bou Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 To są dobre wiadomosci,mimo stwierdzenia porażenia.Dzielny,kochany Semik!Pozdrawiam cieplutko,M. 2 Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Najważniejsze, że jest z nami i ciągle się uśmiecha:) A uśmiech Semiś ma zniewalający:) Dzisiaj miał taki apetyt na kolacji, że prawie mi palce odgryzł:) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 13 minut temu, Ewa Marta napisał: Najważniejsze, że jest z nami i ciągle się uśmiecha:) A uśmiech Semiś ma zniewalający:) Dzisiaj miał taki apetyt na kolacji, że prawie mi palce odgryzł:) TAAAK!!!! Ewuniu, najważniejsze, że Seminio się uśmiecha!!! Wcześniej doczytałam na fb relację z wizyty u dr Jagielskiego, więc spokojnie czekałam na powrót do domu, aż zajrzę na dogo... Tyle i tak cudnie o Semisiu opowiadasz, że zdążyłam Go już pokochać, stał mi się bardzo bliski (zresztą, wiesz dlaczego mam do Niego sentyment!) - Seminio jest dla mnie symbolem walki z rakiem, póki co ją wygrywa, a ja trzymam za Niego z caaałych sił!!! Kochany, dzielny Semiś!!!! Mam przeczucie, że będzie dobrze, jeszcze długo, dłuuugo... czego z serca Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 13 minut temu, Ewa Marta napisał: Najważniejsze, że jest z nami i ciągle się uśmiecha:) A uśmiech Semiś ma zniewalający:) Dzisiaj miał taki apetyt na kolacji, że prawie mi palce odgryzł:) TAAAK!!!! Ewuniu, najważniejsze, że Seminio się uśmiecha!!! Wcześniej doczytałam na fb relację z wizyty u dr Jagielskiego, więc spokojnie czekałam na powrót do domu, aż zajrzę na dogo... Tyle i tak cudnie o Semisiu opowiadasz, że zdążyłam Go już pokochać, stał mi się bardzo bliski (zresztą, wiesz dlaczego mam do Niego sentyment!) - Seminio jest dla mnie symbolem walki z rakiem, póki co ją wygrywa, a ja trzymam za Niego z caaałych sił!!! Kochany, dzielny Semiś!!!! Mam przeczucie, że będzie dobrze, jeszcze długo, dłuuugo... czego z serca Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
EVA2406 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Cieszę się z dobrych wieści i oczywiście najbardziej z tego, że Semik przytył i ma dobry apetyt. I niech tak pozostanie, czego Wam z całego serca życzę. Bardzo poruszyła mnie ta prośba.Zajrzyjcie. Może ktoś będzie mógł pomóc. https://www.facebook.com/milosz.czechowski.9?pnref=story Quote
Ewa Marta Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 22 minut temu, EVA2406 napisał: Cieszę się z dobrych wieści i oczywiście najbardziej z tego, że Semik przytył i ma dobry apetyt. I niech tak pozostanie, czego Wam z całego serca życzę. Bardzo poruszyła mnie ta prośba.Zajrzyjcie. Może ktoś będzie mógł pomóc. https://www.facebook.com/milosz.czechowski.9?pnref=story Zajrzę Ewciu jutro z mojego kompa. Tu mam zalogowanego Jacka Quote
Margo3011 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Semik walczy z choroba, przytyl i chce jesc, to bardzo dobrze :) Wierze, ze jeszcze dlugo bedzie ze swoja Rodzinka a my tu bedziemy mogli jeszcze wiele fotek Rudego Pycholka podziwiac. Dobre mysli plyna ode mnie caly czas ,pozdrawiam :) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 13 minut temu, Ewa Marta napisał: Najważniejsze, że jest z nami i ciągle się uśmiecha:) A uśmiech Semiś ma zniewalający:) Dzisiaj miał taki apetyt na kolacji, że prawie mi palce odgryzł:) TAAAK!!!! Ewuniu, najważniejsze, że Seminio się uśmiecha!!! Wcześniej doczytałam na fb relację z wizyty u dr Jagielskiego, więc spokojnie czekałam na powrót do domu, aż zajrzę na dogo... Tyle i tak cudnie o Semisiu opowiadasz, że zdążyłam Go już pokochać, stał mi się bardzo bliski (zresztą, wiesz dlaczego mam do Niego sentyment!) - Seminio jest dla mnie symbolem walki z rakiem, póki co ją wygrywa, a ja trzymam za Niego z caaałych sił!!! Kochany, dzielny Semiś!!!! Mam przeczucie, że będzie dobrze, jeszcze długo, dłuuugo... czego z serca Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
