy sie rownie pomyslnie. a i jeszcze prosba do Agaty Luiza prosila mnie o napisanie tutaj zeby oddac jej smycz i obroze, poniewaz powiedzialas ze jej przywieziesz, ja sprawy nie znam wiec pisze to o co mnie prosila Luiza, ona nie ma kompa narazie. Quote
Kanzaj Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Sonia jest najwyraźniej szczęśliwa, a Jej Pańciostwo też na takich wyglądają! Tworzą super rodzinkę - mocccccno Ich wszystkich pozdrawiamy i życzymy samych radosnych dni!!! Quote
fizia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 I tak powinny się kończyć wszystkie te historie - ciepły Dom i Ludzie do kochania - czego może jeszcze więcej chciać pies? Quote
aga1969 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 o rany.....historia prawie filmowa.... Kocham Michaske i DT-modlilam sie by ja zatrzymali,FANTASTYCZNA DECYZJA!!!!!GRATULUJE!!!W ostatniej chwili sie zdecydowali i ja to rozumiem.......bo jak przychodzi do rozstania objawiaja sie nieklamane prawdziwe uczucia. Byscie mnie juz chyba tu zamordowali,bo kiedys mojego Tobika juz zawiezlismy z mezem do nowego domku......i rano skoro swit pojechalismy po niego....nie moglismy spac,plakalismy,on podobno tez.....na szczescie wspaniala nowa pani byla bardzo wyrozumiala i w pelni zaakceptowala naza decyzje.Tobik zostal u nas jako trzeci piesek.No coz,zdarza sie,jestesmy tylko ludzmi.Oby tylko takie dylematy i ich rozwiazania zaprzataly nam glowy tu na dogo...... Emdziolek-rzeczywiscie przezylas zawod ale mysle,ze juz sie otrzasnelas,najwazniejsze jest dobro pieska,jest tyle podobnych bied potrzebujacych pomocy o wiele bardziej niz Sonia,ze na pewno znajdziecie jakas dla Babci.I tak trzymaj DZIELNA DZIEWCZYNO!!!Jestesmy z Toba i nie wycofuj sie z pomocy zwierzakom. Tym sposobem 2 pieski znajda wymarzone domki-czyz to nie jest najwazniejsze i wspaniale??? Quote
emdziolek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='aga1969']o rany.....historia prawie filmowa.... Kocham Michaske i DT-modlilam sie by ja zatrzymali,FANTASTYCZNA DECYZJA!!!!!GRATULUJE!!!W ostatniej chwili sie zdecydowali i ja to rozumiem.......bo jak przychodzi do rozstania objawiaja sie nieklamane prawdziwe uczucia. Byscie mnie juz chyba tu zamordowali,bo kiedys mojego Tobika juz zawiezlismy z mezem do nowego domku......i rano skoro swit pojechalismy po niego....nie moglismy spac,plakalismy,on podobno tez.....na szczescie wspaniala nowa pani byla bardzo wyrozumiala i w pelni zaakceptowala naza decyzje.Tobik zostal u nas jako trzeci piesek.No coz,zdarza sie,jestesmy tylko ludzmi.Oby tylko takie dylematy i ich rozwiazania zaprzataly nam glowy tu na dogo...... Emdziolek-rzeczywiscie przezylas zawod ale mysle,ze juz sie otrzasnelas,najwazniejsze jest dobro pieska,jest tyle podobnych bied potrzebujacych pomocy o wiele bardziej niz Sonia,ze na pewno znajdziecie jakas dla Babci.I tak trzymaj DZIELNA DZIEWCZYNO!!!Jestesmy z Toba i nie wycofuj sie z pomocy zwierzakom. Tym sposobem 2 pieski znajda wymarzone domki-czyz to nie jest najwazniejsze i wspaniale??? O to własnie chodziło, chodziło o dobro Soni i ta sie stało, Agata i DT wybrali najlepsze rozwiazanie. Ja dawno sie otrząsnęłam i wybraliśmy drugiego psiaka z dogo dla naszej babci. POwodzenia dla Soni w nowym domku! Quote
michaśka10 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 dzięki wszystkiem za miłe słowa - Soni będzie u nas dobrze :) a co do smyczy to jest u mnie i faktycznie trzeba ją oddać :P Quote
Agata69 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 dzisiaj przekazałam 50 zł na kotka Tycinka, którego wskazała Emdziolek. Sonia czuje się dobrze, nawet za dobrze bo w niedzielę na mnie warczała jak na nią krzyczałam, bo podszczypywała moją małą córkę. Quote
michaśka10 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Agata69 napisał(a):dzisiaj przekazałam 50 zł na kotka Tycinka, którego wskazała Emdziolek. Sonia czuje się dobrze, nawet za dobrze bo w niedzielę na mnie warczała jak na nią krzyczałam, bo podszczypywała moją małą córkę. bo ona domu broni .... :P Quote
Kanzaj Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 michaśka10 napisał(a):bo ona domu broni .... :P dzielna dziewczyna!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts