emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='michaśka10']no to super :) chyba ja troche podkręciłam atmosferę z tym domkiem, ale jak sobie pomyślę, że do tego Bialegostoku taki kawał... a ja bym chciała Sonię widywać... no ale dla dobrego Domku dla Soni wszystko ;) Michasiu obiecuje zdjęcia i długie sprawdozdania w każdy weekend:loveu: Agatko skontaktuj się z ala35 ona w piątek jedzie do Białegostoku, dwie strony wcześniej pisała że może Sonie przywieźć:) A mi by bardzo pasłowało:lol: Z Włocławka do Mławy jest 113 km, 2 godziny jazdy pociągiem, a z Mławy Sonia dojedzie bezpiecznie z Alą do Białegostoku gdzie będe na nią czekała:) To jak bedzie?? Quote
michaśka10 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dostałam takiego maila, że konto [email protected] nie istnieje... trudno... Quote
Agata69 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='emdziolek']Michasiu obiecuje zdjęcia i długie sprawdozdania w każdy weekend:loveu: Agatko skontaktuj się z ala35 ona w piątek jedzie do Białegostoku, dwie strony wcześniej pisała że może Sonie przywieźć:) A mi by bardzo pasłowało:lol: Z Włocławka do Mławy jest 113 km, 2 godziny jazdy pociągiem, a z Mławy Sonia dojedzie bezpiecznie z Alą do Białegostoku gdzie będe na nią czekała:) To jak bedzie?? jutro wszystko sprawdzę przemyślę i odpiszę Quote
Szyszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='michaśka10']dostałam takiego maila, że konto [email protected] nie istnieje... trudno... Widzicie, to jest znak:diabloti: Sonia do babci, Sonia do babci, Sonia do babci. CO z tego że po wyborach i tak sobie posaknduje: Sonia do babci, Sonia do babci................:evil_lol: Dobra, dobra już siedze cicho.:loveu: Quote
Agata69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Słuchajcie, nie ma kto zawieźć soni do tej mławy. Ja pracuję i nie mam samochodu, Michaśka chodzi do szkoły i ma 15 lat, więc wysyłać ją w podró.ż niebardzo. Może ktoś by zawiózł małą za pieniądze ale ja nie mam czasu szukać. Jeśli chodzi o niedzielę to Sonia może wyjechać ok. 18 z Włocławka, w Białymstoku około 23. Emdzilek czy ty ją możesz odebrać o tak późnej porze? Jeślinie odbiór w poniedziałek od tych ludzi u których Sonia przenocuje. Chyba że znajdzie się ten transport do Mławy na piątek. Quote
aga1969 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 mysle,ze dajmy spokoj z ta pania wiesia juz agatko.jak wroci skads i sie skontaktuje najdziemy jej innego pieska......juz my to potrafimy,nie?:cool3: a sonia do bialego do babci.... ale michaska....ty nawet nie wiesz co cie czeka....jakie to bolesne rozstania....ja za moim cygusiem do tej pory tesknie i placze.....oj trudne to zycie,trudne..... ale najwazniejsze zyby sonia miala kochajacy domek,gdzie bedzie bezpieczna swoja droga to nastepne jej przenosiny....Boze ile ten piesek musi przezyc... Quote
Agata69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 aga1969 napisał(a):mysle,ze dajmy spokoj z ta pania wiesia juz agatko.jak wroci skads i sie skontaktuje najdziemy jej innego pieska......juz my to potrafimy,nie?:cool3: a sonia do bialego do babci.... ale michaska....ty nawet nie wiesz co cie czeka....jakie to bolesne rozstania....ja za moim cygusiem do tej pory tesknie i placze.....oj trudne to zycie,trudne..... ale najwazniejsze zyby sonia miala kochajacy domek,gdzie bedzie bezpieczna swoja droga to nastepne jej przenosiny....Boze ile ten piesek musi przezyc... Aga, sorry, że nie dzwonię ale jestem zaganiana i trochę się pozmieniało u mnie:mad:. Mam też nowy nr tel 509 937 264 Quote
