Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Semińku[*]...

mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś jest Ci dobrze

i zerkasz na nas zza chmurki opiekując się swoją Rodzinką...

A my tutaj, na ziemskim padole też pamiętamy i mamy Cię w sercach...

Bozicni-ukrasi-download-besplatne-animac

• 3 weeks later...
Posted

Jutro mijają 4 miesiące, a ja wczoraj przepłakałam pół wieczoru siedząc przy komputerze i oglądając zdjęcia i filmiki z Semurkiem. Bardzo za nim tęsknię:( Mam trzy wspaniałe ogonki, kocham je bardzo, ale Semik był tym jedynym najkochańszym. 

Cięzko było w Sylwestra myśleć, że on, który tak bardzo bał się strzałów leży tam zupełnie sam i nie mogę go zabrać, wywieźć gdzieś daleko jak to robiliśmy co roku, żeby zminimalizować te odgłosy. W tym roku zostaliśy w Warszawie i tylko Barsiczka się bała, ale dużo mniej niz jak żył Semik. Jego strach udzielal się jej bardzo:( Ale on mial generalnie wpływ na wszystkich dookoła. Kocham go bardzo mocno i strasznie tęsknię za rozmową z nim, za jego ogonkiem i najpiękniejszym uśmiechem świata:(

• Upvote 3
Posted

Dziękuję Wam bardzo za pamięć o Semiku Kochane Dziewczyny!

Nie poszłam dzisiaj do pracy. Myślałam, że pojadę z psiakami do Semurka, ale po porannym spacerze zakopałam się w koce i przespałam prawie cały dzień. Obudziłam się na popołudniowy spacer z psiakami:( Nie byłam niewyspana, ale moja głowa postanowiła chyba wyłączyć się na cały dzień. Dawno nie zdarzyło mi się coś takiego:( 

Teraz zapowiada się bezsenna noc, którą spędzę pewnie na oglądaniu zdjęć Semurka. Te ostatnie kilka dni wyjątkowo intensywnie o nim myślę. 

• Upvote 1
Posted

Tak dużo mam zdjęć z ostatniego dnia życia Seminia. Mój syn, który przyleciał do Polski dzień wcześniej wziął aparat i robił zdjęcia Seminkowi, nam razem... To najdroższa pamiątka dla mnie. Każde zdjęcie pokazuje jak bardzo był już zmęczony i uświadamia mi, że nie mogłam postąpić inaczej, a mimo wszystko czuję się czasami jak zdrajca i pewnie tak już zostanie:(

Semurek do końca był dla mnie najpiękniejszy:

Semurek01.jpg

Semurek02.jpg

Semurek03.jpg

Semurek04.jpg

Semurek05.jpg

• Upvote 1
Posted

O Jezu.... Ewuniu.... popłakałam się....

Ależ wzruszające są te zdjęcia......

Strasznie Ci współczuję....

Nie obciążaj się decyzją.... obiecywałaś Seminiowi, że nie pozwolisz Mu cierpieć....

Semisiu[*]

Ty Najpiękniejszy i Najdzielniejszy Panie Psie - jesteś naszym Bohaterem, na zawsze!!!

Semurek01.jpg.034d0653dc2a6c5df53797303f352002 - Kopia.jpg

• Upvote 1
Posted
Dnia 13.01.2017 o 23:35, Sarunia-Niunia napisał:

O Jezu.... Ewuniu.... popłakałam się....

Ależ wzruszające są te zdjęcia......

Strasznie Ci współczuję....

Nie obciążaj się decyzją.... obiecywałaś Seminiowi, że nie pozwolisz Mu cierpieć....

Semisiu[*]

Ty Najpiękniejszy i Najdzielniejszy Panie Psie - jesteś naszym Bohaterem, na zawsze!!!

Semurek01.jpg.034d0653dc2a6c5df53797303f352002 - Kopia.jpg

Pięknie to zrobiła Berni :)

... mądre spojrzenie ma Semiczek, przygląda się z góry ... i czekam pewnie, chciałby powiedzieć... wierzę w to!:)

• 2 weeks later...
Posted

Kochane moje, może macie pomysł na jakieś miejsce dla jednej suni z tego wątku? Jedna z nich ma już DT w Warszawie i będzie to prawdopodobnie bardziej wycofana biała sunia. Ruda Perełka jest całkowicie adopcyjną sunią i bardzo potrzebuje znaleźć jakieś miejsce do 12 lutego:( Trafiłam na ich wątek przypadkiem i nie mogę przestać o nich myśleć. Chciałabym jakoś pomóc, bo ta ruda Perełka nie przestaje mi chodzić po głowie, a czwartego psa nie mogę wziąć do domu:(

• 2 weeks later...
Posted
12 godzin temu, Sarunia-Niunia napisał:

Semińku Kochaniusi...

wczoraj minęło 5 miesięcy...

dzisiaj chcę zostawić Ci serduszko walentynkowe...

Pamiętamy Kochany!!!!

94449_dlon_serce_skrzydla.jpg

Dużo przedwczoraj myślałam o Seminiu, ale już bez łez. Jakoś tak spokojniej i z większą pewnością, że nie dało się dłużej byc razem. Wątpliwości,poczucie winy powoli znikają, choć kto to wie, kiedy znowu uderzą we mnie?

Posted
2 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Dużo przedwczoraj myślałam o Seminiu, ale już bez łez. Jakoś tak spokojniej i z większą pewnością, że nie dało się dłużej byc razem. Wątpliwości,poczucie winy powoli znikają, choć kto to wie, kiedy znowu uderzą we mnie?

Jak emocje się uspokoją, to i wątpliwości powinny przestać Cię męczyć. Buziaki.

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj mija pół roku od śmierci Semurka. Tyle już dni bez niego, a ja ciągle mam go przed oczami, ciągle mylę się i na spacerze wołam Semik. Zawsze będzie ze mną to moje Słonko. najmądrzejdsze, najpiękniejsze, najlepsze i najdzielniejsze...

• 2 months later...
Posted

Semińku[*] nasz Ukochany...

jakoś ostatnio często moje myśli biegły do Ciebie Skarbie...

to już 9 miesięcy, jak odszedłeś... jesteś w naszych sercach dzielny Panie Psie...

mam nadzieję, że wylegujesz się błogo na zielonych łąkach i spoglądasz na nas zza chmurek...

Ewuniu, buziaki i przytulanki.... dla całej Waszej Wspaniałej Rodzinki!!!

13786_1177913526.jpg