Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja intuicja nie zawiodła nigdy. We wtorek samochód którym miała jechać Sonia do warszawy został oddany do serwisu ponieważ nagle przestał działać. Okazało się że silnik uległ rozległej awarii, jest do wymiany. Gdyby wyjechali w tamtą niedzielę rozkraczyliby się po drodze na amen.

Posted

bumerang napisał(a):
Dla Soni w kochającym domku - życzenia dużo miłosci i szczescia:loveu::loveu:

ja rowniez:loveu: :loveu: :loveu: widac ze jest szczesliwa, mam nadzieje ze sprawa z Marco zakonczy sie rownie pomyslnie.

a i jeszcze prosba do Agaty Luiza prosila mnie o napisanie tutaj zeby oddac jej smycz i obroze, poniewaz powiedzialas ze jej przywieziesz, ja sprawy nie znam wiec pisze to o co mnie prosila Luiza, ona nie ma kompa narazie.

Posted

Sonia jest najwyraźniej szczęśliwa, a Jej Pańciostwo też na takich wyglądają! Tworzą super rodzinkę - mocccccno Ich wszystkich pozdrawiamy i życzymy samych radosnych dni!!!

Posted

o rany.....historia prawie filmowa....
Kocham Michaske i DT-modlilam sie by ja zatrzymali,FANTASTYCZNA DECYZJA!!!!!GRATULUJE!!!W ostatniej chwili sie zdecydowali i ja to rozumiem.......bo jak przychodzi do rozstania objawiaja sie nieklamane prawdziwe uczucia.
Byscie mnie juz chyba tu zamordowali,bo kiedys mojego Tobika juz zawiezlismy z mezem do nowego domku......i rano skoro swit pojechalismy po niego....nie moglismy spac,plakalismy,on podobno tez.....na szczescie wspaniala nowa pani byla bardzo wyrozumiala i w pelni zaakceptowala naza decyzje.Tobik zostal u nas jako trzeci piesek.No coz,zdarza sie,jestesmy tylko ludzmi.Oby tylko takie dylematy i ich rozwiazania zaprzataly nam glowy tu na dogo......
Emdziolek-rzeczywiscie przezylas zawod ale mysle,ze juz sie otrzasnelas,najwazniejsze jest dobro pieska,jest tyle podobnych bied potrzebujacych pomocy o wiele bardziej niz Sonia,ze na pewno znajdziecie jakas dla Babci.I tak trzymaj DZIELNA DZIEWCZYNO!!!Jestesmy z Toba i nie wycofuj sie z pomocy zwierzakom.
Tym sposobem 2 pieski znajda wymarzone domki-czyz to nie jest najwazniejsze i wspaniale???

Posted

[quote name='aga1969']o rany.....historia prawie filmowa....
Kocham Michaske i DT-modlilam sie by ja zatrzymali,FANTASTYCZNA DECYZJA!!!!!GRATULUJE!!!W ostatniej chwili sie zdecydowali i ja to rozumiem.......bo jak przychodzi do rozstania objawiaja sie nieklamane prawdziwe uczucia.
Byscie mnie juz chyba tu zamordowali,bo kiedys mojego Tobika juz zawiezlismy z mezem do nowego domku......i rano skoro swit pojechalismy po niego....nie moglismy spac,plakalismy,on podobno tez.....na szczescie wspaniala nowa pani byla bardzo wyrozumiala i w pelni zaakceptowala naza decyzje.Tobik zostal u nas jako trzeci piesek.No coz,zdarza sie,jestesmy tylko ludzmi.Oby tylko takie dylematy i ich rozwiazania zaprzataly nam glowy tu na dogo......
Emdziolek-rzeczywiscie przezylas zawod ale mysle,ze juz sie otrzasnelas,najwazniejsze jest dobro pieska,jest tyle podobnych bied potrzebujacych pomocy o wiele bardziej niz Sonia,ze na pewno znajdziecie jakas dla Babci.I tak trzymaj DZIELNA DZIEWCZYNO!!!Jestesmy z Toba i nie wycofuj sie z pomocy zwierzakom.
Tym sposobem 2 pieski znajda wymarzone domki-czyz to nie jest najwazniejsze i wspaniale???

O to własnie chodziło, chodziło o dobro Soni i ta sie stało, Agata i DT wybrali najlepsze rozwiazanie.
Ja dawno sie otrząsnęłam i wybraliśmy drugiego psiaka z dogo dla naszej babci.
POwodzenia dla Soni w nowym domku!

Posted

dzisiaj przekazałam 50 zł na kotka Tycinka, którego wskazała Emdziolek.
Sonia czuje się dobrze, nawet za dobrze bo w niedzielę na mnie warczała jak na nią krzyczałam, bo podszczypywała moją małą córkę.

Posted

Agata69 napisał(a):
dzisiaj przekazałam 50 zł na kotka Tycinka, którego wskazała Emdziolek.
Sonia czuje się dobrze, nawet za dobrze bo w niedzielę na mnie warczała jak na nią krzyczałam, bo podszczypywała moją małą córkę.

bo ona domu broni .... :P