michaśka10 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='aga1969'] ale michaska....ty nawet nie wiesz co cie czeka....jakie to bolesne rozstania....ja za moim cygusiem do tej pory tesknie i placze.....oj trudne to zycie,trudne..... ale najwazniejsze zyby sonia miala kochajacy domek,gdzie bedzie bezpieczna swoja droga to nastepne jej przenosiny....Boze ile ten piesek musi przezyc... zaczynam sobie powoli uświadamiać... co ja będę robić jak nie będę musiała zamykać kota w pokoju siostry, że by się z psem nie pogryzł... :P ale za Sonią na pewno zatęsknię, bo to taki kochany piesek... no ale najważniejsze że będzie miała dobry domek i kochających ludzi... tylko się martwię, bo ona już się do mnie przyzwyczaiła i na pewno będzie tęsknić... a jak do mnie trafiła do zdażyło jej się uciec, ale Włocławek zna... także emdziolek ! na początku bardzo jej pilnujcie :) Quote
emdziolek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='michaśka10']zaczynam sobie powoli uświadamiać... co ja będę robić jak nie będę musiała zamykać kota w pokoju siostry, że by się z psem nie pogryzł... :P ale za Sonią na pewno zatęsknię, bo to taki kochany piesek... no ale najważniejsze że będzie miała dobry domek i kochających ludzi... tylko się martwię, bo ona już się do mnie przyzwyczaiła i na pewno będzie tęsknić... a jak do mnie trafiła do zdażyło jej się uciec, ale Włocławek zna... także emdziolek ! na początku bardzo jej pilnujcie :) Nie ma sprawy , bedzie chodziła na rozciąganej smyczce zeby tez mogła troche pobiegać. Błagam! piątek mi najbardziej pasuje, w niedziele nie moge bo w poniedziałek ide do szkoły, tak sie składa ze jestem w wieku Michasi:lol: Lusiaczek czyli moja mama tez nie moze pojechać bo chodzi do pracy... prosze pokąbinujcie z tym dowozem jej do Mławy... :roll: Quote
michaśka10 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ja jutro ide z Sońką na USG zobaczymy "co z nią jest" :P a wy kombinujcie z transportem bo ja jakoś nie mam talentu do takich rzeczy... :D Quote
Agata69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 już pisałam, piątek odpada bo nie ma kto zawieźć soni do Mławy. Czyli co? W niedzielę Sonia ma jechać do Białego czy nie? Jeszcze zapytam czy ci ludzie mogliby zawieżć sonię na miejsce, odpłatnie. Ale gdzie, do Augustowa, czy do suwałk? sprawdziłam, sonia ma wszystkie aktualne szczepienia, warto ją jednak odrobaczyć bo ostatnio była odrobaczana w sierpniu. Jutro na 100% idzie się dziewczynka badać. Jest taka cudna i tak mi jej żal, gdybym mogła nigdy w życiu bym jej nie oddała. Tylko rzeczywiście trzeba na nią uważać bo ona lubi zrobić sobie wycieczkę ucieczkę, a w nowym miejscu zgubi się na dobre. może ktoś chętny podjął by się tego transportu do Mławy za pieniądze? Quote
emdziolek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Agata69']już pisałam, piątek odpada bo nie ma kto zawieźć soni do Mławy. Czyli co? W niedzielę Sonia ma jechać do Białego czy nie? Jeszcze zapytam czy ci ludzie mogliby zawieżć sonię na miejsce, odpłatnie. Ale gdzie, do Augustowa, czy do suwałk? sprawdziłam, sonia ma wszystkie aktualne szczepienia, warto ją jednak odrobaczyć bo ostatnio była odrobaczana w sierpniu. Jutro na 100% idzie się dziewczynka badać. Jest taka cudna i tak mi jej żal, gdybym mogła nigdy w życiu bym jej nie oddała. Tylko rzeczywiście trzeba na nią uważać bo ona lubi zrobić sobie wycieczkę ucieczkę, a w nowym miejscu zgubi się na dobre. może ktoś chętny podjął by się tego transportu do Mławy za pieniądze? A jeździ od was pociąg do Mławy? Quote
michaśka10 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='emdziolek']A jeździ od was pociąg do Mławy? w rozkładzie jazdy jest napisane że chyba taki jest (nie jestem pewna, bo nie za batdzo się w tym orientuję) zresztą tu jest link: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=3&ident=l7.0578729.1193255455&OK#focus ale co to nam daje jak i tak nie ma jej kto zawieźć ? Quote
emdziolek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='michaśka10']w rozkładzie jazdy jest napisane że chyba taki jest (nie jestem pewna, bo nie za batdzo się w tym orientuję) zresztą tu jest link: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=3&ident=l7.0578729.1193255455&OK#focus ale co to nam daje jak i tak nie ma jej kto zawieźć ? Hmmm a ty nie mogłabyś zwolińć się jednego dnia z lekcji? Ja własnie tak zrobie żeby Sonie odebrać z Białegostoku.... Ale to kurcze.. 4 godziny jazdy??:crazyeye: To ten pociąg drogą okrężną jedzie:shake: Hmm a PKS? jeźdi u Was? Quote
