mar.gajko Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Udało się Beacie podjechać? Widziała małą? Quote
andzia69 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 nie udało się :( jutro ma czekać na tel. i jakby co ma podjechać i weźmie f-rę i sunię :) Quote
PaSja Hera Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 nie udało się :( jutro ma czekać na tel. i jakby co ma podjechać i weźmie f-rę i sunię :) Dokładnie,czekamy na obchód dr Novaka i będziemy wiedzieć coś więcej. Wszystkich aktywnych na fb zapraszam na bazarek :) https://www.facebook.com/events/815406835215633/815415615214755/ Quote
jaguska Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Koniczynki kupiłam ale chętnie coś bym wrzuciła jeszcze na bazarek FB nie wiem tylko czy sobie poradzę, spróbuję po południu. Quote
devoner Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Koniczynki kupiłam ale chętnie coś bym wrzuciła jeszcze na bazarek FB nie wiem tylko czy sobie poradzę, spróbuję po południu. jakby co to pisz chętnie pomogę Quote
PaSja Hera Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Beata właśnie jedzie po Sarę,trzymajcie kciuki. Umieram ze strachu....................... Quote
devoner Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Beata właśnie jedzie po Sarę,trzymajcie kciuki. Umieram ze strachu....................... trzymam z całych sił Quote
PaSja Hera Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Dzisiaj dr Novak zadecydował ,że Sara może opuścić klinikę.Jak się domyślacie sunia musi przebywać w okolicy Bohumina ,gdzie będzie mogła w razie potrzeby pojechać do kliniki.Z tego miejsca chciałam bardzo gorąco podziękować Anetce za natychmiastową chęć pomocy! W takich sytuacjach człowiek przekonuje się ,że nie jest sam... Dodam,że Sara będzie przebywać w hoteliku do czas wyników za darmo. http://gregoria.org/index.php/9-uncategorised Quote
mar.gajko Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 No i co? Dojechała? Zabrała? Jak Sara? No, napiszcie coś? Quote
devoner Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Pewnie wszyscy są ciekawi co i jak, więc czas na pierwsze wrażenia. Sunia jest w dużo lepszej kondycji, niż się spodziewałam. Widocznie amputacja przyniosła jej dużą ulgę. Obawiałam się, że będzie apatyczna i nieobecna. Na szczęście tak nie jest. Jest wszędobylska, zainteresowana wszystkimi zapachami u mnie w ogrodzie. Po wyjeździe Beaty zostawiłam ją samą w jej pokoju na godzinę, żeby odpoczęła po wszystkich emocjach, żeby nie bombardować jej bodźcami. Po godzinie wzięłam michę (a w niej 70 dkg wołowiny z warzywami Emotikon smile ) i poszłam do Sary. Leżała sobie na kocyku. Podałam leki, zaczęłam karmić z ręki (trzeba przełamać lody Emotikon wink ). Apetyt ma wyśmienity. Poszłyśmy na spacer do ogrodu, z miską z jedzonkiem. Tam dziewczynka zjadła resztę kolacji z ręki, załatwiła co pies na trawie załatwić powinien, zapoznała się z moim synem - za pomocą wołowiny Emotikon grin , i wróciła do siebie, odpoczywać po trudach i wrażeniach dzisiejszego dnia. z FB https://www.facebook.com/events/1591088487775507/1592385820979107/ Quote
mar.gajko Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Blagam :) uwazac z zarciem. Nie powinna przytyc za mocno. ps. sorry zanikly mi polskie znaki, jakies dziwne znaczki mi sié wstawiaja. Quote
Anula Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Blagam :) uwazac z zarciem. Nie powinna przytyc za mocno. ps. sorry zanikly mi polskie znaki, jakies dziwne znaczki mi sié wstawiaja. Sara była,jest wychudzona,potrzebuje treściwego jedzenia,przynajmniej przez jakiś czas,tym bardziej,że jest po operacji.Sądzę,że od wołowiny nie utyje. Quote
mar.gajko Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Sara była,jest wychudzona,potrzebuje treściwego jedzenia,przynajmniej przez jakiś czas,tym bardziej,że jest po operacji.Sądzę,że od wołowiny nie utyje. 70 dkg - duzo. Jak dwa razy dziennie to 1,40 wolowiny + warzywka. Dlaczego wolowina ma nie tuczyc? Jakkas taka specjalna jest? Juz, juz Andzia, przestaje sie wymadrzac. Ale dla niej nadwaga to szybsza smierc. Quote
bela51 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Dzisiejsze wiadomosci bardzo ciesza. :) Gdzies tylko z tylu glowy czai sie pytanie, czy to byl nowotwor ? Quote
PaSja Hera Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Dzisiejsze wiadomosci bardzo ciesza. :) Gdzies tylko z tylu glowy czai sie pytanie, czy to byl nowotwor ? Jest taka opcja.Stawiało na raka dwóch dobrych specjalistów. Oby stan zapalny dawał taki obraz. Za kilka dni wyniki ,więc będzie wiadomo. W tej chwili najważniejsze ,że sunia poczuła ulgę . Obiecuję ,że waga nie będzie większa niż powinna być :) Quote
mar.gajko Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 :) Histopatologia pewnie będzie za jakis tydzień. Quote
PaSja Hera Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 :) Histopatologia pewnie będzie za jakis tydzień. Tak do 10 dni powinna być. Quote
yolanovi Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Kciukasy trzymam mocno za wynik. Na moim bazarku cegiełkowym uzbierało się dla Saruni 380 zł. Jak tylko dotrą wszystkie wpłaty, zaraz prześlę na konto Skarpety dla naszej ślicznotki :) 2 Quote
PaSja Hera Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Kciukasy trzymam mocno za wynik. Na moim bazarku cegiełkowym uzbierało się dla Saruni 380 zł. Jak tylko dotrą wszystkie wpłaty, zaraz prześlę na konto Skarpety dla naszej ślicznotki :) BARDZO DZIĘKUJEMY!! Sara dzień1 :) https://www.youtube.com/watch?v=IkEy4NiNU6U&feature=youtu.be 1 Quote
Anula Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Sarunia na filmiku bardzo dobrze zachowuje się,nie sądziłam,że po tym zabiegu tak będzie biegać.Ogromnie cieszę się.Jest pięknym psem. Najważniejsze,że ból ma za sobą.Jestem myślami z Sarą a opiekunom stokrotne dzięki za opiekę. Quote
Recommended Posts