Mysza2 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Jak tam Nelusia Gabuniu? Nie płacze jak wychodzicie? Quote
Nadziejka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 zagladamy wiesci czekamy ogromnie pozdrawiamy Quote
Gabi79 Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Jak tam Nelusia Gabuniu? Nie płacze jak wychodzicie? W tym tygodniu Michał ma na noc, więc znowu się Nelci wszystko poprzestawia, zobaczymy, jak będzie, mam nadzieję, że ok. Ten mały łobuz obszczekuje wszystkich na spacerkach, tak się rozbrykała, Jutro lub pojutrze umówię termin sterylki. Quote
Nadziejka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 o matuniuuuuu mowisz ze rozspiewala sie lalunia hohooooo :) :) a to ci Gabryniu panienka obronna sie stala hihi ..... :) 1 Quote
jaguska Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Pozdrowionka zostawiamy i miłego dnia życzymy Quote
Gabi79 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Gabrysiu pani się nie odezwała? Nie, Agusiu, Pani się nie odezwała. Podczas ostatniej rozmowy mówiła, że jeszcze przez weekend się zastanowi. Widocznie zrezygnowała, nie informując mnie o tym Pozdrawiamy :). Dziękujemy, my również!!! Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Zaglądam do Nelusi:) :) Bardzo się cieszę!!! Quote
AgusiaP Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nie, Agusiu, Pani się nie odezwała. Podczas ostatniej rozmowy mówiła, że jeszcze przez weekend się zastanowi. Widocznie zrezygnowała, nie informując mnie o tym Dziękujemy, my również!!! Myślałam, że chociaż zadzwoni... Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Myślałam, że chociaż zadzwoni... A, szkoda słów. Muszę zacząć intensywne ogłaszanie Nelusi. Chciałam zamówić ogłoszenia u CatAnmgel, ale tam na bazarku cisza od jakiegoś czasu. Quote
ania75 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Muszę zacząć intensywne ogłaszanie Nelusi. Chciałam zamówić ogłoszenia u CatAnmgel, ale tam na bazarku cisza od jakiegoś czasu. może na urlop wyjechała .... taki czas ;) Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 może na urlop wyjechała .... taki czas ;) Nie sądzę, Pani nigdzie się nie wybierała, a gdyby nawet, to przecież znalazłaby chwilkę na sms-a z decyzją Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Wpadamy z wieczorną wizytą do Nelci :smile: Jagusko, bardzo się cieszę, że regularnie zaglądasz do Nelusi. Dzisiaj dzwoniłam do lecznicy. Uzyskałam zgodę na fakturę przelewową za sterylkę i teraz czekam na wskazówki od ewu, jak mam wszystko załatwiać z fundacją Quote
ania75 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nie sądzę, Pani nigdzie się nie wybierała, a gdyby nawet, to przecież znalazłaby chwilkę na sms-a z decyzją chodziło mi o bazarek z ogłoszeniowy ......... Quote
Gabi79 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 chodziło mi o bazarek z ogłoszeniowy ......... Aha, to tak jest jak się szybko czyta. Znalazłam już na miau bazarek CatAngel Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Naszła mnie wena i zrobiłam Nelusi kolejne ogłoszenie na olx, tym razem na Kraków, oczywiście z nowym tekstem i innym imieniem. Może ktoś maleńką wypatrzy!!! http://olx.pl/oferta/perelka-sliczna-madra-wesola-sunieczka-czeka-na-dom-CID103-IDaKuFb.html Quote
AgusiaP Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Naszła mnie wena i zrobiłam Nelusi kolejne ogłoszenie na olx, tym razem na Kraków, oczywiście z nowym tekstem i innym imieniem. Może ktoś maleńką wypatrzy!!! http://olx.pl/oferta/perelka-sliczna-madra-wesola-sunieczka-czeka-na-dom-CID103-IDaKuFb.html Piękny tekst Gabrysiu. Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Oto śliczny banerek od Kolejnej Kobiety, za który bardzo serdecznie dziękuję. Jeśli ktoś ma ochotę bardzo proszę się częstować Quote
jaguska Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Piękne ogłoszenie :-), na pewno ktoś się w niej zakocha, prędzej czy później ale na pewno, gdzieś tam czeka na nią człowiek tylko jeszcze o tym nie wie ;-) Quote
Recommended Posts