konfirm31 Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Czekamy na realizację tego, co jest zapisane na górze :) . Póki co, ponowiłam wyróżnienie Aresa na Sandomierz i dodałam jedno jego zdjęcie od Murki :). Pozostałe ogłoszenia, są jeszcze wyróżnione z poprzednich opłat. Quote
Murka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ares biega już luzem, cudnie szaleje z Zoją, z którą mieszka w boksie. Bałam się, że może potem trudno go będzie sprowadzić do boksu, ale niepotrzebnie, Ares jest bardzo grzeczny i posłuszny, przychodzi na zawołanie. 1 Quote
inka33 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Zmiany, zmiany! :) Kciukam za najlePsiejszy domek dla Aresa! :) 1 Quote
konfirm31 Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Murko, bardzo cieszą takie wiadomości :). Myślę, że Ares i w Psiej Chacie i u Was "odrabia" czas spędzony na uwięzi "pod ścianką", kiedy tylko smętnie płakał za człowiekiem, za swobodą i za zabawą, a mnie tym ranił uszy, no i serce. Quote
Marysia R. Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Aresa: http://www.dogomania.com/forum/topic/333579-kolekcje-kwiaty-astrologia-historia-na-aresa-do-2008-godz-2000-zapraszamy/:) Quote
konfirm31 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Dzwoniła dzisiaj do mnie Murka, że miły Pan z Sieniawy, przyjechał do Niej poznać Aresa. Pan jest b. sensowny, więc to dobrze, że szuka psa. Pan poznał i Aresa i inne psiaki i nie wie, którego wybrać? Ponieważ Pan nie wie, to Jego Żona - zdecyduje - czy Ares, czy ktoś inny? Ważne, żeby jakiś pies znalazł dom, a przeznaczenia - się nie uniknie ;) Quote
Nutusia Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Moje na pokładzie! :) Ares czy inny psiak - najważniejsze, że bezdomniak domniakiem zostanie ;) Quote
konfirm31 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Czyli maleństwo już u Ciebie :). Niesamowita akcja :) Quote
Murka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Dokładnie tak jak napisała konfirm: Ares się spodobał, ale widziałam, że pan ma ochotę inne psiaki zobaczyć, więc trochę więcej czasu poświęciłam. Najfajniejsze jest to, że pana nie odstrasza wiek i zastanawia się np. nad adopcją psa 8 i 7-letniego. Jemu nie chodzi wygląd, tylko głównie o to, aby psiak był szczęśliwy mieszkając w ogrodzie, żeby nie uciekał np. przez płot, żeby był czujnym stróżem itd. Obiecał, że w przeciągu tygodnia da znać. A ja się o Areska adopcję nie boję, bo on się świetnie prezentuje gościom: żadnego stresu, lęku czy agesji. Zupełby luzak :) Quote
konfirm31 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 To czekamy na decyzję Pana Żony, Pana i....LOSU :) Quote
konfirm31 Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Państwo mają tydzień na decyzję - do soboty :) Quote
Nutusia Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 No wiem... Myślałam tylko, że wymyślili wcześniej ;) Quote
Mazowszanka13 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Skoro mają ogród to mogliby wziąć i dwa. Tak sobie myślę :) 1 Quote
Mattilu Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 To bardzo dobry pomysł, trzebaby go Panu sprzedać. Pieskom będzie weselej stróżować we dwa :) Quote
konfirm31 Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Najlepiej Aresa razem z Zoją :). Już teraz się lubią i mieszkają razem :) Quote
Nutusia Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 To bardzo dobry pomysł, trzebaby go Panu sprzedać. Pieskom będzie weselej stróżować we dwa :) Nie tylko stróżować! ;) Quote
Murka Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Ja Panu proponowałam dwójkę, zwłaszcza, że Zoja jest bardzo, bardzo "gadatliwa", a Panu na tym zależy. Pan nie powiedział "nie", podpytał o parę rzeczy i o Zoję, także pewnie rozważy tę opcję także. Quote
konfirm31 Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Ja Panu proponowałam dwójkę, zwłaszcza, że Zoja jest bardzo, bardzo "gadatliwa", a Panu na tym zależy. Pan nie powiedział "nie", podpytał o parę rzeczy i o Zoję, także pewnie rozważy tę opcję także. Ja sobie zażartowałam, a tu widzę, że coś z tego może być :). Quote
konfirm31 Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Kciuki zawsze potrzebne :) Tak sobie pomyślałam, że gdyby Pan zdecydował się na Aresa i Zoję, to by była adopcja od A do Z :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 O - i to trzeba Panu uświadomić koniecznie! :D Quote
Recommended Posts