Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękna jest :)

Wiem, wiem, nie jestem oryginalna ;)

I nareszcie tam, gdzie jej miejsce.

Na kanapie. Wśród dobrych ludzi i czworonożnych przyjaciół.

Dziękujemy Kikou!

(Ech, pamiętam jeszcze zdjęcia Twojej fioletowej kanapy...)

• Upvote 2
Posted

Zrobiłam przelew do Kikou - 300 zł - 200 zł za pobyt i 100 zł na weta,tak żeby Mufka nie szła do doktora z pustą ręką,ups...łapką

Kikou,napisz ,proszę czy wystarczyło czy dopłacić

Do Ewu wysłałam 30 zł - za wizytę mam paragon (22 zł) i 8 zł za smycz (sorry,bez paragonu,chyba że Ewu gdzieś znajdzie)

352jkvb.jpg

Danusiu dziękuję, pieniądze na moim koncie:)

Posted

Bo czarne podpalane są najśliczniejsze i wszyscy o tym wiedzą :P a w dobrych rękach to tylko rozkwitają :) i tu serdecznie pozdrawiam kiyoshi, a co   :)

P.S. pozdrowienia czułe od dwóch czarnych podpalanych suniek :P 

Posted

Bo czarne podpalane są najśliczniejsze i wszyscy o tym wiedzą :P a w dobrych rękach to tylko rozkwitają :) i tu serdecznie pozdrawiam kiyoshi, a co   :)

Popieram, sama mam czarną podpalana więc wiem, co godom :P

Posted

A ja mam dwa czarne podpalane,jeden co prawda tymczas,ale zawsze co sztuka to sztuka

No to biorąc pod uwagą także tymczasy, to ja też mam dwie sunie czarne podepalane :P

• Upvote 1
Posted

No to mnie nie przebijecie moje ciocie kochane, bo ja mam stałe dwie czarne podpalane :P , a jedna to od wczoraj życzy sobie być szczeniackiem :P (to ta 12letnia co troszke w łepku ma nie tak, ale i tak ją nieustannie kocham) 

• Upvote 1
Posted

No to mnie nie przebijecie moje ciocie kochane, bo ja mam stałe dwie czarne podpalane :P , a jedna to od wczoraj życzy sobie być szczeniackiem :P (to ta 12letnia co troszke w łepku ma nie tak, ale i tak ją nieustannie kocham) 

No nie wiem, nie wiem, bo jak tak dalej nikt się nie będzie zapytowywał o moją tymczaskę, to ja tez będę miała dwie czarne podepalane na stałe :P

Posted

No to biorąc pod uwagą także tymczasy, to ja też mam dwie sunie czarne podepalane :P

Coby nie być gołosłowną pokażę Wam moje podepalane sunie, jak sobie wespół z kolegą polegują.

20150417_123159.jpg
  • Upvote 2