Poker Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Ale tu fajnie :) . Fajnie ,ale w sobotę nie będzie mi fajnie Quote
NikaEla Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 M. postara się w czwartek podrzucić do Poker fanty (jeśli nie zostaną przelicytowane) dla anecik wziął pakę ze sobą Quote
Mattilu Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Pokerek, trochę popłaczesz, a potem zaraz się pocieszysz. Już ja Cię znam ;) Quote
Mysza2 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Fajnie ,ale w sobotę nie będzie mi fajnie Nie płakusiaj, inne w kolejce czekają:) Quote
Lucyna Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Namaściłam dzisiaj dziewczynki Mimisia cudna, lgnie do ludzia i tylko miziać się chce ... i to jej spojrzenie cuuuudne ... Loczka troszkę z dystansem, ale też fajniusia, a rzęsy, nigdy takich nie widziałam u piesia ... Quote
Anula Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Namaściłam dzisiaj dziewczynki Mimisia cudna, lgnie do ludzia i tylko miziać się chce ... i to jej spojrzenie cuuuudne ... Loczka troszkę z dystansem, ale też fajniusia, a rzęsy, nigdy takich nie widziałam u piesia ... A ja widziałam u jej braciszka.Faktem jest,że mają niesamowite,przepiękne. Quote
Anecik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Jeszcze dwa długie dni!!!! Zdążyłam z adresatka i obróżkami oraz innymi frykasami dla piesów. Brunowi też kupiłam komplecik niebieski żeby wyglądał jak Facet. Czekam na Mimisię i się nie mogę doczekać. A Wy ją tam namaszczacie a ja Wam zazdroszczę. Zdjęcia zakupków będą jutro. Quote
Mysza2 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Zdjęcia zakupków, to możemy Ci odpuścić, ale zdjęć Mimisi jak już będzie u Ciebie to nie odpuścimy:):) 1 Quote
Poker Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Jeszcze dwa długie dni!!!! Zdążyłam z adresatka i obróżkami oraz innymi frykasami dla piesów. Brunowi też kupiłam komplecik niebieski żeby wyglądał jak Facet. Czekam na Mimisię i się nie mogę doczekać. A Wy ją tam namaszczacie a ja Wam zazdroszczę. Zdjęcia zakupków będą jutro. Jeszcze tylko dwa krótkie dni .Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ze względu na szkolenie jakie mam w sobotę, chciałabym się umówić po odbiór Mimi nie wcześniej niż na godz. 16. Dacie radę? Quote
Anecik Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Kurcze myślałam raczej tak z rana około 10.00. Ale jak się nie da to trudno, Quote
NikaEla Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ze względu na szkolenie jakie mam w sobotę, chciałabym się umówić po odbiór Mimi nie wcześniej niż na godz. 16. Dacie radę? Kurcze myślałam raczej tak z rana około 10.00. Ale jak się nie da to trudno, możecie umówić się przed świtem ;) Quote
Nutusia Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Napięcie rośnie... ;) Trzymajcie się wszyscy do kupy i każdy z osobna!!! Quote
Poker Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Przed świtem to ja będę w pracy. A ja będę chrapać Quote
Figunia Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Pokerkowi życzę, by Mimisia gościłą u Niej jeszcze czas jakiś - dowolny... Anecik - by Mimisię porwała w ramiona już nawet dzisiaj... Jak to pogodzić???? Bo zgupiałam... Jeden kcik tak, a drugi siak... 1 Quote
Poker Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 No czyli powinniśmy byc około 17.00 Może być chwilę po 16. Podaję adres na PW. Quote
Mysza2 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 A mnie jutro nie będzie na dogo i nic nie będę wiedzieć :(:( buuuuuu Quote
NikaEla Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 A mnie jutro nie będzie na dogo i nic nie będę wiedzieć :(:( buuuuuu ja też zajrzę dopiero w niedzielę po południu.... Quote
Recommended Posts