anica Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Tyle dobrych myśli płynie do Semiczka, że musi! po prostu musi być dobrze! tylko tak dalej trzymaj Semiczku 2 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Witaj w sobotnie południe Seminiu !!!! Dobrego dnia dla Ciebie i całej Twojej Rodzinki, buziaczki !!!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Nie nadążam gotować:-) Moje ukochane Semisko pałaszuje jedzonko jak za dawnych czasów:) Po skończeniu zagląda mi w oczy i pyta, czy przypadkiem coś jeszcze nie zostało. Dostaje mała dolewkę, bo jak odmówić tym oczom:) Jestem szczęśliwa, bo jak je, to nabiera sił do walki z tym gościem, którego nie lubimy:( 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 SUPER, SUPER, SUPER!!!!! Cieszę się takimi wieściami - oby tak dalej Ewuniu, oby tak dalej!!!! Seminiu, pokaż wszystkim, że jesteś dzielnym Chłopaczkiem Kochany Skarbeńku !!!!!!!!!!!!! 1 Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 No, Brachu, tak trzymaj :) Spokojnej nocy 1 Quote
EVA2406 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Semiczku, pałaszyj z apetytem. Niech Pańcia stoi i gotuje. A co się będziesz przejmował ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Właśnie skończyłam gotować wielki gar kurczaka, ryżu i marchewki:) Innych warzyw Słonko nie toleruje. Znowu zaczął jeść też ciasteczka, nie mówiąc o serku z żółtkiem:) Chwilo trwaj!!!!!!!! 1 Quote
Margo3011 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Smacznego Semiku :) Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki, calusa w nochala przesylam :) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Dobrej nocki Ewuniu, dobrej nocki Seminiu!!! Wyśpij się Chłopaczku, żebyś mógł jutro dużo ,duuużo zjeść, coby się nie zmarnowało, bo Mamcia nagotowała ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Kochane, jestem przeszczęśliwa, bo Staruszka Milusia, której link wrzucałam na wątek pojechała do swojego własnego domku!!! Adoptowana przez Rodznkę z dwójka dzieci i dwoma kotkami spędzi czas, który jej pozostał w miłości, cieple i spokoju:) A Semurek ruszył dzisiaj kłusem do ładnej suni na spacerze:) Ledwie go dogoniłam, bo Słoneczko moje jak biegnie, to głuchnie totalnie:-) Jak go złapałam, to stanął i uśmiechnął się do mnie jakby chciala powiedzieć "Oj sorki, nie słyszałem, że mnie wołasz" Apetyt nadal mu dopisuje, a wczoraj wieczorem wyżebrał od Jacka kawałek kabanosa i bardzo szczęśliwy przyszedł mi go pokazać:) 3 Quote
Isabel Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Jakie wspaniałe wieści!!! :) I Milusia ma domek, i Semiś czuje się doskonale :) Dobrze zaczął się ten rok :) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Widzę, że szczęśliwych wiadomości na Seminiowym wątku ciąg dalszy, super !!! Milusia w domku, Semisio z apetytem, mało tego - dziewczyny Mu w głowie ... fiu, fiu ... Ewuniu, tylko takie wieści chcemy czytać!!! I tak będzie, zobaczysz!!!! 2 Quote
Margo3011 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Milusia ma domek :) Semik pobiegl za dziewczyna :) super. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 To jeszcze poproszę o domek dla cudownej koteczki z nieuleczalną i zakaźną wśród kotów chorobą FIV.... Zawiozłam ją pod opiekuńcze skrzydła Agnieszki z JOKOT-u, ale szukamy jej domku. Koteczka 2 lata mieszkała z bezdomnymi w przyczepie. Kiedy los się do nich uśmiechnął i ruszyli w nowe życie, koteczka została sama. Nie rozumiala dlaczego nie może dostać się do swojego domu:( Udało mi się ją złapać, ale teraz najważniejsze to znaleźć jej super domek bez innych kotków albo z kotami z FIV_em. Quote
Recommended Posts