michaśka10 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 jeździ ale z tego co widzęto nie ma bezpośredniego połączenia Włocławek - Mława... ja jestem bardzo chętna na zwolnienie się z lekcji :evil_lol: moi rodzice pewnie mniej.... Quote
emdziolek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='michaśka10']jeździ ale z tego co widzęto nie ma bezpośredniego połączenia Włocławek - Mława... ja jestem bardzo chętna na zwolnienie się z lekcji :evil_lol: moi rodzice pewnie mniej.... Haha moja mama tez nie chciała mnie zwalniać ale uswiadomiłam jej że tu chodzi o dobro suczki:evil_lol: Przegadasz ich - uda Ci sie... Hmm lookne na strone PKS moze jednak....:lol: Quote
Agata69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dziewczynki, po pierwsze nie odezwała się jeszcze osoba która zaoferowała odebrać Sonię z Mławy, mimo że pisałam do niej na priv. Tak więc wiezienie Soni w ciemno jest bez sensu. Po drugie raczej nie zgodzę się , ani rodzice Michasi na samotną podróż 15 latki , to po prostu niebezpieczne. co innego gdyby znalazł się ktoś kto jechałby tam samochodem, ale jak na razie takowego nie ma. Emdziolek, co z niedzielą? Określ się bo muszę się konkretnie umówić. Czy jesteś w stanie odebrać Sonię w niedzielę lub w poniedziałek z Białego stoku? Uprzedzam że taka okazja może się długo nie trafić. Quote
Agata69 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 odezwała się ala, w Mławie będzie ok. godz. 15, 16. nadal nie mam pomysłu. Quote
Agata69 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Halo, ludzie, czas nagli! Proszę o jakieś decyzje! Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Agata69']Dziewczynki, po pierwsze nie odezwała się jeszcze osoba która zaoferowała odebrać Sonię z Mławy, mimo że pisałam do niej na priv. Tak więc wiezienie Soni w ciemno jest bez sensu. Po drugie raczej nie zgodzę się , ani rodzice Michasi na samotną podróż 15 latki , to po prostu niebezpieczne. co innego gdyby znalazł się ktoś kto jechałby tam samochodem, ale jak na razie takowego nie ma. Emdziolek, co z niedzielą? Określ się bo muszę się konkretnie umówić. Czy jesteś w stanie odebrać Sonię w niedzielę lub w poniedziałek z Białego stoku? Uprzedzam że taka okazja może się długo nie trafić. KOchana - niestety nie mogę w poniedziałek jechać do Białegostoku , jestem w wieku Michasi i tak jak ona chodze do szkoły a w Poniedziałek mam ważny konkurs..:roll:Niedziela... o 23 dziadek nie wypuści mnie z domu żeby szła 2 km po psa na PKP..... Hmm a nie masz Agatko może jakichś znajomych którzy za kase zawieźliby małą do Mławy? Quote
Agata69 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Mam, mam!!!!! Viris zawiezie małą do Mławy, tam ja odbierze Ala, z białegostoku odbiór Soni w piątek ok. 20. Przypominam że Sonia nie toleruje innych psów i kotów. Szczegóły zaraz dogram telefonicznie. Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Agata69']Mam, mam!!!!! Viris zawiezie małą do Mławy, tam ja odbierze Ala, z białegostoku odbiór Soni w piątek ok. 20. Przypominam że Sonia nie toleruje innych psów i kotów. Szczegóły zaraz dogram telefonicznie. Czy moge dostać nr tel do Ali? Musze wiedzieć dokładnie gdzie i o której mam byc w Białymstoku..........:lol: Quote
Szyszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Agata Ty to jesteś jednak wielka:multi: Quote
Agata69 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Viris pojedzie za 100 zł a to dla mnie trochę dużo. Czy ktoś może to sfinansować? Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To może zrzutka? A może być tak że ona zawiezie , a oddamy jej później, jak nazbieramy? Ja moge dać 20 zł ale to w przyszłym tygodniu jak bede miala kass na kącie..:roll: Quote
Recommended Posts