Anula Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Na szczęście dzięki ewu i Gabi79 odmieni się jej życie.To ona jest bardzo mała i drobna.Koniecznie sunię trzeba odkarmić.Biedny maluszek.Ewu,nie wiesz od kiedy przebywa w Schronisku? Quote
ewu Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Na szczęście dzięki ewu i Gabi79 odmieni się jej życie.To ona jest bardzo mała i drobna.Koniecznie sunię trzeba odkarmić.Biedny maluszek.Ewu,nie wiesz od kiedy przebywa w Schronisku? Niczego się nie mogłam dowiedzieć, nawet w lecznicy ,w której była zrobiona amputacja. Myślę,że krótko bo pracownik mówił ,że była przywieziona od weta zaraz po amputacji a wcześniej ponoć jej nie było. Jednak jak widać po wpadce w kwestii płci, nic nie jest pewne. Mam jutro dzwonić do weta , który jej obcinał tę łapkę, dzisiaj go nie było. Quote
szafirka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Całe szczęście, że jest już w dobrych rękach. Z każdym dniem będzie tylko lepiej. Quote
Nadziejka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Przylatuje do iskiereczki ewu cudownie ze zabralas , kolejna bidede ogromnie cierpiaca wyratowalals Gabryniu jak cudne masz serce wielkie Ty ,maz i wasza skarbenka sunienka jak cudnie toc mala okruszynka ma teraz jak w raju Gabryniu a co mowi wasza niunia na siostryczke ? Quote
ewu Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Posłałam Gabi nowe fotki z podróży po wyjściu ze schronu. Quote
Nadziejka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 zapraszam calem sercem dla malenkiej http://www.dogomania.com/forum/topic/147051-kramik-z-perfumami-dla-iskiereczki-po-amputacji-lapenki-serce-zamiera-wyciagnieta-z-koszmarujuz-dt-u-kochanej-gabi79zapraszam-do-30-maj-g2200/?p=16228234 Quote
ewu Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Wydarzenie suni https://www.facebook.com/events/896199933774479/ Quote
Gabi79 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Posłałam Gabi nowe fotki z podróży po wyjściu ze schronu. ewu, wstawię jutro, bo teraz rozsyłam zaproszenia na bazarki. zapraszam calem sercem dla malenkiej http://www.dogomania.com/forum/topic/147051-kramik-z-perfumami-dla-iskiereczki-po-amputacji-lapenki-serce-zamiera-wyciagnieta-z-koszmarujuz-dt-u-kochanej-gabi79zapraszam-do-30-maj-g2200/?p=16228234 Ewuniu, jesteś kochana, dziękuję serdecznie!!! Wydarzenie suni https://www.facebook.com/events/896199933774479/ Dziękuję z całego serca!!! Maleńka leży grzecznie na kocyku, jest przecudna. Moje dziewczyny bardzo się zdziwiły, widząc nowego przybysza. Jak usiadłam na kanapie obie zaraz się do mnie "przykleiły" Mała była na dworku z TZ-em, bo ja bym nie była w stanie znieść jej ze schodów. Zrobiła małe siku. Quote
Anecik Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 I znowu się udało. Brawo dziewczyny. Trzeba bidulce może jakieś imię wymyślić? Quote
Anecik Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Takie trochę opóźnienie miałam :rolleyes: Z tym imieniem znaczy :) Quote
AgusiaP Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 To masz teraz w domu trzy dziewczynki ! To nie pierwszy raz, kiedy zaszła pomyłka... My z Myszką też do Gabrysi miałyśmy przywieść suczkę, która u weta okazała się pieskiem. Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Melduję się u Psuczki :) (tak Tz nazywa naszą Ovkę, gdy się burzę, gdy zwraca się do niej w męskiej formie, a robi to nagminnie ;)) Ponieważ ostatni bazarek poszedł b. dobrze i mogłam napełnić skarpety "moich" beneficjentów, ze skarbonki w pracy "co łaska na psy" chcę wysłać kilka złotych - poproszę na pw nr konta Pozdrawiam :) Quote
ewu Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Mała została przywieziona do schronu już z amputowaną łapką. Zrobiono to jak była odłowiona przez gminę, która z punktu po jakimś czasie odstawia psiaki do schroniska. Quote
Gabi79 Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Mała została przywieziona do schronu już z amputowaną łapką. Zrobiono to jak była odłowiona przez gminę, która z punktu po jakimś czasie odstawia psiaki do schroniska. O rany, ale się bidunia wycierpiała. Dziękuję wszystkim za przybycie na wątek. U nas ok. Sunia przespała grzecznie całą noc, była rano w Michałem na dworku, zrobiła siku. Jak wróciłam z Kajunią ze spaceru Mała "śpiewała" z radości i mergała ogonkiem. Jest cudowana. 1 Quote
elik Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Przyczłapałam i ja do suczynki. Słodzizna mała :) 1 Quote
Nadziejka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Zagladam z serdecznosciami ucaluj Gabryniu swoje trzy skarby cioteczki cudne kupuja cegieleczki i perfumki na bazarku sercem sciskamy za wszystko najlepsze dla malenkiej 1 Quote
ewu Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Gabi a może elik, wstawi fotki. Ela Złota Kobieta a Ty masz teraz za dużo obowiązków. Quote
elik Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Gabi a może elim, wstawi fotki. Ela Złota Kobieta a Ty masz teraz za dużo obowiązków. Z chęcią :) Quote
Gabi79 Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Melduję się u Psuczki :) (tak Tz nazywa naszą Ovkę, gdy się burzę, gdy zwraca się do niej w męskiej formie, a robi to nagminnie ;)) Ponieważ ostatni bazarek poszedł b. dobrze i mogłam napełnić skarpety "moich" beneficjentów, ze skarbonki w pracy "co łaska na psy" chcę wysłać kilka złotych - poproszę na pw nr konta Pozdrawiam :) Witaj Gusiaczku!!! Bardzo serdecznie dziękuję za przybycie i wsparcie dla malutkiej. Zazdroszczę takich współpracowników, którzy wspierają potrzebujące zwierzęta To masz teraz w domu trzy dziewczynki ! To nie pierwszy raz, kiedy zaszła pomyłka... My z Myszką też do Gabrysi miałyśmy przywieść suczkę, która u weta okazała się pieskiem. To prawda, Lakuś pierwotnie był suczką. Maleńka jest cudowna!!! Postawiona przez Michała na trawce załatwiła się ładnie (jedno i drugie) i się położyła. Pewnie jest słaba i skołowana. Je chętnie, smaczki psie również. Byłam dzisiaj w sklepie zoologicznym w lecznicy i poprosiłam o jakąś dobrą karmę, by malutka szybciutko doszła do siebie. Pani poleciła mi RC Intestinal. Kupiłam 2 kg + 46,- i smaczki za 4,- [url=http://up.programosy.pl/foto/50_40.jpg][/url] ewu, napisz ile zapłaciłaś wczoraj u weta i za benzynę, wpiszę w rozliczenie i jak będą pieniążki to Ci zwrócę Quote
Nadziejka Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Iskiereczke calineczke ucaluj Gabryniu delikatnie od gonziczkow juz zaraz sle Twoj num konta do cioteczek beda szly cegieleczki pozdrawiam ogromnie Quote
Recommended Posts